Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Έτσι...
Έτσι...
Όλοι Τρύπες!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
paleotera stin a8ina ipirxe ke ena grup i koumpotripes me tragoudisti ton koumpio ala iste mikra den 8a tous kserete
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
...στη συζήτηση, αλλά θέλω να πω κι εγώ. Καταρχάς Nimbus σε πάω γιατί ακούς και γ....ώ τις μουσικές.
Τώρα μέσα από το κράνος και εν ώρα πόρωσης είτε βγάζω τη γνωστή κραυγή χαράς "ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!", ή τραγουδάω ελληνικά ροκ κομμάτια, με έφεση στα νέα όπως:
Μόνη ξανά δε θα σ' αφήσω....
Να μη μ' αφήσεις μόνο ποτέ...
Περασ' η μπόρα πέρασεεεε
Αλλά πού και πού με πιάνει και μένα το εφηβικό μου και ουρλιάζω με στίχους του Βασίλη, των Τρύπες, των Ξύλινων Σπαθιών και τόσων άλλων που σημάδεψαν την εφηβεία μου.
Thnx for listening...
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Καλημέρα και σε σένα. Τι κανει το Ντινάκι; (DNA-άκι)
Ελπίζω να είστε καλά αμφότεροι...
PS: Σταμάτα να φυσάς παλιόκαιρε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
Δεν ξέρω αν πρωτοτυπώ αλά εκτός του τραγουδιού που ποικίλει ανάλογα την διάθεση στα φανάρια το ντεπόζιτο μετατρέπεται σε τουμπελέκι(, και η πλάκα είναι ότι το καταλαβαίνω από τα βλέμματα των διπλανών μου και σταματάω).το ρεπερτόριο είναι αρκετά μεγάλο ξεκινώντας από τσιφτετέλια και σηρτορούμπες μέχρι ζωναραδικο και μπαιντουσκα(θρακιώτικα παραδοσιακά). Πάλι καλά που δεν παίζω συχνά ποντιακά γιατί θα είχα κάνει το ντεπόζιτο νταούλι.:uplate:

Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
![]()
:rotflmao:
Ωραίο ντεπόζιτο έβαλες στο fazer!!
:rotflmao: :rotflmao:
Ο Αρμάος στο πέρασε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
Πλάκα πλάκα σκέφτομαι καμία πατέντα για να μπορώ να κουβαλήσω πιο εύκολα το τουμπελέκι όταν πρέπει να πάω να παίζω (παίζω επαγγελματικά) και δεν μπορώ να βρω.
Και καλά το τουμπελέκι το βολεύεις, το νταούλι που να το βάλω ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
Πολλά, πολλά...
Είναι σα να ρωτάς "τι μουσική σ' αρέσει;"
Απ' όλα έχει ο μπαχτσές... κυρίως ροκιές, ρέγγε, αρκετός manu chao αλλά και world.
Και κανένα νεοπαραδοσιακό άμα λάχει... Χαϊνηδες κλπ
"κόκκινα χείλη εφίλησα" είναι ένα προσωπικό μου all time classic!
Και στα όπα μου; Όταν πχ έχω φύγει εκδρομούλα; Ε τότες τραβάω και καμιά ιταλική άρια (ότι θυμάμε δηλαδή, στίχοι "αντε γειά") και γουστάρω που γκαρίζω μέσα στο κράνος (μιλάμε για πολύ υψηλή τέχνη, ποιός Παβαρότι και μαλακίες), χωρίς να με ακούει κανείς. Κάνει ωραίο εφέ η φωνή μέσα στο κράνος, με ακούω και λέω, α ρε πούστη μου, χαμένος πήγα!!
Καλά έκανες έκατσα και τα διάβασα όλα από την αρχή
Πόσο γιουχου σαν κοινωνία είμασταν και πόσο @@κες απογίναμε….
Πρέπει τέτοιες υπενθυμίσεις να μπουν σε ένθετα «σαν σήμερα»