• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Το 675 πουλήθηκε πάμε για το επόμενο

• Συντάκτης Συντάκτης dimitris23
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εντάχθηκαν
28 Απριλίου 2020
Πόντοι αντιδράσεων
68
Πόντοι
0
Ήρθε ο καιρός και το street triple πουλήθηκε και αναζητώ το επόμενο. Έχω στο μυαλό μου δύο τελείως διαφορετικά μηχανάκια. Το πρώτο είναι έρωτας το tuono v4 1100. Το άλλο είναι περισσότερο με τη λογική multistrada 1200. Η χρήση που κάνω είναι καθαρά εκδρομικη. Σκ δηλαδή αντε και κάνα ταξιδάκι τετραήμερο. Όπως έκανα και με το προηγούμενο. Από θέμα κόστους σέρβις και παγίων εξόδων τι να υπολογίσω;

Ήρθε ο καιρός και το street triple πουλήθηκε και αναζητώ το επόμενο. Έχω στο μυαλό μου δύο τελείως διαφορετικά μηχανάκια. Το πρώτο είναι έρωτας το tuono v4 1100. Το άλλο είναι περισσότερο με τη λογική multistrada 1200. Η χρήση που κάνω είναι καθαρά εκδρομικη. Σκ δηλαδή αντε και κάνα ταξιδάκι τετραήμερο. Όπως έκανα και με το προηγούμενο. Από θέμα κόστους σέρβις και παγίων εξόδων τι να υπολογίσω;

Ο έρωτας για τη χρήση που περιγράφεις θα σε βγάλει οφ....είναι ένα rsv4 με τιμόνι...το multi ακούγεται πιο κοντά σε αυτό που θες να κάνεις..και τα δύο έχουν πιο ακριβή συντηρηση απ το 675 με λίγο πιο ακριβό το ντουκατι νομίζω..

Το tuono είναι ένα όπλο. Μπορεί να σε πάει κι εκδρομή αλλά το δίλημμα σου είναι δίλημμα κατηγορίας κι όχι απλώς μοτοσυκλετών της ίδιας κατηγορίας, πχ tuono vs s1000r.
Έχοντας γράψει αυτά, λέω να πάρεις το multi . Δεν είναι καιροί για έρωτες... :D

Multi ο έρωτας με έρωτα περνάει... :sun:

ΜΤ-10 :p

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Viking
Ξεκάθαρα το Multistrada για τη χρήση που κάνεις.
Έχεις καταλήξει σε αυτό ή κοιτάς και άλλα στην κατηγορία;

GSX-S1000 GX... :D

Η κατηγορία που γουστάρω είναι τα γυμνά. Μέχρι στιγμής το 675 με κάλυπτε. Το έδωσα για να κάνω την αλλαγή. Η λογική λέει να πάω σε όρθιο αλλά το συναίσθημα σε τυονο. Οι περισσότερες βόλτες είναι ημερήσιες και μια με δυο το χρόνο τριήμερες. Αλλά και αυτές από επαρχιακό. Στατικά που ανέβηκα σε τυονο είδα ότι ήμουν ποιο άνετα σε σχέση με το 675.

Επίσης για τον φίλο που έγραψε το suzuki να πω ότι και sport touring με κλιπ ον μου αρέσουν αλλά όχι στη παρούσα φάση.

Αν μιλάμε καθαρά για μονός θα έπαιρνα αυτό που γουστάρω.

34 είμαι δεν είμαι κάνα πιτσιρίκι αν εννοείς αυτό

κανε την καρδια σου πέτρα και πάε το multi...

Tuono
Super duke.
Και άσε τους άλλους.
Εσύ το οδηγείς εσύ θα το χαίρεσαι.
Τα κάνουν όλα αυτά τα μηχανάκια αρκεί να ξέρεις τι ζητάς.

Tuono
Super duke.
Και άσε τους άλλους.
Εσύ το οδηγείς εσύ θα το χαίρεσαι.
Τα κάνουν όλα αυτά τα μηχανάκια αρκεί να ξέρεις τι ζητάς.

Αν τα κάνουν όλα, γιατί πρέπει να ξέρεις τι ζητάς;

Αυτο που δεν θα χαλασει ποτες... :D

Λάθος μου το μπέρδεψα με το gt. Το gx το οδήγησα στην έκθεση. Ωραίο μηχανάκι και αυτό. Γενικά είμαι στο ψάξιμο ακόμα.

Θες γυμνο με κυβικα? Δε ενδιαφερει να δουλευει συνεχεια ή και να μπεινει καθολου συνεργειο? :p

Πίσω
Μπλουζα