• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Τι λένε ρε!!!!

Και η αμιγως μοτοσυκλετιστικη απαντησις...

Αν σου σβησει στη στροφη, με λιγα χλμ, εχεις 99% πτωση...
Αν εχεις φορα, απλα πιανεις συμπλεκτη και ισιωνεις...
Αν σου σβησει στην ευθεια, παλι συμπλεκτη και κοιτας πισω σου να μη σε πατησουν οι προηγουμενοι...

100% αληθινα περιστατικα, μου εχουν συμβει απειρες φορες...

Και επειδη η εμπειρια ειναι μοναδικη για τον καθενα, προπονηθειτε στα σβησιματα (στην ευθεια, ε...Στις στροφες δεν το συνιστω...) με το kill switch...Σε ελεγχομενο περιβαλλον, μην παρω κανεναν στο λαιμο μου...:D :beer:

λοιπον παιδια οσοι νομιζετε οτι θα πεσετε αμα μεινετε απο βενζινη, πατηστε μια φορα εν κινησει το kill switch...

me προσοχη ομως μη μπλοκαρει καμια ροδα εε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λοιπον, επειδη θελω να κανω καριερα stuntman, αμα με πληρωσετε παταω το kill switch και πανω σε στροφη...μιλαμε ειμαι και πολυ θαραλεος να ουμ:a01: :a01: :a01:

Καλα μη βαζετε και το χερι σας στη φωτια ορισμενοι...
Αν π.χ. εχει μεγαλη συμπιεση το μοτερ σας και γλυστραει και ο δρομος φευγεις
για πλακα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Δεν νομιζω στην Αμερικη να γινοταν κατι τετοιο.Τουλαχιστον απο το ντοκιμαντερ που δειχνει συχνα στο ΣΚΑΙ παντα σε μια καταδιωξη συνεργαζονται πολλα περιπολικα και συνηθως ακολουθουν και ελικοπτερα.Δεν λεω πως παντα τους πιανουν,αλλα τουλαχιστον φαινεται οτι υπαρχει επαγγελματικη οργανωση.Και τι θες να πεις οι μπατσοι δεν ειναι ηλιθιοι να μην αφησουν σημαδια?Για σκεψου τα γνωστα περιστατικα που ειχαν ξεσηκωσει τον πανελληνιο.
Παντως αν εχεις αρκετο υλικο που να σκοτωνουν σε καταδιωξη στειλτο.

Ε, ενταξει, δεν ειναι κι ολοι εξυπνοι...:lol: :lol: :lol:

Αυτα δεν τα δειχνουν ρε συ στη δημοσια τιβι...Τα καλυτερα τα κρατανε για παρτυ τους...:lol: :eyepop:
Παντως, ακομα και στον ΣΚΑϊ εχω δει πυροβολισμους σε καταδιωξεις, πολλες φορες, αλλα οχι με θυματα...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, οταν με οποιοδηποτε τροπο παρανομει, ΟΠΟΙΟΣ κι αν ειναι!!! Και παντα ημουν κατα της καταχρησης εξουσιας, (γιατι τελικα αυτο συμβαινει σε περιπτωσεις ξυλοδαρμου πολιτων απο αστυνομικους....), και φυσικα παντα ημουν κατα της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ και ασκοπης αστυνομικης βιας...
Οταν βαρανε ομως κλεφτες, ληστες, δολοφονους και βιαστες, ειμαι 100% μαζι τους...
Θα μου πειτε ΠΩΣ θα το ξερεις, απο την αρχη???
Εδω ειναι θεμα που ΔΕΝ θα τελειωσει ΠΟΤΕ αν το ξεκινησουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Καλα μη βαζετε και το χερι σας στη φωτια ορισμενοι...
Αν π.χ. εχει μεγαλη συμπιεση το μοτερ σας και γλυστραει και ο δρομος φευγεις
για πλακα.

ΜΟΝΟ αν πηγαινεις με 2α και 20 χλμ/ω. ΙΣΩΣ και να πεσεις...

ΔΕΝ ειπα οτι ειναι απιθανο να πεσεις, απλα στην ευθεια αν πηγαινεις με, εστω, 50χλμ/ω. με 5η (6η, τελευταια σχεση εν ολιγοις...) και σβησει ο κινητηρας ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ κατα 99%...Το 1% ειναι να εχει παγο κατω, αλλα τοτε θα εχει πεσει αλλες 99 φορες πριν να πεσεις απο σβησιμο...

ΥΓ. Δηλαδη τι υποννοεις, για χερια στη φωτια, οτι λεω ψεμματα, ή οτι δεν ξερω τι λεω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
ΜΟΝΟ αν πηγαινεις με 2α και 20 χλμ/ω. ΙΣΩΣ και να πεσεις...

ΔΕΝ ειπα οτι ειναι απιθανο να πεσεις, απλα στην ευθεια αν πηγαινεις με, εστω, 50χλμ/ω. με 5η (6η, τελευταια σχεση εν ολιγοις...) και σβησει ο κινητηρας ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ κατα 99%...Το 1% ειναι να εχει παγο κατω, αλλα τοτε θα εχει πεσει αλλες 99 φορες πριν να πεσεις απο σβησιμο...

ΥΓ. Δηλαδη τι υποννοεις, για χερια στη φωτια, οτι λεω ψεμματα, ή οτι δεν ξερω τι λεω?

Οχι μια χαρα τα λες αλλα υπαρχει και η πιθανοτητα να πεσεις
ασφαλτος γυαλισμενη λαμπαδα
χωμα-χαλικι-αμμος
πετρελαιο
λαδι
αυξανουν το 1%

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
[...] Το 1% ειναι να εχει παγο κατω, αλλα τοτε θα εχει πεσει αλλες 99 φορες πριν να πεσεις απο σβησιμο...

Αλλο 1% ειναι να εχεις γκρεμο μπροστα σου :smokin:

Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Οχι μια χαρα τα λες αλλα υπαρχει και η πιθανοτητα να πεσεις
ασφαλτος γυαλισμενη λαμπαδα
χωμα-χαλικι-αμμος
πετρελαιο
λαδι
αυξανουν το 1%

ακομα και σε αυτες τις περιπτωσεις απο τη στιγμη που γυρναει το μοτερ δε μπλοκαρει...

και φυσικα αμα πεσεις πανω σε πετρελαια/λαδια/χαλικια/αμμο πανω σε στροφη και πεσεις, σιγουρα δε φταιει το αν εχεις μεινει απο βενζινη...

Με συμπιεση 11/1 και λιγο χαλικακι δε μπλοκαρει?
Μ'αρεσει που ειστε απολυτοι και με ποσοστα μερικοι
Ο ενας λεει 99%θα πεσεις
Ο αλλος 99,9% δεν προκειται να πεσεις
Εξαρταται παντα απο τις συνθηκες και τα αντανακλαστικα σου σε μεγαλο βαθμο.

οχι αμα τσουλαει δε θα μπλοκαρει...

εκτος αν εχεις πρωτη και εισαι λιγο πιο πανω απο το ρελαντι...αντε 2α

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
εσενα θα στη πεσουμε ενας ενας για να στρωσεις....:smokin:

κυριε αερονομε.....προσεχε τι λες!!!!!!!θα πεσει ξυρισμα!!!!!!!!

:D :D

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
εσυ για να βγαζεις τοσο μισος μαλλον σου την ''περιποιηται'' την δικια σου μπατσος η αλλιως πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλικι απο δαυτους....μεθαυριο που θα ειμαι Βολο θα ρωτησω και σας πω,αν και απ οτι ακουσα ο μικρος σαβουρωθεικε μονος του,τωρα αν τις αρπαξε και απο πανω δεν ξερω.....

:nono: :nono: :nono: :nono:
μαγκα μην μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια!!
δεν με ξερεις και τους προσωπικους χαρακτηρισμους οχι σε
μενα κρατα τους για τους δικους σου ανθρωπους!!
η τελος παντων εκει που σε παιρνει!

και για να σου φυγει η απορια,οχι δεν μου την πηδαει
κανεις μπατσος και ουτε εφαγα ποτε ξυλο!!
δεν χρειαζεται να γινουν αυτα για να κραξω κατι
ψευτομαγκες μπατσους!! ;) ;)

Προς τους συνομιλούντες.... ο μικρός είναι 17 ετών , οδηγεί μηχανή μεγάλου κυβισμού, είναι ΥΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ!! Άρα αυτά που μου λέτε που κάνουμε σχεδόν νηφάλιοι, μόνο με το σόκ της έκπληξης δηλαδή .... είναι ωραία και καλά αλλά δεν ισχύουν στο απο πάνω.

Απο εκεί και πέρα... μιλάω πάντα απο την δική μου εμπειρία. 3 φορές μου έσβυσε μοτέρι.. 3 φορές στο τσακ την γλύτωσα όπως περιέγραψα. Απο θεωρίες λοιπόν ..., δεν με πείθει κανείς. Ξέρω πως την γλύτωσα και τι έκανα.

Όσον αφορά τώρα το θέμα της ΕΛ.ΑΣ... είπα και πριν... εκείνοι που θεωρούν πως πάντα φταίει η ΕΛ.ΑΣ είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Άρα ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. Προσωπικά το μόνο που είπα είναι πως μπορεί να έχει υπάρξει και κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε. Και ανέφερα και μερικά πράγματα που μου έκαναν "περίεργα".

Συνεχίστε όμως... δείχνετε πραγματικά πως το απόλυτο της σκέψης σας , ορίζει και την αντίληψη σας. Ξέρετε ποιοί είστε.

σε ενα περιστατικο που υπαρχουν μπροστα βλεπουν και ακουν 10 αυτοπτες μαρτυρες οταν τους ρωτησεις το τι ακριβως εγεινε θα σουν πουν 3 τουλαχιστον ιστοριες αν οχι 10 αναλογα την ηληκια τους ,την θεση που βλεπουν ακουν και εχει ο καθενας τους τα βιωματα τους την ιδεολογια τους και για πολλους λογους ακομα......
κανεις δεν ξερει το τι εγεινε και πως εξελιχθηκε το περιστατικο εκτος απο αυτους που διαδραματησαν το περιστατικο!
υπαρχει η εκδοχη να το σαπισαν στο ξυλο τον πιτσιρικο και αν ειναι αληθεια να δικαστουν για κακουργημα!
υπαρχει και η εκδοχη να τον ακολουθησαν [καταδιωξη δεν επιτρεπετε λογοι αυτοπροστασιας κλπ] να επεσε και οταν διαπιστωσαν οτι ειναι πιτσιρικος να του την χαρισαν φοβηθηκε τον πατερα του να του πει οτι επεσε και ειπε τον κτυπησαν...
υπαρχει περιπτωση [1000 ακομα περιπτωσεις]αναλογα πως τοποθετειτε ο καθενας μας!
ενα ειναι σιγουρο ομως οτι και να προεκυψε και οτι και να συνεβη επρεπε οι αστυνομικοι να φερουν τον πιτσιρικο στο τμημα να καλεσουν τον πατερα του ,το ασθενοφορο και να κανουν ολες τις ενεργειες που προβλεπονται απο τον νομο!
δυστυχως ειμαστε ελλαδα ο καθενας αυτοσχεδιαζει ,κρατος και πολιτες και δεν εχουμαι ακομα καταλαβει οτι τα δικαιωματα μας σταματουν εκει που αρχιζουν του αλλου και οτι εχουμαι υποχρεωσεις αλλα και δικαιωματα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ποσες φορές τα χω δει αυτα τα θρεντ

Αντε να ξυνησουν κι οι υπολοιποι να αρχισει καυγας :wave2:

Για τα αυτονοητα γιατι να αρχισει καυγας?

Σε ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν οι μπάτσοι που βαράνε. Εγώ το μόνο που ξέρω, είναι ότι ''απολαμβάνω'' τους επαγκελματιες αστυνόμους και όχι τους wanna be..Όταν ρίχνεις ξύλο, χάνεις και το οποίο δίκιο έχεις...Εκτός άμα αμύνεσαι...

Άσχετο άλλα μου θυμίσατε μια μέρα που ήμουν ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι προς Πειραιά.. Δίπλα μου είχε ένα ζητα, ανάβει το φανάρι, μπαίνουμε στο τούνελ και εγώ πήγαινα χαλαρά. Εκείνος από πίσω μου κολλημένος, θα μας σταματήσει λεω.. Βγαίνουμε από το τούνελ, έρχεται δίπλα μου και μου λέει... Περιμένω από πίσω σου να το πας λίγο τάπα το εργαλείο, άλλα κυρία!!!! Άμα το είχα εγώ λέει...και εξαφανίζεται πλαγιαζοντας επιδεικτικά....:smokin:

Πίσω
Μπλουζα