• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Tracer 9 / 9GT / 9GT+ και Y-amt (αυτόματο ντε)

Και αν την πάρουν χαμπάρι σε ενδεχόμενο έλεγχο (που θα την πάρουν) :a021::a021:
Πέραν τούτου, θα θέλαμε σε περίπτωση που μας χτυπήσει κάποιος και φύγει να έχει κρυμμένη την πινακίδα του; εγώ, πάντως, όχι.....

Μεγάλη συζήτηση αυτή. Αλλά όταν φτιάχνεις νόμους και διαδικασίες για να κονομάς, θα τα έχεις αυτά.

Μεγάλη συζήτηση αυτή. Αλλά όταν φτιάχνεις νόμους και διαδικασίες για να κονομάς, θα τα έχεις αυτά.

Πολυ τελευταια επιλεγουν την gref.
Ανοιγοκλεινει με το χερι μπαμ μπαμ.
Μπορει να θες να το πλυνεις καλυτερα ρε παιδι μου απο κατω.

Και αν την πάρουν χαμπάρι σε ενδεχόμενο έλεγχο (που θα την πάρουν) :a021::a021:
Πέραν τούτου, θα θέλαμε σε περίπτωση που μας χτυπήσει κάποιος και φύγει να έχει κρυμμένη την πινακίδα του; εγώ, πάντως, όχι.....

Τι ακριβως να παρουν χαμπάρι; Αν η πινακίδα ειναι σωστά τοποθετημένη η βάση δεν έχει καμία σημασία.
Αν διπλώσεις τη βάση δεν σε σταματάνε για αναδιπλούμενη βάση αλλά για μη εμφανή πινακίδα.

Πολυ τελευταια επιλεγουν την gref.
Ανοιγοκλεινει με το χερι μπαμ μπαμ.
Μπορει να θες να το πλυνεις καλυτερα ρε παιδι μου απο κατω.

Αυτή θα βάλω. Για όσους δε το γνωρίζουν, ΚΑΝΕΙ για Tracer GT+2024 που δεν έχει BSD (Blind Spot Detection). Στα 2025 δε κάνει.

Τι ακριβως να παρουν χαμπάρι; Αν η πινακίδα ειναι σωστά τοποθετημένη η βάση δεν έχει καμία σημασία.
Αν διπλώσεις τη βάση δεν σε σταματάνε για αναδιπλούμενη βάση αλλά για μη εμφανή πινακίδα.

Φιλε εχεις εμπειρία;
Για ένα φίλο απο το χωριο ρωτάω...δεν τον ξερεις :lol:

Πίσω
Μπλουζα