- Εντάχθηκαν
- 13 Μαΐου 2017
- Πόντοι αντιδράσεων
- 1
- Πόντοι
- 0
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Εμένα μου κόπηκε το ένα εκ των καλωδίων στον κεντρικό διακόπτη με αποτέλεσμα ποτέ να κάνει και πότε να μην κάνει επαφή. Όταν άρχισαν τα συμπτώματα το πήγα στον μηχανικό, με μεγάλη δυσκολία αφού στο δρόμο μου έσβησε συνέχεια και νεκρωνε το καντράν.Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί, αλλά μήπως μια καλή βελτίωση θα ήταν η ενίσχυση των καλωδιώσεων του κεντρικού διακόπτη;
Μου κουνήθηκε καλώδιο και έσβησαν τα ΠΑΝΤΑ στην μηχανή, πάνω σε στροφή μέσα σε δάσος.
Μετά από αυτό σκέφτομαι για προβολείς led στις μπάρες προστασίας του κινητήρα.
τελικά δεν ήμουν ο μοναδικός με αυτό το πρόβλημα και νόμιζα ότι έφταιγα που είχα ξηλώσει όλο το μούτρο.
Εχει σκευτει κανενας σας/μας να αλλαξει καθρεπτες?
Δν το ειχα σκευτει ομολογω ... ισως επειδη σε φοτο φαινονται ιδιοι.. Πολυγωνικους εννοουσαΝαι. Μερικοί βάλανε από το 1000αρι γιατί είναι λίγο μακρύτεροι και μερικοί έχουν βάλει αποστάτες για να βγούνε λίγο πιο έξω και επάνω.
Θα μιλήσουν οσονούπω ...![]()
Πολυγωνικους εννοουσα

Παιδιά καλημέρα, έχει μετατρέψει κάνεις τις λάμπες από H7 σε H4;Δεν μου κάθεται και πολύ καλά που λειτουργεί μόνο ένα φανάρι.
Παιδιά καλημέρα, έχει μετατρέψει κάνεις τις λάμπες από H7 σε H4;Δεν μου κάθεται και πολύ καλά που λειτουργεί μόνο ένα φανάρι.