• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

V-strom 650 2025 ξεστοκαρισμα

20 χρόνια εμπειρίας στο στρώμα η σουζούκι και 1,5-2 η κιου ταδε με χάντρες και καθρεφτάκια, σχάρα και κάγκελα και μοτέρ που μοιάζει...
Ότι έγραψε ο ντόκτορας.

Μονο στα ονειρα εχουν τους ιδιους κινητηρες. Ακομα και καποιοι που πηραν κλωνο τον Honda 500 ...πηραν τον κινητηρα της δεκαετιας του 90. Οχι τον σημερινο οπως εξελιχθηκε.

Βαλτε θερμανομενα grip , σελες να εντυπωσιασετε την πιτσιρικαρια οτι παιρνουν μοτοσυκλετα.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: D3300
Μονο στα ονειρα εχουν τους ιδιους κινητηρες. Ακομα και καποιοι που πηραν κλωνο τον Honda 500 ...πηραν τον κινητηρα της δεκαετιας του 90. Οχι τον σημερινο οπως εξελιχθηκε.

Βαλτε θερμανομενα grip , σελες να εντυπωσιασετε την πιτσιρικαρια οτι παιρνουν μοτοσυκλετα.

Κάνεις λάθος.Αλλο το cb500 και άλλο το cb 500Χ.Διαβασε και ενημερωσου.

Ποιά ιστορική διαδρομή,και ποιές διάφορες.Παρε λοιπόν το τελευταίο vstrom με τις χυτες ζαντες με την προσφορά στα 8 χιλιαρικα,και πάρε και το qj svt650 με τον ίδιο σε διαταξη κινητήρα και τις επίσης χυτες ζαντες (που κάποιοι λένε ότι είναι ο κλωνος του vstrom μιας και έχει τις ίδιες διαστασεις κινητηρα) με 5 άλογα παραπάνω στα 6600.
Για συγκρινε φρένα,αναρτησεις,εξοπλισμο,και αφτερ μαρκετ προαιρετικο εξοπλισμο,όπως καγκελα,μπαγκαζιερες κλπ και ξαναελα.
Χεστηκε ο νέος αγοραστης ,για το αν το 2005 που βγηκε ήταν βασιλιάς στην κατηγορία του.
Αυτό που τον νοιαζει ,είναι ότι με 2500 λιγωτερα,(και τωρά με την προσφορά με 1500 παίρνει περισσοτερο μηχανακι.Αυτο μόνο που τον φρεναρει είναι η ανασφάλεια της νεας μάρκας.Το ίδιο όπως εγώ όταν πηρά το voge 500ds κλωνο του χοντα 500Χ.
ΔΕΝ το μετανοιωσα.Αυτο όσο περναει ο καιρός μειωνετσι,και οι νέες μάρκες εδραιωνονται.
Γνώμη μου και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνησεις.

Το οτι ειναι ίδιος σε διάταξη όπως λες ο κινητήρας του vstrom με τον qj δεν τον κάνει τον δεύτερο αξιόπιστο οπως εχει αποδειχθεί ο πρωτος με 100δες χλμ στη πλάτη.
Ούτε ειναι ισάξιος ο cb500x με τον κλώνο voge.

Με τις επώνυμες εταιρίες εχεις και αντιπροσωπεία σε ολο το κόσμο....με τους "κλωνους" θες έρευνα αν υπάρχει αντιπρόσωπος σε πιθανό ταξίδι σε επαρχιακή πόλη ή σε εξωτερικο

Ποιά ιστορική διαδρομή,και ποιές διάφορες.Παρε λοιπόν το τελευταίο vstrom με τις χυτες ζαντες με την προσφορά στα 8 χιλιαρικα,και πάρε και το qj svt650 με τον ίδιο σε διαταξη κινητήρα και τις επίσης χυτες ζαντες (που κάποιοι λένε ότι είναι ο κλωνος του vstrom μιας και έχει τις ίδιες διαστασεις κινητηρα) με 5 άλογα παραπάνω στα 6600.
Για συγκρινε φρένα,αναρτησεις,εξοπλισμο,και αφτερ μαρκετ προαιρετικο εξοπλισμο,όπως καγκελα,μπαγκαζιερες κλπ και ξαναελα.
Χεστηκε ο νέος αγοραστης ,για το αν το 2005 που βγηκε ήταν βασιλιάς στην κατηγορία του.
Αυτό που τον νοιαζει ,είναι ότι με 2500 λιγωτερα,(και τωρά με την προσφορά με 1500 παίρνει περισσοτερο μηχανακι.Αυτο μόνο που τον φρεναρει είναι η ανασφάλεια της νεας μάρκας.Το ίδιο όπως εγώ όταν πηρά το voge 500ds κλωνο του χοντα 500Χ.
ΔΕΝ το μετανοιωσα.Αυτο όσο περναει ο καιρός μειωνετσι,και οι νέες μάρκες εδραιωνονται.
Γνώμη μου και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνησεις.

Ρε συ panavour τι συγκρίνεις τωρα το qj με το suzuki μην τρελαθούμε τωρα, εδώ σε βίντεο από Ελλάδα πρόσφατα που είδα λίγο χώμα πάτησε το κινέζικο διαλύθηκε το κιβώτιο, το suzuki στα κατάλληλα χέρια θα κάνει 150 χιλ. Χλμ και θα τσουλάει σαν καινούριο
Εδώ φίλος με πλυντηριο που τα πλένει βλέπει σκουριές στο χρονο πανω Σε όλα αυτά και εγω κινέζικο μικρό αγόρασα αλλα ξερω το πηρα για την τιμή και μόνο και γνωρίζω ότι δεν θα αντέξει όσο τα japan

• Μου αρέσει
Κι ένα βιντεακι από ιδιοκτήτη ,για όσους σκοπευουν να επωφεληθουν της προσφορας.
https://youtu.be/9ZERBIgS2ZY?si=CUh0S59XzLqJ16LC

Εντάξει ρε συ, έχεις πάρει έναν πολύ απαιτητικό ιδιοκτήτη ο οποίος παραδέχεται και ο ίδιος οτι είναι κάφτης( δεν το λέω ως προσβολή, μιλάω για το δεξί καρπό) που στο τέλος τέλος λέει οτι θα το ξανάπαιρνε αν γύρναγε το χρόνο πίσω.
Γενικά, μην τρελαθούμε θα πω, για τα χρήματα που το διώχνουν τώρα σε σχέση με αυτά που κάνει...... το αγοράζει όποιος έχει το μπαγιόκο με κλειστά μάτια/μύτη/στόμα.
Βάλε και ένα τεράστιο + στο γεγονός οτι είναι SUZUKI, με αγάπη το λεω, μη συγκρίνουμε τις πίτσες με τις βίτσες.

Το οτι ειναι ίδιος σε διάταξη όπως λες ο κινητήρας του vstrom με τον qj δεν τον κάνει τον δεύτερο αξιόπιστο οπως εχει αποδειχθεί ο πρωτος με 100δες χλμ στη πλάτη.
Ούτε ειναι ισάξιος ο cb500x με τον κλώνο voge.

Με τις επώνυμες εταιρίες εχεις και αντιπροσωπεία σε ολο το κόσμο....με τους "κλωνους" θες έρευνα αν υπάρχει αντιπρόσωπος σε πιθανό ταξίδι σε επαρχιακή πόλη ή σε εξωτερικο

Αυτό πες το στον tropea...
Σχεδόν καινούριο μοτέρ, διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη.
Το έχει γράψει δω μέσα.

Διάβασε κι εδώ είναι ένας από τους λόγους που δεν είχα πάρει στρώμα τότε και προτίμησα το strada....

Το έχει γράψει δω μέσα.

Διάβασε κι εδώ είναι ένας από τους λόγους που δεν είχα πάρει στρώμα τότε και προτίμησα το strada....

Ρε Δημητρη σοβαρα τωρα; Φερνετε περιστατικα 20 ετων;:eek:

Άλλο ένα βιντεακι ιδιοκτήτη.
Σημειωτεον,ότι βάζω ΜΟΝΟ όσα βρίσκω,ιδιοκτήτω,και όχι περιοδικων η διαφόρων επαγγελματικά σαιτ μοσυκλετας.Για ευνοητους λόγους φυσικά,όπως καταλαβαίνουμε.

https://youtu.be/kcAfYODUk9A?si=2E3XlANNCQmbetoE

Τελευταία επεξεργασία:
Το έχει γράψει δω μέσα.

Μάλιστα...θα πάρουμε ενα ατυχο αρνητικο δείγμα απο τα χιλιάδες θετικα αξιόπιστα που έχουν ξεπεράσει τα 100δες χιλιάδες χλμ....για να αποδείξουμε οτι αξίζει να παρεις κινέζικο μηχανακι.
Σοβαρά τωρα? Είναι επιχείρημα αυτο?

Και έχουμε και τον άλλον που λέει πως ενας κλώνος του αυθεντικου που εχει ακούσει πως ειναι κλώνος αξίζει αυτος πάρα το γνήσιο!!!
Εν τω μεταξυ με το σκεπτικό πως υπάρχουν δείγματα αξιοπιστίας ενός ή δυο χρονών

Άλλο ένα βιντεακι ιδιοκτήτη.
Σημειωτεον,ότι βάζω ΜΟΝΟ όσα βρίσκω,ιδιοκτήτω,και όχι περιοδικων η διαφόρων επαγγελματικά σαιτ μοσυκλετας.Για ευνοητους λόγους φυσικά,όπως καταλαβαίνουμε.

https://youtu.be/kcAfYODUk9A?si=2E3XlANNCQmbetoE

Ειναι ο ίδιος με πριν στο βίντεο του Λαρισαίου, λέει και το όνομα του στην αρχή.
Τεσπα, σέβομαι απόλυτα την εμφανή σου τάση να υπερασπίζεσαι μέχρι τελευταίας ρανίδος κάθε τι κινέζικο, δεν βρίσκω το λόγο να αντιπαρατιθέμεθα λες και θα πάρουμε ποσοστά από τις πωλήσεις. Απλά με βάση τη λογική, ένα μηχανάκι που έχει αγοραστεί σχεδόν όσο κανένα άλλο στη μεσσαία κατηγορία, έχει δοκιμαστεί πάνω από 20 χρόνια σαν πλατφόρμα και όλοι πίνουν νερό στο όνομα του, κάτι λέει, και ας μην το αγόραζα ποτέ προσωπικά.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: runner
Καλημέρα. Εννοείται αγαπάμε suzuki και το στρωματάκι είναι σουπερ γι αυτό που είναι. Έτσι όπως είναι η προσφορά δείχνει (και είναι) να είναι η τελευταία ευκαιρία γι αυτούς που σκέφτονται χρόνια να βάλουν στον στάβλο ενα vstrom κούτα αλλά δίσταζαν λόγω κινεζικών σειρήνων..ε λοιπόν ή τώρα ή ποτέ!

Και 213 και 233 κιλα.
Το μηχανάκι δεν ειναι επιδοσεων, ειναι εργάτης.
Σε βγαζει ασπροπροσωπο στο 99% των περιπτωσεων.
Ειδικα για οποιον δεν θελει να χωνει το χερι καθε τρεις και λιγο στην τσεπη αυτη τη στιγμη φανταζει μονοδρομος.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: runner
Πω πω ρε παιδιά με αυτά τα κιλά.. δεν καταλαβαίνω πως δέχεστε μικρά adv κοντά στα 200Kg και προβληματίζεστε κάθε φορά με τα ~220 που έχουν τα 1000+..

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Taz
Μάλιστα...θα πάρουμε ενα ατυχο αρνητικο δείγμα απο τα χιλιάδες θετικα αξιόπιστα που έχουν ξεπεράσει τα 100δες χιλιάδες χλμ....για να αποδείξουμε οτι αξίζει να παρεις κινέζικο μηχανακι.
Σοβαρά τωρα? Είναι επιχείρημα αυτο?

Που είπα κάτι τέτοιο; :confused:
Το 2009 ήταν και είπα ότι διαβάζοντας αυτό (αλλά και άλλα) με απέτρεψαν και πήρα το aprilia strada.

Να το θέσω αλλιώς?
Πες ότι αύριο το πρωί οι τιμές των κινέζικων είναι 100-200 ευρώ φθηνότερα από τα γιαπωνέζικα.
Βρείτε μου έναν που θα αγόραζε κινέζικο.

Τελευταία επεξεργασία:
Μα αν ο Πατσαβούρ θάβει το V-Strom και το QJ είναι κλώνος του, θάβει και το QJ... :eek:

• Μου αρέσει
Επίσης μην ξεχνάμε πώς το βεστρόμ έβαλε στον κόσμο της μοτοσυκλέττας αρκετό κόσμο
κάνοντας την μετάβαση από σκούτερ ή παπάκια πολυ πιό εύκολη και αποδεκτή.....
Αυτό που κάνουν σήμερα τα κινέζικα δηλαδή, αλλά σε εποχή που δεν υπήρχε η
πληθώρα των επιλογών που υπάρχει σήμερα, όπου σε κάθε τετράγωνο υπάρχουν
κινεζομαγαζιά με πολλές επιλογές γιά όλα τα βαλάντια.....

Το μοτέρ του σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε το 1999 από το πρώτο SV650.

Δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας, μεμονωμένα θέματα υπήρξαν, οι κατασκευαστές σε όλες τις κατασκευαστές δομές δίνουν αστοχία παραγωγής ή υλικού 4%

Πίσω
Μπλουζα