Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΦΙΛΕ ΤΖΩΝΝΑΚΗ..............
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Η συνέχεια
Στις 31 Ιουλίου είχα το πρώτο μου ατύχημα που χρειάστηκε νοσοκομείο.
.....
Ευχαριστώ και να προσέχετε.
Η συνέχεια
Στις 31 Ιουλίου είχα το πρώτο μου ατύχημα που χρειάστηκε νοσοκομείο.
Σήμερα έχουν περάσει 5 μέρες, και μπορώ να κάνω πολλές κινήσεις αλλά όχι όλες. Δε μπορώ να κάνω όλη την κίνηση του καρπού πάνω-κάτω, σα να βάφεις έναν τοίχο με πινέλο. Το πιέζω με το άλλο χέρι μέχρι εκεί που αντέχω τον πόνο, όπως έκανα και για την κάκωση του αγκώνα που ευτυχώς πέρασε τελείως.
Θα έχω νεώτερα σε 10 μέρες. Λογικά θα με στείλει πάλι για αξονική ε? Αν ξέρει κανείς ας απαντήσει.
Υ.Γ. Το γόνατο έχει ένα τεράστιο στρογγυλό σημάδι ακριβώς πάνω στην επιγονατίδα που την καλύπτει όλη, και μάλλον θα μείνει έτσι πάντα. Δεν έχει ασπρίσει ακόμα όπως είναι μια ουλή π.χ., είναι κόκκινο, οπότε πιστεύω ότι ακόμα είναι σε φάση βελτίωσης. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει.
Ευχαριστώ και να προσέχετε.
Αν φορουσα δερματα υπήρχε μεγαλη πιθανότητα να μην περνουσα καν απο το νοσοκομειο. Αλλά ποιος βαζει δερματα σε καθη απλή δουλεια που πρεπει να πάει, σωστα? Η απόφαση έιναι δική του, αλλά το κρανος τουλάχιστο ειναι νομος.
Εγω φαινεται εκεινο το πρωι σκεφτηκα ''δε με ενοχλούν 2-3 καμμένα δαχτυλα'' και ετσι δεν πήρα γάντια.
Να ντυνεστε σα να προκειται ΠΑΝΤΑ για τη βόλτα που θα πέσετε, αυτο θα έλεγα σα συμπέρασμα.
@ fethry
και έχει και σκληρό συμπλέκτη το cbf γαμωτ...
.............
@ villy
απορώ γιατί ο γιατρός δεν μου είπε να πάω σε φυσιοθεραπευτή αμέσως! Μάλλον θέλει να το δει πώς αντιδρά σε φυσιλογικό φορτίο, και μετά βλέπει...