doctor_john
custom freak
- Εντάχθηκαν
- 6 Αυγούστου 2019
- Πόντοι αντιδράσεων
- 2.063
- Πόντοι
- 0
Έχει 12+ συμπίεση, δεν θα ήταν παράλογο να καταλαβαίνεις διαφορά της 100 από μια χάλια 95..
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Χθες το βράδυ επιστρέφοντας από δουλειά και πριν πάω σπίτι σταμάτησα για βενζίνη. Φουλάρισα, πλήρωσα, κάνω να φύγω και το μεκανάκι είχε μουλαρώσει και δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα. Έκανε ένα τακ, τακ η μίζα και αυτό. Έδειχνε σαν ξαφνικά να έμεινε από μπαταρία (Δεν ήταν, την έλεγξα όταν πήγα σπίτι). Για να μην τα πολυλογώ, θυμήθηκα ότι στην οθόνη μου έβγαζε μήνυμα λάθους (error code) 12. Το έψαξα και είδα ότι έχει να κάνει με τον αισθητήρα θέσης/μάτι στροφάλου. Μπορεί να ήταν τυχαίο, ο αισθητήρας να μας αφήνει, να θέλουν καθάρισμα οι επαφές, κάτι άλλο; Είδα και αυτό το βίντεο στο οποίο ο τύπος αναφέρει για το σωληνοειδές¨
Νομίζω πρέπει να λύσω το fairing για να φτάσω στον αισθητήρα και να τον τσεκάρω με πολύμετρο ή/και να ρίξω σπρέυ για επαφές (έχω τέτοιο). Το σωληνοειδές που λέει στο βίντεο πώς ελέγχεται; Αν δεν τα καταφέρω να τα κάνω μόνος μου με την πρώτη ευκαιρία θα το πάω στο μηχανικό (ευτυχώς είναι 5' από το γραφείο).