• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Τι Τραγουδατε Οταν Κρυβεστε Πισω Απο Το Κρανοσ, Εν Ωρα Δρασησ?

" I'm at home, baby!! I'm at home!!!"

γηπεδικά συνθήματα κατά κύριο λόγο :lol:

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: katsar
Φίλε το ίδιο αλλά δεν ήθελα να το γράψω :smokin: ε αφού δεν είμαι ο μόνος ομολογώ .

Οταν ειμαι στην δουλεια και βρεχει και γυρναω σαν το μαλακα να παραδωσω δεματα τραγουδαω Μηλιωκα ''να δεις που καποτε θα μας πουνε και μαλακες''

Στην ταξιδιωτική μου νιώτη μου είχα δοκιμάσει κάτι πράγματουδια να προσπαθώ να ακούσω μουσική και παράλληλα να μου αποσπάει την προσοχή από την οδήγηση
Και ευτυχώς μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες να ακούσω με καλή πιστότητα ήχου. Κατέληξα πως ο ήχος μοτέρ μαζί με τις υπόλοιπες αισθήσεις τις οδήγησης πρέπει να παραμένουν αναπόσπαστα από κάθε άλλη παρεμβολή.

Ενώ επιπλέον οι φιλοσοφικές αναζητήσεις από εποικοδομητικές σκέψεις μπορούν να συμβούν σε 2 χώρους, ο ενας είναι στα σφιχταγκαλιασμένα μαξιλάρια του κράνους σου, σε ανοιχτή οδησγηση, ο άλλος είναι η τουαλέτα

Εγώ με κλειστή τη ζελατίνα λέω ασυναρτησίες, μπορεί να τις τραγουδάω κιόλας μερικές φορές. Πρόκειται για μια δικιά μου γλώσσα που έχω εφεύρει με κλειστή τη ζελατίνα στο δρόμο, δεν το έχω εκμυστηρευτεί ποτέ αυτό. Δεν θα αναφέρω δήγμα δημόσια καθώς έχω και μια αξιοπρέπεια... Ένας διανοούμενος είπε κάποτε ότι ο πραγματικός εαυτός ενός ανθρώπου φαίνεται από αυτά που λέει όταν δεν ακούει κανείς... Νομίζω αυτό τα λέει όλα... Α καμιά φορά βρίζω τον μπροστινό μου στα φανάρια ''πάρε ένα μλκα!'' ανεξάρτητα από το αν έχει κάνει κάτι λάθος ή άπλα πηγαίνει ο άνθρωπος, μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε μπροστά μου... Αλλά έτσι και αλλιώς δεν με ακούει

Πίσω
Μπλουζα