• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Αγορά FZS 1000 για παιχνίδι

Aνέβα-κατέβα μοτέρ και ειδικά σε ducati που το μηχανάκι κόβεται σε 3 μέρη (ψαλιδι-πισω τροχός/μοτέρ/χωροδικτυωμα-μπροστινό) παίζει από 350-500 ευρώ.
Σου εξηγήθηκε πολύ ομόρφα ο τύπος και ειδικά το probike ξέρω ότι βαράει πολύ στις τιμές.

Aνέβα-κατέβα μοτέρ και ειδικά σε ducati που το μηχανάκι κόβεται σε 3 μέρη (ψαλιδι-πισω τροχός/μοτέρ/χωροδικτυωμα-μπροστινό) παίζει από 350-500 ευρώ.
Σου εξηγήθηκε πολύ ομόρφα ο τύπος και ειδικά το probike ξέρω ότι βαράει πολύ στις τιμές.
Φίλε μου ο Γιάννης ο μηχανικός είναι παιδί τζιμάνι ώρες δούλευε το παλικάρι και μου έδειξε και φωτογραφίες.Εχει μεγάλη
εμπειριά στα ντουκάτι για αυτο και τον εμπιστεύομαι πολύ.Αυτός ειναι και ο κύριος λόγος που πάω τη μοτοσικλέτα μου εκέι.

Αυτό που λες στον άλλον, τι έχει δώσει από την τσέπη του λες και είσαι λογιστής του ή η γκομενά του που τον τρέφει ξέρω γω, να το κοιτάξεις.

Τέσπα, πάρε εσύ 2000 ευρώ FZS1000 και ρίξε άλλα 2000 γιατί σου φαίνεται καλή ιδέα.

Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, λεφτά μας είναι, όπου θέλετε ρίχτε τα.

Από την στιγμή που δεν στοιχειοθετεις επαρκώς τα λεγομενα σου, δημιουργούνται αυτά τα ξεμπροστιασματα...
Μηχανακι 1000αρι, τετρακυλινδρο που κάθεται 2 χρόνια κοντά σε θάλασσα και μαζευεται με 650€ σε σημείο μάλιστα να πηγαίνει και Παρίσι, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!
Εκτός αν τα ανταλλακτικά και τα αναλωσιμα δεν τα πληρώνεις...
ή δεν είσαι επαρκώς ασφαλης (δλδ έχεις αφήσει τα ίδια λάστιχα πάνω)...

Οπότε ή γράψε σωστά πράγματα ή μην γράφεις καθόλου γιατί παραπλανεις κοσμο...

Οπότε ή γράψε σωστά πράγματα ή μην γράφεις καθόλου γιατί παραπλανεις κοσμο...

O κόσμος που θα παραπλανηθεί είναι ο κόσμος που δε γνωρίζει ότι:

- ένα ζευγάρι λάστιχα έχει μ.ο τιμής 250 ευρω
- τα αλυσ/ζα περίπου 150 ευρώ
- τακάκια ένα 100ρικο επιεικώς
- λάδια-φίλτρα-μπουζί-σωληνάκια βενζίνης-υγρά φρένων-μπαταρία κλπ κλπ ένα 200αρι λίαν επιεικώς πάλι.

Δεν υπάρχει λόγος νομίζω να το συνεχίζετε 1η μέρα του χρόνου...παρατημένα 1000ρια όχι για να πάμε Πειραιά-Κηφισιά, αλλά για να βγούμε Ε.Ο και να πηγαίνουμε και με καμιά 160αρα θέλουν χρήμα...ειδικά με καρμπυρατέρ.

O κόσμος που θα παραπλανηθεί είναι ο κόσμος που δε γνωρίζει ότι:

- ένα ζευγάρι λάστιχα έχει μ.ο τιμής 250 ευρω
- τα αλυσ/ζα περίπου 150 ευρώ
- τακάκια ένα 100ρικο επιεικώς
- λάδια-φίλτρα-μπουζί-σωληνάκια βενζίνης-υγρά φρένων-μπαταρία κλπ κλπ ένα 200αρι λίαν επιεικώς πάλι.

Δεν υπάρχει λόγος νομίζω να το συνεχίζετε 1η μέρα του χρόνου...παρατημένα 1000ρια όχι για να πάμε Πειραιά-Κηφισιά, αλλά για να βγούμε Ε.Ο και να πηγαίνουμε και με καμιά 160αρα θέλουν χρήμα...ειδικά με καρμπυρατέρ.

Μην τα λες σε εμενα...
Εγώ έγραψα την άποψή μου και την υποστήριξα λεπτομερώς γράφοντας συγκεκριμένα κοστολογια...(τουλάχιστον για τα ανταλλακτικά...γιατί η εργασία διαφέρει από συνεργείο σε συνεργείο αλλά και εκεί υπάρχουν μέσες τιμές)...
Άλλοι κάνουν τα θαύματα και φτιάχνουν με 650€ μηχανακι παρατημένο 2 χρόνια...

Οπότε κάποιος που όντως δεν ξέρει μπερδευεται και παραπλανειται...

Αλλά δεν ξαφνιαζομαι και πολύ...
Πολύς κόσμος που αυτοαποκαλουνται και "μάστορες" είναι σε φάση: "φιλλλλαρακι, πάρε εσύ το 1000αρι το καρμπυρατερατο και θα στο κανω εγώ λουλούδι με 3-4 κατοσταρικα"...
Και βγαίνουν οι χαροι στον δρόμο, και στην στραβή δεν ξέρουμε ποιον να κατηγορησουμε.. Τον ιδιοκτήτη? Τον μάστορα/καστορα? Το κτεο που το πέρασε?

Αυτοί είμαστε...
Καλή χρονιά...

Ναι αυτοί είμαστε.

Υπερβολικοί μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Ο τελεγονος είναι σωστός σε αυτά που λέει αλλά πιάνουν τα χέρια του αρκετά πάνω από τον μέσο όρο.

Μετά το άλλο που διάβασα
Ότι 2000ρικα μηχανάκι θέλει κ άλλα 2000ρικα επισκευές κ σέρβις είναι υπερβολή στην καλύτερη η τρομερά μαλακισμενη αγορά

Σε κανένα μηχανάκι ποτε
Είτε το πιο παλιό του 88
Ειτε τα άλλα δύο παλιά του 94 κ του 96 δεν έχω αλλάξει / χρειαστεί τσιμουχακια βαλδιδων,

Μην είμαστε υπερβολικοί
Ένα μεταχειρισμένο θέλει
Ένα μεγάλο σέρβις
Κ ότι και αν χρειαστεί κάποια αναλώσιμα

Τα υπόλοιπα μου φαίνονται ότι το πάμε για ανακατασκευή κ παντρειά σε μηχανάκι που θα μείνει μαζί μου χρόνια.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: ptc
Η αλήθεια βρίσκεται όπως πάντα κάπου στη μέση.
Κάποιος που σκοπέυει να πάρει ένα μηχανάκι στα 2000 παρατημένο full
και θέλει να το κάνει ασφαλή και λειτουργικό,χρειάζεται σαφώς να πιάνουν
τα χέρια του.Χρειάζεται χώρο και εργαλεία ,έτσι να μην χρειαστεί εκτός απο
τα αναλώσιμα να πληρώσει ένα κάρο κερατιάτικα στο συνεργείο για περαστικά.
Αυτά όμως δεν είναι για όλους.Ο μέσος χρήστης μοτοσικλέτας άντε να
αλλάξει τα λάδια μόνος του.Εκεί οι τιμές που αναφέρει ο devils είναι απόλυτα λογικές.
Κανένας δε θα σου κάνει δουλειά για την ψυχή της μάνας του.
Εν κατακλείδι οι ανακατασκεύες-μετατροπές-παρατημένα μηχανάκια είναι γιαυτους
που το κατέχουν και έχουν τις υποδομές και το μεράκι να ασχοληθούν,οι
υπόλοιπο ''κοινοί θνητοί ''περιοριζόμαστε σε μετάχειρα που δεν θέλουν ένα σκασμό
πράγματα για να οδηγηθούν.

Ναι αυτοί είμαστε.

Υπερβολικοί μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Ο τελεγονος είναι σωστός σε αυτά που λέει αλλά πιάνουν τα χέρια του αρκετά πάνω από τον μέσο όρο.

Μετά το άλλο που διάβασα
Ότι 2000ρικα μηχανάκι θέλει κ άλλα 2000ρικα επισκευές κ σέρβις είναι υπερβολή στην καλύτερη η τρομερά μαλακισμενη αγορά

Σε κανένα μηχανάκι ποτε
Είτε το πιο παλιό του 88
Ειτε τα άλλα δύο παλιά του 94 κ του 96 δεν έχω αλλάξει / χρειαστεί τσιμουχακια βαλδιδων,

Μην είμαστε υπερβολικοί
Ένα μεταχειρισμένο θέλει
Ένα μεγάλο σέρβις
Κ ότι και αν χρειαστεί κάποια αναλώσιμα

Τα υπόλοιπα μου φαίνονται ότι το πάμε για ανακατασκευή κ παντρειά σε μηχανάκι που θα μείνει μαζί μου χρόνια.

Για πάνω από τον μέσο όρο με προσωπικό συνεργείο βαφείο στο σπίτιι μπορεί και να ισχύει. Για μηχανάκι του 88 ή του 96 που έχει ξανασυντηρηθεί ή ανακατασκευαστεί πρόσφατα ,τουλάχιστον μια φορά και δεν θα ταξιδέψει ποτέ πάλι μπορεί και να ισχύει.Ενα τέτοιο μηχανάκι θα το πάρεις 1 με 1,5 χιλ και ας έχει σκάσει 2 ο προηγούμενος.Στο συγκεκριμένο τα 650 για επισκευές δεν ισχύουν με τίποτα. Μπορεί και να μην χρειάζεται κάτι στο μοτέρ προς το παρόν αλλά τα υπόλοιπα τα έχει φάει η αρμυρα και η ακινησία.Αν οι ηλεκτροστατικές και χρωμιώσεις είναι τσάμπα θέλω κι εγώ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι μηπως αγοράσω ένα fazer 1000, το πρώτο, το καρμπυρατεράτο. Δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει, πάντα μου άρεσε σαν μηχανάκι και το θεωρώ μια πολύ ενδιαφέρουσα βάση για να "παίξω". Αναβαθμίσεις, φρεσκαρίσματα, γενικά να ασχολούμαι μιας και οι βόλτες είναι πολυ λίγες πλέον...
Μηχανολογικά δεν είμαι και πολύ καταρτισμένος αλλά τσουκου τσούκου κάτι θα καταφέρνω. Θα χώνουμε και κανέναν γνωστό, θα στέλνουμε και σε κάνα μάστορα, θα υπάρχει μια ασχολία δηλαδή.
Είμαι σίγουρος ότι σαν μηχανάκι θα είναι αξιόλογο ακόμα και σήμερα!
Για πείτε καμία γνώμη, ρίξτε κράξιμο, συμβουλές, προτάσεις, γιορτές έχουμε....

Καλα το σκεφτεσαι και το μηχανακι ειναι κολλημα και μοναδικο.
Απο κει και περα, λαδια χανουν απο τσιμουχακια βαλβιδων αν δεν θες να συμπληρωνεις λαδι πρεπει να προχωρησεις σ επισκευη,λογικα θα πρεπει να τσεκαρεις και αλλα πραγματα στο μοτερ,οποτε μπορει να ξεφυγεις.
Αναρτησεις σιγουρα θα χει ταλαιπωρημενες οποτε και κει θα χρειαστεις καποια χρηματα,εγω εκανα επισκευη στο πισω για λιγο καιρο ηταν οκ και μετα εγινε παλι σουμιες.
Επισης δεν παυει να ειναι ενα 1000 μ ακριβα τελη,ακριβη συντηρηση και οταν ταξιδευεις με 180-200,μπολικη βενζινα.
Το μηχανακι διαφερει,ταξιδευει μ οποιοδηπωτε μηχανακι SS παρεα,εχει καλη καλυψη(αμα κουμπωσεις και λιγο)ροπαρα σουπερ,κανεις και τα καγκουριλικια σου.
Εγω εκανα κοντα στα 100.000 χλμ. και περα απο λαδια,λαστιχα, τακακια και σερβις δεν εκανα τπτ αλλο.Και πιστα το εβαζα,και 36ωρα πηγα και καθημερινη μετακινηση.
Τελικα το εδωσα σχεδον τζαμπα λογω κρισης και αδυναμιας να το μετακινησω καθημερινα οπως εκανα παλια.
Το μηχανακι ειναι καWλα αλλα...
Τα βαζεις κατω τα ζυγιζεις και αποφασιζεις.

Ασχετο-σχετικο.

https://www.car.gr/20574670-suzuki-sv-1000s

Μιας και ειμαι στο car καθε μερα τον τελευταιο καιρο, εχω το νου μου γενικοτερα. :p
Εντυπωσιακά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θυμίζουν επιδόσεις Ducati. Δεν ήξερα για το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν το περίμενα από τη Suziki.

Όντως ωραίο μηχανάκι και τίμιο. Είχε ο κουμπάρος μου το γυμνό και ήταν ευχαριστημένος. Όταν το οδήγησα, μου φάνηκε λίγο άχρωμο σε σχέση με το Tuono που είχα τότε, στα λεφτά που παίζουν τώρα βέβαια, είναι ταμάμ!!

Για την ιστορία, μάλλον μου πέρασε η φάση με το Fazer. Αφού κρατάω το KTM που είναι ωραίο και άνετο, τώρα σκέφτομαι ( θεωρητικά πάντα) για κάνα φθηνό παιχνιδομηχανάκι για Μέγαρα και καμιά γρήγορη βόλτα...
Ένα street/spees triple, ένα tuono 1ης γενιάς κτλ... Και το SV δεν είναι κακό αλλά θέλει περισσότερη δουλειά στις αναρτήσεις.

Πίσω
Μπλουζα