• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ζαλη κατα την οδηγηση

el patron

Woodman
Εντάχθηκαν
12 Φεβρουαρίου 2007
Πόντοι αντιδράσεων
2
Πόντοι
0
αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα, κατα την διαρκεια γρηγορης οδηγησης νιωθω μεγαλη πιεση στο κεφαλι μου
σαν ιλιγγος, το παθαινω αυτο οταν πιεστω πολυ καπου η οταν στριβω απανωτα
μαλιστα εχω εγκαταλειψη και αγωνες απο αυτο.
Εχει συμβει σε κανεναν?

Ακομη και αν βρεθεί καποιος να σου πει οτι του συμβαίνει το ίδιο, δεν είναι συγκριση μοντέλων για να παρουσιάζουν αστοχία σε κάποιο τομέα..Οτι και άν ακούσεις δεν νομίζω οτι 8α παρεις ικανοποίηση μεγαλύτερη απο ένα πραγματικά καλό έλεγχο σε κάποιο ιατρικό κέντρο, έτσι δεν είναι?

:beer: :beer:

Σιγουρα θα πάω ,το λέω μήπως συμβαίνει και σε άλλον αυτό

Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
Σιγουρα θα πάω ,το λέω μήπως συμβαίνει και σε άλλον αυτό

Αυχενικό, ευσταχιανές-λαβύρινθος, διάφραγμα, μάτια, ωτίτιδα και άλλα πολλά είναι τα πιθανά. Εμπειρία απο φίλο μου που είχε τα ίδια συμπτώματα.
Γιατρός επειγόντως

Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel
Αυχενικό, ευσταχιανές-λαβύρινθος, διάφραγμα, μάτια, ωτίτιδα και άλλα πολλά είναι τα πιθανά. Εμπειρία απο φίλο μου που είχε τα ίδια συμπτώματα.
Γιατρός επειγόντως
για σου ρε μελετη ,ετοιμαζομαι για βαλκανικο:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel

Γιατρός επειγόντως

Σωστά. Ξεκίνα με παθολόγο και βλέπεις πως θα πάει το πράγμα .

Εγώ πέρσι επισκέφθηκα με σειρά οφθαλμίατρο - παθολόγο- νευρολόγο - και τέλος μια μαγνητική .

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Εγώ πέρσι επισκέφθηκα με σειρά οφθαλμίατρο - παθολόγο- νευρολόγο - και τέλος μια μαγνητική .

Tελικά ο τελευταίος γιατρός (δεν τον αναφέρει ο Μάριος ) εμάς μας είπε να του λέμε απλώς "ΝΑΙ" .........:bigcry:

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

+1000

Καλός παθολόγος για αρχή και βλέπεις

Και καλά αποτελέσματα

καλυτερα ωρλ-νευρολογο παρα παθολογο.οχι για καποιον αλλον λογο,μα και ο παθολογος σε εναν απο αυτους θα τον παραπεμψει η ακομα και στους δυο.ετσι κι αλλως,ο ιλιγγος η η ζαλη ειναι αντικειμενο κατ αρχην αυτων των ειδικοτητων.οι παθησεις δε που αναφερθηκαν παλι σε αυτους εμπιπτουν.
περαστικα

ευχαριστω για τις απαντησεις, θα παω συντομα:beer:

Ευχομαι γρηγορα να βρεις τι ειναι και την ταχυστη αποκατασταση! Επικίνδυνο πράγμα το κεφαλι στην οδηγηση! :wave2:

κ εγω το παθαινω κ μου εχει κανει εντυπωση το οτι το παθαινω μονο με μηχανη στο χωμα οταν πιεζομαι οπως λες...(δεν το παθαινω με ποδηλατο ουτε στην μπαλα που κ σε αυτα πιεζομαι ...)
:(
περαστικα μας κ καλα ξεμπερδεματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Ευχομαι γρηγορα να βρεις τι ειναι και την ταχυστη αποκατασταση! Επικίνδυνο πράγμα το κεφαλι στην οδηγηση! :wave2:
. Ευχαριστώ να είσαι καλα :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
κ εγω το παθαινω κ μου εχει κανει εντυπωση το οτι το παθαινω μονο με μηχανη στο χωμα οταν πιεζομαι οπως λες...(δεν το παθαινω με ποδηλατο ουτε στην μπαλα που κ σε αυτα πιεζομαι ...)
:(
περαστικα μας κ καλα ξεμπερδεματα...
. Μακάρι να βρούμε τι είναι γιατί έχω το έχω αμελησει , δεν το παθαινω πάντα , απλώς τώρα τελευταία συμβαίνει πιο συχνά . :yuck:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
. Μακάρι να βρούμε τι είναι γιατί έχω το έχω αμελησει , δεν το παθαινω πάντα , απλώς τώρα τελευταία συμβαίνει πιο συχνά . :yuck:

Ρε συ Πατρόνε, το ξέρω ότι ακούγεται σκληρό, αλλά δεν αφήνεις το τιμόνι στην άκρη μέχρι να δεις τι είναι;

Εμένα πάντως πριν 2-3 χρόνια που είχα κάτι παρόμοιο... (το αντίθετο βασικά.. ζαλιζόμουν όταν καθόμουν σε άσχετες φάσεις)όσο οδηγούσα αυτοκίνητο ή μηχανή δεν είχα τίποτα, μόλις όμως σταματούσα άρχιζαν οι ζαλάδες. Γύρισα όλους τους γιατρούς και κανείς δεν βρήκε τίποτα. Μόνο ένας νευρολόγος μου είπε τρελή ατάκα... Δεν έχεις τίποτα...απλά άν μπορείς άλλαξε στην ζωή σου ότι δεν γουστάρεις. Με λίγα λόγια ήταν μάλλον απο άγχος δουλειά κτλ κτλ. Μετά απο λίγο καιρό μου πέρασε. Με πιάνει κατα καιρούς αλλά ΠΟΤΕ όταν οδηγώ.

Καλησπέρα el patron!
Αν και παλιό το μήνυμα σου που αναφέρεις ζάλη κατά την γρήγορη οδήγηση...Ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση πάνω στο θέμα γιατί το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ.Εσυ τελικά βρήκες την λύση?Τελικά τι έφταιγε?Σε Ευχαριστώ πολυ

Είσαι νέος οδηγός ή οδηγείς χρόνια και τώρα ξαφνικά σε έπιασε?

Καλησπέρα el patron!
Αν και παλιό το μήνυμα σου που αναφέρεις ζάλη κατά την γρήγορη οδήγηση...Ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση πάνω στο θέμα γιατί το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ.Εσυ τελικά βρήκες την λύση?Τελικά τι έφταιγε?Σε Ευχαριστώ πολυ

Πρέπει να απευθυνθείς σε γιατρό, μοτολόγο για την ακρίβεια.

Δεν είμαι νέος οδηγός χρόνια οδηγώ,Η ζάλη κυρίως στο αυτοκίνητο με πιανει.Δεν είχα ποτέ πρόβλημα,έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια και χιλιάδες χιλιόμετρα
Από πέρυσι άρχισε να πιάνει που και που ζάλη,ειδικά όταν με πιέζει κάποιος και όταν ανεβαίνει η ταχύτητα
Πήγα σε γιατρό ΩΡΛ οι λαβύρινθοι εντάξει είναι,πήγα σε οφθαλμίατρο έχω λίγη υπερμετρωπία,δεν φταίει ούτε αυτό...Τι γίνεται δεν ξέρω ...

Πίσω
Μπλουζα