• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Γενικό chat για CBF-250

Αρχικά δημιουργήθηκε από Galvatron
Παιδες καμια προταση για λαιμο κ τελικο εχετε?μαρκες,τιμες κ ολα τα σχετικα....Δεν παλευεται η εργοστασιακη....
Δεν ψαχνω για θορυβο αλλα πιο πολυ να ελευθερωσω λιγο το μηχανακι

Εδω δεν υπαρχει αφτερμαρκετ φιλτρο αερα, θες και ολοσωμη εξατμιση;;; :eyepop: Δεν εχω πετυχει ουτε σε τελικο κατι στις γνωστες μαρκες. Με μετατροπη ολο και κατι μπορεις να κανεις παντως.

Κατα τ'αλλα στην ιδια φαση ειμαι και γω αλλα σκεφτομαι αν αξιζει τα λεφτα...

Ετσι κι αλλιως θα το βαλω αγγελια σε λιγες μερες :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Μαθε να βαζεις νεκρα 2-3 μετρα πριν σταματησεις στο φαναρι / διασταυρωση, και θα δεις οτι συντομα θα ξεχασεις αυτο το θεμα. Το οτι εχει μια παραπανω δυσκολια απο αλλα μηχανακια ισχυει παντως, ειναι προβλημα κατασκευης.
Welcome :)

Ευχαριστω ledz για τη συμβουλη...ήδη το δοκιμασα και ηταν αποτελεσματικο! οποιαδηποτε αλλη συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη! Καλως σας βρήκα!!!:) :beer:

Πάντως και σε ένα Ζ750 που είχα οδηγήσει είχα αντιμετωπίσει την ίδια δυσκολία στην εύρεση νεκράς. Είναι περισσότερο θέμα συνήθειας, δεν νομίζω να είναι (πλέον) κατασκευαστικό πρόβλημα. Αν δεν μπαίνει όταν είναι σταματημένο, κάνε το λίγο μπροστά ή πίσω, σε συνδιασμό με την αλλαγή.

Οχι το προβλημα με τη νεκρα ειναι προβλημα κατασκευης κ οχι συνηθειας.
Οδηγαω κ R6 κ εχω οδηγησει κ GSR κ Tenere 750 κ δεν υπαρχει ουτε ιχνος δυσκολιας στο να βαλεις νεκρα ενω με το cbf μου εχει στιγμες που μπαινει πανευκολα κ εχει στιγμες που παλευεις για να την βρεις.

Για Θυμηστε μου τι λαδια βαζεται στο μηχανακι μας και τιμες τρεχουσες. Εχω να τα αλλαξω κανα χρονο και μιας και τελειωσε η εγγυηση θα δοκιμασω να βαλω μονος μου λαδια - φιλτρο.

εξάτμιση για cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από Galvatron
Παιδες καμια προταση για λαιμο κ τελικο εχετε?μαρκες,τιμες κ ολα τα σχετικα....Δεν παλευεται η εργοστασιακη....
Δεν ψαχνω για θορυβο αλλα πιο πολυ να ελευθερωσω λιγο το μηχανακι

Αρχικά καλησπέρα!ελπίζω να μην μπήκες ακόμα στο κόπο να αλάξεις την εξάτμιση γιατί έχει αρκετες εκπλήξεις που σίγουρα δεν εχεις υπολογήσει!Μην περιμένεις ουσιαστκή απόδοση του κινητήρα από μια εξάτμιση η όποία θα τοποθετηθει μόνο μετα από μετατροπή!Επιπλέον θα πρέπει να αλλάξεις φίλτρο αέρος και να τοποθετήσεις ζιγκλερακι στο καρμπυρατερ για να το ρυθμίσεις στη νέα του λειτουργία!!Κοινώς θα μπεις σε κόπο και αρκετα εξοδα που μπορει να αποδώσουν σε ένα σχετικά ικανοποιητικο θόρυβο για ενα 250αρι αλλα και αρκετα έξοδα καθως όπως είναι φυσικό θα καίει κατι παραπάνω !!προσωπική μου άποψη:Μην πειράξεις την μηχανή γιατί είναι κατασκευασμένη για μια συγκεκριμένη χρήση και όχι για να τρέχει σε αγώνες!!!!!!!!

καλησπερα κ απο μενα.πηγα σημερα στην εκθεση μοτοσυκλετας και ρωτησα στο περιπτερο της remus αν υπαρχει για το μηχανακι μας εξατμιση.Μου ειπαν οτι δεν εχει βγει καποια αποκλειστικα για cbf 250 αλλα μπορουν να προσαρμοσουν μια δικια τους.Τους ειπα οτι δεν θελω να ξεκουφενει κοσμο και μου ειπαν πως απλα δινει ενα ωραιο μπασο.Κοστος = 280ευρω!Αξιζει;Ποσο παραπανω λετε να καιει;Θα εχει αισθητη διαφορα;

youtube ψάξε για cbf250 και θα δεις πολλά βιντεακια με ηχο απο εξατμισεις, και τις μαρκες τους ;)

Να ξεκουφένει κόσμο?Λίγο δύσκολο αφου ειναι μολις 250 κυβ.!!Εκτός αυτού ρίξε ξανα μια ματιά στο προηγούμενο μην. μου για όσον αφορά τις μετέπειτα μετατροπές!!280 ευρώ χωρις μετατροπή και τοποθέτηση!αξίζει τον κόπο?:confused:

cbf.jpg

Παιδια καλησπερα!Εχω κανει 950 χιλιομετρα και πρεπει να το παω για το πρωτο σερβις...καμια προταση(μενω αιγαλεω);;

exw na rwthsw kati k egw. Mhpws proteinete kapoio antiskwriako spray na prostatepsw ligo ta metallika tou merh, p.x ta pirounia sto timoni?? An mporeite proteinete k online katasthma gia na ta parageilw giati menw eparxia..
thanks!!

Εγώ να ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση σαν παλιότερος μηχανόβιος; μήπως οι νεώτεροι να ασχοληθείτε με την εκμάθηση του γύροσκόπικου μιας και τό μηχανάκι που έχετε και είχα είναι ΣXOΛEIO και να αφήσετε τα λουσα σε δεύτερη μοίρα; γιατί υποψιάζομαι πως είναι σε πρώτη. Η οδήγηση με ροή και γύροσκόπικο είναι η μεγαλύτερη απόλαυση.

re CBF

Ξαφνικα εσβησε ο δεικτης βενζινας και αναβει μερικες φορες και ξαναχανεται.Μηπως γνωριζει κανεις τιποτα? Ευχαριστω

Στην τελευταία σκάλα αναβοσβήνει ανάμεσα στην τελευταία κ την προτελευταία είναι λογικό να το κάνει

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό γυαλιστικό, τόσο για τα μεταλικά όσο και για τα πλαστικά του μέρη; Θέλω να αγοράσω μέρες τώρα αλλά φοβάμαι μην βάλω κάτι που μπορεί να του κάνει ζημιά... Γυαλιστικό για μεταλικά χρώματα δεν χρειάζεται; Θέλω να το κάνω να λάμπει! :sun: :sun: :sun:

re CBF

Δυστυχως το κανει με γεματο το ρεζερβουαρ και μονο ελαχιστες φορες γεμιζουν τα τετραγωνακια.Δεν θελω να μπλεξω με αντιπροσωπειες γιατι ξερω τι θα παθω.

Apo pou eisai file? An eisai apo Thessaloniki mporw na sou pw pou na pas na to doun k tha einai k mesw egyisis. Steile mou an thes pm na sou pw. Giati k egw apo ekei pou to pira den me exypiretousan opws tha ithela k telika vrika allo synergeio pio exousiodotimeno gia honda k pio kaliexypiretisi k pio kali douleia.

re CBF

jimskeet2002.Ευχαριστω αλλα μενω Πειραια.

Πίσω
Μπλουζα