• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Ζητείται Μεταφορεύς - Μετακομιστής εν Αθήναις

vaska

Καλλίγραμμον Μέλος
Εντάχθηκαν
29 Οκτωβρίου 2007
Πόντοι αντιδράσεων
2.545
Πόντοι
0
Όπως τα λέει ο τίτλος. Υπάρχει κάποιος "δικός μας" που ν' ασχολείται με το άθλημα??

Θέλω να βοηθήσει (επ' αμοιβή βεβαίως βεβαίως) νεότατη αιθέρια ύπαρξη (ανύμφευτη - αδέσμευτη) να μετακομίσει από Αμπελόκηπους στη Γλυφάδα.

Θα στείλω με πμ το τηλέφωνό μου και της μικράς σε όσους ενδιαφερθούν και ας κανονίσουν μεταξύ τους.

@ moto.gr

Sory για το άσχετο του νήματος αλλά εποχές που είναι ας αλληλοβοηθηθούμε. Παρακαλώ την ανοχή σας μοντς και αντμινς.

:D:D

αν δεν βρεθεί συνάδελφος μεταφορέας, έχω να σου συστήσω.....

αλλά σε αυτή την περίπτωση, θα σου δώσω το τηλέφωνό του και ας βγάλουν αυτοί τα ματια τους.... :uplate:

Και εγω εχω απλα να προτεινω καποιον γνωστο που εχω....δεν ασχολουμαι προσωπικα με το αθλημα, οποτε αν χρειαστεις....πμ.

Ευχαριστώ και τους δυο σας, αν δεν βρεθεί δικός μας θα σας ενοχλήσω.

:wave2:

που παν τα παππούδια ρε!

άστους από πάνω. εμείς που είμαστε στην καλύτερη ηλικία :D

Να βοηθησω εγω τη νεαρα υπαρξη ρε αδερφε :D

Με χαρά Ηλία μου, με χαρά
Θα σου είμαι υπόχρεος

:D

Απλά δεν ξέρω μήπως κουραστείς και δεν τα καταφέρεις στη βόλτα που ετοιμάζετε

φτου ρε γμτ!
θα πηγαινα εγω ρε Βασιλη αλλα δε ξερω που ειναι οι Αμπελοκηποι!

γμτ

Ας μείνουμε όμως στο θέμα, η μικρά πρέπει να έχει μετακομίσει έως 10-10.

Πλακίτσα θα κάνουμε μετά.

:D:D

ρε βασιλη....εισαι μαλακας?

στο πιατο?:cry:

Τελευταία επεξεργασία:
ρε βασιλη....εισαι μαλακας?

στο πιατο?:cry:

Ένεκα η πουτ@να η κρίση ρε Γιώργη. Και που είσαι ακόμη, σε λίγο θα βάζουμε βενζίνη στα μηχανάκια μας με αντάλλαγμα το κορμί μας :D:D, δλδ μόνο ο ντέβιλς θα πηγαίνει βόλτα με κανά δυο άλλους

:cry::cry:

Ένεκα η πουτ@να η κρίση ρε Γιώργη. Και που είσαι ακόμη, σε λίγο θα βάζουμε βενζίνη στα μηχανάκια μας με αντάλλαγμα το κορμί μας :D:D, δλδ μόνο ο ντέβιλς θα πηγαίνει βόλτα με κανά δυο άλλους.......................................

:cry::cry:

.........................................................συντροφους.πες το ντε :lol::lol::lol:

αντε γ@μηθειτε....

φιλικα παντα...

μεταξυ σας...
:bawl::bawl::bawl:

Ένεκα η πουτ@να η κρίση ρε Γιώργη. Και που είσαι ακόμη, σε λίγο θα βάζουμε βενζίνη στα μηχανάκια μας με αντάλλαγμα το κορμί μας

Καλά μιλάμε αρχηγέ, με την κορμάρα σου φουλάρεις ρεζερβουάρ από νταλίκα.............................

Πίσω
Μπλουζα