• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Βίντεο μας από συναντήσεις και βόλτες!

Σούπερ είναι η κάμερα. Εξαιρετικά όργανα και τιμόνι το Τουόνο!!11

Σούπερ είναι η κάμερα. Εξαιρετικά όργανα και τιμόνι το Τουόνο!!11

+675

https://youtu.be/GU_tv0Dxfco San isidoring sportriding με το tuono μου να ενοχλει την πανίδα του βουνού με τον rotax να μοιραζει πιστονιες!

Αν βάλεις την κάμερα λίγο πιο ψηλά (να δείχνει και λίγο δρόμο), τα επόμενα βίντεό σου θα είναι πολύ καλύτερα ;)

Αν βάλεις την κάμερα λίγο πιο ψηλά (να δείχνει και λίγο δρόμο), τα επόμενα βίντεό σου θα είναι πολύ καλύτερα ;)

Πώς όμως τη σηκώνεις και να μην κουνάει; Αν βάλεις μπράτσο για προέκταση κουνάει διαολεμένα.

Εγώ αφού έκανα διάφορες δοκιμές με απογοητευτικό αποτέλεσμα, η πιο σταθερή εικόνα είναι αν την κουμπώσεις απευθείας στη βάση στο τεπόζιτο και ε.. ό,τι φαίνεται φαίνεται από δρόμο.

Έχετε βρει καμία άλλη καλή πατέντα;

Rhodes b roads/tuono uphill

https://youtu.be/cMtkH1rvS4w
Καμειρος Σκαλα-Κρητηνια
Σφιχτό κομμάτι για 1000 αρι..
Μόλις το κάνω και με το 390 θα εχει ενδιαφέρον!
Helmet view.

Πώς όμως τη σηκώνεις και να μην κουνάει; Αν βάλεις μπράτσο για προέκταση κουνάει διαολεμένα.

Εγώ αφού έκανα διάφορες δοκιμές με απογοητευτικό αποτέλεσμα, η πιο σταθερή εικόνα είναι αν την κουμπώσεις απευθείας στη βάση στο τεπόζιτο και ε.. ό,τι φαίνεται φαίνεται από δρόμο.

Έχετε βρει καμία άλλη καλή πατέντα;

Σαγόνι, δείχνει ακριβώς ό,τι βλέπεις ;)

ιντα μπρε πετρι παθαν οι καθρεπτες??Εκουζουλαθηκες???

Με ενοχλούν όπως κρεμιέμαι (πάει το κεφάλι ακριβώς εκεί που είναι ο καθρέφτης) και αντί να τους βγάζω τους γυρνάω έτσι (προσωρινά εννοείται, μόνο για το ανέβασμα). Άσε που γίνεται και πιο αεροδυναμικό το μηχανάκι και παίρνω πέντε-έξι άλογα. :p

Φάγαμε κρεας στη Κλειτορία..:look:

Και παστο χοιρινο με κρασι!????

και το 2ο μέρος.Ρε τι ευλογημένος τόπος είναι αυτός...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα