Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Μου αρέσει πολύ το μπλε, ήδη από τη δεύτερη γενιά του MT-09. Από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρουν τα γούστα.γιατι επιμένουν να βαφουν μπλε τις μοτοσυκλέτες? δεν υπαρχει ουτε μια μοτοσυκλέτα μπλε στην ιστορια που να ηταν ομορφη, ισως καποια να ηταν αδιαφορη αλλα σιγουρα οχι ομορφη.

μονο οι βοηθητικες λειπουν τωρα. ωραιο σχεδιο, κανει τα κτμ να μοιαζουν ομορφα.
Εκεί φτάσαμε; δεν μου αρέσει αλλά συμφέρει;
Νομίζω πως πέρα από την αισθητική παίζουν και κάποιες αρχές όσον αφορά το σχεδιασμό.
Τι προσομοιώνει το συγκεκριμένο; Ήταν κάτι αξιόλογο που γδύθηκε για more fun;
Είναι κάτι πλήρες από μόνο του; τι πρόσημο επικοινωνεί καταληκτικά θετικό ή αρνητικό;
Τι επίπεδο χρήστη καλύπτει-δημιουργεί ένα σύγχρονο 900 χωρίς συμπλέκτη;
Απο που και ως που φαντάζει ωραίος συνδυασμός αυτό το σύστημα; το έχουμε δει; γνωρίζουμε κόστος συντήρισης, αντοχή
και εξάρτηση από την αντιπροσωπεία;
Βλέπω ένα πολύπλοκο σύστημα, με μοναδικά τμήματα που έχει μόνο η yamaha.
Ένα σύστημα που χρειάζεται να επιλέξεις μια από τις τρείς "διαθέσεις" αλλαγών για να διαχειριστείς τις αυτόματες αλλαγές.
Τρία προγράμματα σημαίνει τρεις διαφορετικούς τρόπους αλλαγών για να καλύψεις το εύρος χρήσης.
Ο 1 δηλαδή, δεν καλύπτει τα του 3 κ.λπ.
Σε τι ακριβώς είναι καλύτερο από την δική μας διαχείριση που εναλλάσσουμε "διαθέσεις" σε κλάσματα του δευτερολέπτου
πολύ πιθανά δημιουργώντας 2 ή 3 υποδιαιρέσεις στην κάθε μία, αφομοιώνοντας τζόγους, βλάβες, καιρικά φαινόμενα, ζώα και ότι
άλλο μας γίνεται αντιληπτό στον ίδιο χρόνο;
Η επιλογή mt που θα καταλήξουν οι περισσότεροι, δεν θα έχει κάποιους συμβιβασμούς εφόσον είναι ένα πρόγραμμα;
Η χρήση του συνολικά μας προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία με μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα σε σχέση με τον υγρό πολύδισκο ή
μήπως το αντίθετο;
Που κερδίζει αυτό το σύστημα; κάνω λιγότερα άρα είμαι πιο ξεκούραστος, χρησιμοποιώ λιγότερο το μυαλό μου και έτσι περνάω καλύτερα;
Σοβαρά τώρα, πείθει κάποιον αυτή η πλάνη;
Εκεί φτάσαμε; δεν μου αρέσει αλλά συμφέρει;
Νομίζω πως πέρα από την αισθητική παίζουν και κάποιες αρχές όσον αφορά το σχεδιασμό.
Τι προσομοιώνει το συγκεκριμένο; Ήταν κάτι αξιόλογο που γδύθηκε για more fun;
Είναι κάτι πλήρες από μόνο του; τι πρόσημο επικοινωνεί καταληκτικά θετικό ή αρνητικό;
Τι επίπεδο χρήστη καλύπτει-δημιουργεί ένα σύγχρονο 900 χωρίς συμπλέκτη;
Απο που και ως που φαντάζει ωραίος συνδυασμός αυτό το σύστημα; το έχουμε δει; γνωρίζουμε κόστος συντήρισης, αντοχή
και εξάρτηση από την αντιπροσωπεία;
Βλέπω ένα πολύπλοκο σύστημα, με μοναδικά τμήματα που έχει μόνο η yamaha.
Ένα σύστημα που χρειάζεται να επιλέξεις μια από τις τρείς "διαθέσεις" αλλαγών για να διαχειριστείς τις αυτόματες αλλαγές.
Τρία προγράμματα σημαίνει τρεις διαφορετικούς τρόπους αλλαγών για να καλύψεις το εύρος χρήσης.
Ο 1 δηλαδή, δεν καλύπτει τα του 3 κ.λπ.
Σε τι ακριβώς είναι καλύτερο από την δική μας διαχείριση που εναλλάσσουμε "διαθέσεις" σε κλάσματα του δευτερολέπτου
πολύ πιθανά δημιουργώντας 2 ή 3 υποδιαιρέσεις στην κάθε μία, αφομοιώνοντας τζόγους, βλάβες, καιρικά φαινόμενα, ζώα και ότι
άλλο μας γίνεται αντιληπτό στον ίδιο χρόνο;
Η επιλογή mt που θα καταλήξουν οι περισσότεροι, δεν θα έχει κάποιους συμβιβασμούς εφόσον είναι ένα πρόγραμμα;
Η χρήση του συνολικά μας προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία με μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα σε σχέση με τον υγρό πολύδισκο ή
μήπως το αντίθετο;
Που κερδίζει αυτό το σύστημα; κάνω λιγότερα άρα είμαι πιο ξεκούραστος, χρησιμοποιώ λιγότερο το μυαλό μου και έτσι περνάω καλύτερα;
Σοβαρά τώρα, πείθει κάποιον αυτή η πλάνη;