• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ Boxer?

Οποιος και να ειναι..... :rolleyes:

Τυχαινει σε ολους..... :rolleyes:

:wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οποιος και να ειναι..... :rolleyes:

Τυχαινει σε ολους..... :rolleyes:

Εννοείται πως τυχαίνει σε όλους και καλύτερα ακόμα να συμβαίνει κατά την εκπαίδευση και χωρίς σωματικές βλάβες!

Το βιντεακι τοσο παλιο και τοσο αποτυχημενο σαν κριτικη....:mad:

Eginan 2 pragmata: 1. eipe (kata th gnwmh mou) mia m@l@kia epeidh goustarei ta bmw
2. epese
Egw gelaw poly me to 1 kai 8a eklaiga ta lefta mou an akouga tetoia pragmata, asxetws tou poso kalos odhgos einai. To 2 htan apla atyxia.

Ρε συ δεν το λεω κοροιδευτικα... εννοω οτι ειναι απο αυτες τις στιγμες που εχεις πει κατι και μετα γινεται κατι και νιωθεις αμηχανα και σε κοιτανε ολοι... :beer:

Ενταξει οκ ο Σπανος, καλος, αξιος κ.τ.λ.-κ.τ.λ.

Αλλα δηλαδη κρατανε τον Boxer οι Γερμανοι για να κατεβαινουν τα GS απο κλισεις 45 μοιρων;

και τα RT γιατι συνεχιζουν να τον εχουν ας πουμε;

:confused:

Παμε αλλη μια φορα...Ο Νικος Σπανος ναι κανει μαθηματα με τα BMW οπως κανει και με τα ΚΤΜ, αν τον γνωριζατε θα καταλαβαινατε το υφος...Αν επισης ειχατε κανει εντουρο με το BMW θα βλεπατε οτι οντως ο μποξερ βολευει πολυ, ειδικα σε νεους αναβατες, το χαμηλο κεντρο βαρους και η ροπη απο πολυ χαμηλα!Στο συγκεκριμενο βιντεακι, συμβαινει οτι μπορει να συμβει και 10 φορες την ημερα αν εισαι ολη μερα στο χωμα και οτι βλεποντας ενα αποσπασμα απο το μαθημα ειναι απλα γελοιο το να σχολιαζει κανεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Παμε αλλη μια φορα...Ο Νικος Σπανος ναι κανει μαθηματα με τα BMW οπως κανει και με τα ΚΤΜ, αν τον γνωριζατε θα καταλαβαινατε το υφος...Αν επισης ειχατε κανει εντουρο με το BMW θα βλεπατε οτι οντως ο μποξερ βολευει πολυ, ειδικα σε νεους αναβατες, το χαμηλο κεντρο βαρους και η ροπη απο πολυ χαμηλα!Στο συγκεκριμενο βιντεακι, συμβαινει οτι μπορει να συμβει και 10 φορες την ημερα αν εισαι ολη μερα στο χωμα και οτι βλεποντας ενα αποσπασμα απο το μαθημα ειναι απλα γελοιο το να σχολιαζει κανεις...

μην τα μερδευεις...αλλο το χαμηλο βαριος και η ροπη και αλλο ο κυλινδρος που εξεχει για να μην χαλαμε τα πλαστικα οταν ενα gs βρισκεται σε τετοιες κλισεις :rolleyes:

σε λιγο θα μας πουν οτι χτησιμοποιουν telelever για να μην φορτιζονται πολυ τα ρουλεμαν του λαιμου στα endo....

καμια εμπαθεια με τον Σπανο, δεν τον ξερω προσωπικα αλλα βρικω αυτο που κανει μια πολυ σημαντικη πρωτοβουλια για να αξιοποιουνται επιτελους τα on-off στο πεδιο για το οποιο κατασκευαστηκαν.

εδω αλλοι πεφτουμε σε ευθειες καθημερινα, ποσο μαλλον σε τετοιου τυπου ακραιες καταστασεις.

Υ.Γ οτι θα υποστηριζα τις ΒΜW δεν το περιμενα:yuck:

προσωπικα γελασα με το σχολιο του και την καταληξη!

και με τον εαυτο μου σε γκαποια γελοια φαση θα γελασω!

δεν σημαινει οτι κατακρινουμε ή κοροιδευουμε :wave2:

Αν επισης ειχατε κανει εντουρο με το BMW θα βλεπατε οτι οντως ο μποξερ βολευει πολυ, ειδικα σε νεους αναβατες,

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Οτι τι?

Χαμηλο κεντρο βαρους, χαμηλη ροπη...Εχετε καπου καποια αντιρηση?

Κανε χωματινη βολτα με το ΚΤΜ και κανε με το BMW...Σαν νεος αναβατης θα εκτιμησεις πολυ τα συν του BMW!!:wave2:

Ευχαριστώ!

Μετά από αρκετό καιρό είδα όπως και πολλοί άλλοι το άκρως χιουμοριστικό video, με ένα ψηλό βλάκα που τολμάει να λέει, να γιατί boxer!

Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία των μακρυσκελών απαντήσεων απλά θα πω μερικές αλήθειες απλά για να υπάρχουν ως άποψη...

1. Όταν κάνω μάθημα δίνω το 100% του ευατού μου και δεν κοροϊδεύω.
2. Ναι μερικές φορές πέφτω ακόμα και στο μάθημα, γιατί οδηγώ στο χώμα και πολλές φορές στο όριο.
3. Ξέρετε αγαπητοί μου φίλοι κάποιον που να μην πέφτει στο χώμα να με μάθει και εμένα πως γίνεται να μην πέφτεις ποτέ, και ας δώσω εκατομμύρια αρκεί να μην ρεζιλεύομαι έτσι...

Αυτός ο ψηλός βλάκας είμαι εγώ, και ονομάζομαι Νίκος Σπανός.

Ας πούμε όμως και κάποια άλλα για αυτόν τον τύπο...

Αυτόν τον ψηλό βλάκα τον έχει επιλέξει όχι μονο η BMW AG αλλά και η ΚΤΜ AG να διδάσκει Enduro στους πελάτες της...Τι χαζές εταιρίες!!Πως άραγε επιλέγουν επι σειρά ετών τέτοιους κακούς συνεργάτες; Και καλά τον έναν χρόνο τις κοροϊδεύει...τα υπόλοιπα;

Τον ίδιο γελοίο τύπο έχουν επιλέξει περιοδικά όπως το 0-300 αλλά και το ΜΟΤΟ τα τελευταία 5 χρόνια να αρθρογραφεί συστηματικά για τεχνικές οδήγησης. Μα καλά ο Χούντρας και ο Καραχάλιος τόσο κακοί και αυτοί στις επιλογές τους;

Επίσης αυτός ο κουλός έχει τρέξει σε αγώνες Supercross με 950 Adventure S αλλά και σε αγώνες Enduro και Scramble με HP2 enduro.

Μα καλά τι βύσμα έχω ρε παιδί μου; Όλα μου τα χαρήσανε σε αυτήν την ζωή...Όλα!

Δικαούμαι να έχω απορίες περί χιούμορ και πιστέψτε με δεν θέλω απαντήσεις. Απλά να προβληματίσω...

Γιατί άραγε δεν ποστάρετε με τα ονομάτα σας;
Ντρέπεστε για την άποψη σας;
Γιατί χλευάζετε με ονοματεπώνυμο; Είναι ανώδυνο θα πεις...
Εσείς που εκφράζετε τόσο εύκολα άποψη για εμένα με γνωρίζετε;
Έχετε έρθει έστω και σαν θεατές σε κάποιο μάθημα;
Έχουμε ποτέ μιλήσει;
Εσάς πως θα σας φαινόταν και πως θα αντιδρούσατε εαν επί 5 χρόνια κάνατε μαθήματα κάθε ΣΚ δίνοντας και την ψυχή σας, και βλέπατε αντίστοιχα ανώνυμα post;

Συγνώμη που πέφτω κάποιες φορές. Εαν νιώθετε ευτυχισμένοι χλευάζοντας video ενός ανθρώπου που τόλμησε να προσπαθήσει τότε να σας στείλω και πολλά άλλα με τούμπες μου για να νιώσετε καλύτερα.

Ευχαριστώ φίλοι μου. ευχαριστώ...
Να είστε πάντα καλά άπαντες, και αυτή είναι μια ειλικρινέστατη ευχή από τον Νίκο.

Υ.Γ: Εάν κάποιος θεωρεί ότι πρέπει να με βρεί είμαι εύκολα προσβάσιμος.

Πίσω
Μπλουζα