Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
ΕΕΕΕΛΛΛΑ να μαζευομαστε σιγα σιγα καλοριζικο το εργαλειο φιλε!!!!
το ωραιο μ'αυτο το μηχανακι ειναι οτι εχει την εξατμιση τη γυαλιστερη που ψαρωνουν ολοι!!!!!
Απο οτι εχω καταλαβει ολοι πανω κατω ειμαστε ιδια ηλικια???Εγω ειμαι18(ο πιο πιτσιρικας μαλλον)
Μηπως ξερει κανεις αν παιζει καμια εξατμιση για cbf 250? ή να μη το πηραξω ακομα?
Σιγά ρε σεις... εγώ που έκλεισα τα 24 θα μου καρφώσετε τα καρφια στο φέρετρο;Εγώ είμαι 20 Κωλόγερος δηλαδή...
Αυτά τα είδα κι εγώ και όντως με προβλημάτισαν...Ρε σεις τωρα εκτος θεματος ειδα μια διαφημιση με το suzuki gs 500 γυμνο 45-48ιππους δικυλινδρο 5000Ε δηλ 1000 ευρω παραπανω απο την cbf!!! Ημαρτον! Επισης η Hornet 250 με 40 ιππους (στις 14000σαλ!!!) 4κυλινρδη 4000-5000 Ε απο το imported bikes!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ThM
Δεν μπορώ να πάω πάνω από 35ίππους. Δεν το καλύπτει το δίπλωμα
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Α, και αν ήταν ΠΟΛΥ κολλητός μου, μιας και θα είχα ευθύνη για την μηχανόβια παιδεία του, θα του έλεγα: ΣΑΛΤΑ Γ@ΜΙΣΟΥ που μου ξενέρωσες σε ένα εξάμηνο και τώρα θες εργαλείο να το σκίσεις, άντε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ γιατί υπήρχαν ΠΟΛΛΟΙ και ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ σαν εσένα και μας κοιτάν από ψηλά αδερφέ, η μηχανή θέλει σεβασμό, ξεκόλα.
τουλάχιστο θα του είχα πει κάτι που όφειλα να πω.
Μάλλον έπρεπε να τα είχα πει στο μικρό μου φίλο Rezeguet
Μάλλον έπρεπε να τα είχα πει στο μικρό μου φίλο Rezeguet. Πώς πάει αδερφέ?
Εσύ ThM? Όλα καλά?