• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

4ο Official MOTO.gr Track Day, Megara Racing Circuit, 07/03

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι έτσι, οταν χώνεις μούτρα στον μπροστινό που ετοιμάζεται να κλείσει γραμμή, εκεί προφανώς δεν το κάνεις.
Αλλά στα γκρουπ των ενδιάμεσων ή του moto που είναι λίγο απ όλα, υπάρχουν αναβάτες που έχουν πολύ ανοιχτή γραμμή, ιδίως στην Κ8, Κ3.
Δεν βλέπω πρόβλημα να περάσει κάποιος εσωτερικά όταν ο μπροστινός πηγαίνει παραλία.

επειδη ημουν μπροστα σε συμβαν στην κ1 που εναν αρκετα αργο αναβατη πηγε να τον περασει απεξω ο μπροστινος μου και ο πρωτος εφαγε low με αποτελεσμα να τον παρει μαζι του... δεν θα προσπερναγα κανεναν απο εξωτερικη. αν δεν μπορω να βρεθω στην εσωτερικη του αρκετα νωρις πριν τα φρενα δεν θα κανω τον κοπο να προσπαθησω προσπεραση. απο την 9 προς την 1 συνηθως ειναι ευκολο να εισαι εξωτερικα (και πισω του) στην 9 και να βρεθεις εσωτερικα στην 1. εκει συνηθως επιλεγω να περασω.

Να σου δείξω βίντεο να με περνάει το περιστεράκι με το 390 με +50 χλμ/ώρα. :lol:

Γεγονός.
Και το περιστερακι, αν βρεθεί στην ίδια πίστα με τον Pirro, θα τον περνάει αυτός με +50. Και ο Pirro με τη σειρά του είναι κινητή κορίνα στα MotoGP.
Τι σημαίνει αυτό που είπες επομένως ; Πως οι παραπάνω δεν είναι πραγματικά γρήγοροι οδηγοί;
Για τους αναβάτες στο TD του Ζαφειροπουλου και τα group των μεσαίων, αρχάριων, moto.gr συζητάμε, ναι;

Τελευταία επεξεργασία:
επειδη ημουν μπροστα σε συμβαν στην κ1 που εναν αρκετα αργο αναβατη πηγε να τον περασει απεξω ο μπροστινος μου και ο πρωτος εφαγε low με αποτελεσμα να τον παρει μαζι του... δεν θα προσπερναγα κανεναν απο εξωτερικη. αν δεν μπορω να βρεθω στην εσωτερικη του αρκετα νωρις πριν τα φρενα δεν θα κανω τον κοπο να προσπαθησω προσπεραση. απο την 9 προς την 1 συνηθως ειναι ευκολο να εισαι εξωτερικα (και πισω του) στην 9 και να βρεθεις εσωτερικα στην 1. εκει συνηθως επιλεγω να περασω.

Δεν μίλησα εγώ για εξωτερική.

Δεν μίλησα εγώ για εξωτερική.

μα δεν το εγραψα σαν διαφωνια. σχολιασα το οτι δεν βλεπεις προβλημα να περνας απο εσωτερικη και εξηγησα γιατι και εγω θα εκανα το ιδιο.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: byron
O teo ειναι απόλυτος γιατι αν εσυ λες αυτος παει παραλία το χω και πας να χωθεις και αυτός φαει φλας και κλείσει απότομα χωρις να καταλάβει τι κάνει ξερεις τι θα συμβεί??και το καλύτερο??θα χει δικιο....;)

Θες ενα παραδειγμα??πέρασα τον πλιτς απο μεσα μετα την πλατεία γιατι ξερω τον πλιτς και ξέρω οτι δε θα φαει τα μούτρα του αν με δει ξαφνικά εκει...ο πλιτς δεν ειναι ο μέσος αναβάτης ομως και ο πλιτςδε θαβμε παρεξηγήσει....ελπίζω να το εκανα λιανά..

Προτιμώ να περάσει καλά ο κοσμος παρα να του δειξω ότι μπορω να τον περασω απο οπουδήποτε..αν ηθελα θα έμπαινα στους προχωρημενους να κανω το κεφι μου...

Ναι οκ, κατανοητό. Απλά υπάρχει και άλλη οπτική η οποία δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνη και την εξήγησα.
Τέλος πάντων, δεν χρειαζεται να γίνει το thread, τύπου "Δεν πατάμε ποτέ φρένα στην στροφή" .

Ρε σεις μόνο εγώ νόμιζα ότι θα πεθάνω από τα καυσαέρια πίσω από το Srx του Βυρωνα;; :bawl:
Όταν έκανε κάτι μπερδέματα χαμηλά και καθάριζε μετά ήταν αποπνικτικά πίσω. Προσπαθούσα να αλλάξω γραμμή μέχρι να περάσω…:lol:

Όσο για τα λάθη θεωρώ οι περισσότεροι ήμασταν προσεκτικοί. Μπορεί να ξέφυγε η φάση σε 1-2 περιπτώσεις αλλά ευτυχώς όλα οκ. Την επόμενη φορά το πολύ πολύ αν συμμετέχουν περισσότεροι άγνωστοι να κάνουμε μια κουβέντα όλοι μαζί πριν μπούμε ώστε να είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος.

Να πω και εγώ με τη σειρά μου ένα μπραβο στα παιδιά που το τρέξανε! :beer:

Αλλά έχω και εγώ ένα παράπονο.
Μα καλά, ούτε 1 φωτό που να φαίνομαι? ΟΥΤΕ ΜΙΑ????

Να πω και εγώ με τη σειρά μου ένα μπραβο στα παιδιά που το τρέξανε! :beer:

Αλλά έχω και εγώ ένα παράπονο.
Μα καλά, ούτε 1 φωτό που να φαίνομαι? ΟΥΤΕ ΜΙΑ????

Ειναι που δεν ειχα λάστιχο για να σε ακολουθήσω :(
Ούτε στα βίντεΑ σε ειδα :confused:

Ρε σεις μόνο εγώ νόμιζα ότι θα πεθάνω από τα καυσαέρια πίσω από το Srx του Βυρωνα;; :bawl:
Όταν έκανε κάτι μπερδέματα χαμηλά και καθάριζε μετά ήταν αποπνικτικά πίσω. Προσπαθούσα να αλλάξω γραμμή μέχρι να περάσω…:lol:

Όσο για τα λάθη θεωρώ οι περισσότεροι ήμασταν προσεκτικοί. Μπορεί να ξέφυγε η φάση σε 1-2 περιπτώσεις αλλά ευτυχώς όλα οκ. Την επόμενη φορά το πολύ πολύ αν συμμετέχουν περισσότεροι άγνωστοι να κάνουμε μια κουβέντα όλοι μαζί πριν μπούμε ώστε να είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος.

+990
Ακριβώς έτσι. Ίσως μια "εσωτερική" κουβέντα να λύνει τα οποια θεματακια. Το αυτόνομο group του moto είναι μεγάλη υπόθεση και πρέπει να παραμείνει.

Apologies για τα καυσαέρια, δεν το ευχαριστήθηκα ούτε εγώ με τόσα θέματα που βγήκαν. Κάτι σε voodoo doll, μουτζα και μάτιασμα έγινε ταυτόχρονα στο srx. :cry:
Θα φροντίσω στο επόμενο να έρθω με το Agusta του nathair.

:beer:

:lol::lol::lol: εγω στην αρχη νομιζα οτι το μπ@υρδελο το ιταλικο μου καίγεται μεχρι να καταλαβω :D

Μετά σε ενα session μου πηρε 4-5 στροφες να καταλάβω τι του κρεμόταν στον πισω τροχό :eyepop:

:lol::lol::lol: εγω στην αρχη νομιζα οτι το μπ@υρδελο το ιταλικο μου καίγεται μεχρι να καταλαβω :D

Τα Ιταλικά και κυρίως τα aprilia, κάνουν αντρίκια κρακακρακ-γκλονγκ μια κι έξω για να μην ελπίζει σε θαύματα ο ιδιοκτήτης. Τον ήπιαμε και τέλος.

Τα Ιταλικά και κυρίως τα aprilia, κάνουν αντρίκια κρακακρακ-γκλονγκ μια κι έξω για να μην ελπίζει σε θαύματα ο ιδιοκτήτης. Τον ήπιαμε και τέλος.

:lol: :cry: Και αυτα συμβαινουν γενικως αλλα τους αλλους μήνες οχι τον Απρίλιο!!

Καλομαθες εσυ με το aprilia και τωρα το Yamaha που δουλευει αλλα σκορπαει σιγα σιγα σου κακοφαινεται. :D

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: byron
Πίσω
Μπλουζα