Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από panisk
Ευτυχώς το δικό μου δεν τα έχει όλα αυτά παρά μόνο το θέμα της νεκράς.
Βέβαια βελτιώθηκε πάρα πολύ με τα Castrol GPS λυπαντικά. Είναι λίγο ακριβούτσικα και δεν τα βρίσκεις σε συνεργεία συνήθως (λόγω ...τιμής - 12-15Ε το λίτρο), πρέπει να τα πάρεις από Castrol point αλλά είναι πολύ καλά και αξίζει να τα δοκιμάσετε...
:a18: what he said...Αρχικά δημιουργήθηκε από Jimskeet2002
Καλωσηρθες στην παρεα. Η μονη συμβουλη φιλε μου ειναι πως αν μπορεις να παρεις το er-6 καλυτερα να το παρεις.
Το cbf θα σου φαινεται πολυ αργο μετα απο λιγο καιρο. Θα μπορεις και να κανεις κ κανενα ταξιδακι με το er-6. Οχι οτι με το cbf δεν μπορεις αλλα το cbf σε ταξιδι θα το εχεις συνεχεια σχεδον τερμα.
Αυτα.
Jimskeet2002 παιζουμε lfs ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από tasosrap
Παιδια καλησπερα!Το πηρα το cbfακι την πεμπτη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Καμια σχεση με το παπι.Ηθελα να ρωτησω ποσο σας πηραν για το πρωτο servise στα 1000χλμ. και τι ακριβως σας αλλαξαν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tasosrap
Α δεν το ηξερα οτι το πρωτο servise ειναι δωρεαν...Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...
η εργασία είναι δωρεάν από την αντιπροσωπείαΑρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Γενικα δεν ειναι δωρεαν
Απλα οταν το τσιμπησα το μοτορι εγινε ετσι το ντιαλ![]()
Παντως λαδια μαζι με φιλτρο αν αλλαξεις κανα 20αρικο (αναλογα τι λαδια θα βαλεις)