Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Οταν λες ο σένσορας? Γιατί κάτι αντίστοιχο νοιώθω και εγώ από όταν έβαλα τα τακάκια της brembo και όχι πάντα, σε πολλά έντονα φρεναρίσματα κάτι νοιωθω περίεργα και φοβήθηκα τον σένσορα από όταν άλλαξα τα τακάκιαΜήπως ο σένσορας; Στο λέω γιατί είχα τα ίδια στα 15000 χλμ και ήταν ο σένσορας..
Ερώτηση για γνώστες
Τα εσωτερικά cartridges από το νεότερο GT (που είναι φουλ ρυθμιζόμενα) μπαίνουν στο παλιό tracer 2015-2017?
Αν βλέπεις τις μπουκάλες ίδιες και επαληθεύουν τα μεγέθη διάμετρου, μπορεί. Σε συμφέρει όμως;
Έψαχνα να αναγνωρίσω τα δικά μου γιατί έβλεπα showa καλάμια και δεν ήξερα τι είναι τα εσωτερικά και έχουν 1200ε!
Για εσένα είδα bitubo στα 600ε αλλά υπάρχουν τόσες παράμετροι και ανταλλακτικά που θεωρώ θα κάνεις οικονομία
αν συνεννοηθείς με κατάστημα για αναρτήσεις. Είναι σπαστικό να μην ρυθμίζονται απο τη μία, απο την άλλη έτσι και αλλιώς
θα πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος να τις ρυθμίσεις κ.λπ.
Με πρόχειρη αναζήτηση τα εξωτερικά (καλάμια-μπότες) έχουν ίδιους κωδικούς.
Αρα η μετατροπή γίνεται.
Άγνωστο τι παραπάνω χρειάζεται εκτός από τα 2 cartridge . Θα θες σίγουρα την αριστερή τάπα που θα έχει την ρύθμιση απόσβεση συμπίεσης και κανα ψιλολόι (spacers ισως) κλπ.
Δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο , αφού και τα έτοιμα κιτ 2 cartridgeεχουν και 2 τάπες
Μπορείς να ψάξεις και μόνος αν έχει όρεξη σε καταλόγους ανταλλακτικών και να κάνεις σύγκριση μεταξύ του παλιού με νέο.
Είναι πάντως σημαντικό upgrade οι αναρτήσεις του gt, θα δεις αισθητή διαφορά. Αξίζει να ασχοληθείς κατά τη γνώμη μου (εφόσον είναι και σωστή η τιμή πάντα).
Δεν μπορώ να βρω ρε γαμώτο άκρη στα σίγουρα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μπουν αλλά αν χρειαστούν πολλά παρελκόμενα, φοβάμαι μην φτάσω προσφορά έτοιμου σετ cartridge. Δυστυχώς όσο έψαξα στο νετ δεν βρήκα κάποιον να το κάνει. Ουσιαστικά δεν φοβάμαι μηπως δεν μπουν αλλά αν στην τελική σούμα βγουν αρκετά φθηνότερα από cartridge ώστε να αξίζει.
Δεν μπορώ να βρω ρε γαμώτο άκρη στα σίγουρα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μπουν αλλά αν χρειαστούν πολλά παρελκόμενα, φοβάμαι μην φτάσω προσφορά έτοιμου σετ cartridge. Δυστυχώς όσο έψαξα στο νετ δεν βρήκα κάποιον να το κάνει. Ουσιαστικά δεν φοβάμαι μηπως δεν μπουν αλλά αν στην τελική σούμα βγουν αρκετά φθηνότερα από cartridge ώστε να αξίζει.
Γιατί δεν μπαίνεις στο parts catalog να κάνεις σύγκριση των 2 μοντέλων στα figures ?
Κοιτωντας παντως ενα aftermarket cartridge βλεπω οτι κατω το ιδιο ακριβως προϊον το δινει οτι ειναι καταλληλο για ολα τα ΜΤ09 και Tracer που εχουν κυκλοφορησει ποτε. Κι αυτο δε μας λεει κατι;
Τωρα που το σκεφτομαι ισως ειναι κι αυτη μια καλη πηγη πληροφορησης. Να κανεις μια ερωτηση με ενα mail στην Ohlins για το αν τα δυο μηχανακια που ενδιαφερεσαι φορανε ακριβως το ιδιο μοντελο ή αν υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα στις αναρτησεις που πουλανε για το καθενα.
Νομίζω ότι είναι ίδια... αλλά ποσά χρήματα βγαίνει και ποσά το άλλο πχ το μπροστινό της mupo άκουσα ότι βγαίνει 400-500€ κάπου εκεί... και είναι πολύ ανώτερο