• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Suzuki GSX-8S 2023

πολύ "αθλητικές" γραμμές, ωραίο

Μιας και έκανα test ride χθες το Suzuki gsx8s
Η διαδρομή ήταν κλειστή με μέτριο οδόστρωμα που σε κάποια σημεία είχε μπαλώματα και ελάχιστα ανοικτά κομμάτια
Θέση οδήγησης Ξεκούραστη ,που προσωπικά δεν μου αρέσε, ένιωθα λίγο αποκομμένος , ίσως ότι οδηγώ με clip ons;;
Κινητήρας. Από τα λίγα που είδα, ωραίο τράβηγμα σε χαμηλό μεσαίες για παιχνίδι κ ευκολία και εκεί που περιμένεις να συνεχίσει φλαταρει ή αυτή την εντύπωση μου έδωσε , ρυθμισμένο για πιο ήπιες καταστάσεις, εντύπωση μου έκανε κάποιοι
κραδασμοί που ένιωθα στα πόδια και μια τραχύτητα που είχε η λειτουργία ψηλά στις μεσαίες
Αναρτήσεις. Σχετικά μαλακό μπροστινό , ρυθμισμένο για άνεση , πέρναγα από μπαλώματα κύριος, δεν ξέρω σε πίεση τι συμπεριφορά μπορεί να έχουν αλλά για καθημερινά δεν θα έχεις πρόβλημα
Φρένα. Για το σετ που φοράει δεν μου άρεσαν, σε απόδοση και αίσθηση είναι όπως τα φρένα μου στο sv

Για τα γούστα τα δικά μου δεν κάνει, ειδικά σε σύγκριση με το 790 που είχα κάνει πρόσφατα test ride και ανήκουν στην ίδια κατηγορία ,σαν να μην έχει χαρακτήρα ένα πράγμα

Πήγα και το έκανα test ride σήμερα. Ο κινητήρας του (ωραίος ήχος για δικύλινδρος) μου άρεσε λίγο περισσότερο από το CP2 της Yamaha. Πολύ καλό και μέσα στην κίνηση και γενικά πολύ ευέλικτο μηχανάκι (και λόγω τιμονιού), και στον ανοιχτό δρόμο με πολύ ροπή πιάνει τα 1xx+ για πλάκα :whistle: Κιβώτιο πολύ ωραίο, λίγο πιο σκληρό από του Tracer 7 που είχα δοκιμάσει πριν λίγο καιρό και λίγο πιο μαλακό από του Trident 660. Σε σχέση με το τελευταίο το quickshifter του Suzuki μου έδωσε μια αίσθηση πιο άμεσου/ομαλού. Φρένα αρκετά καλά, καλύτερα από του Tracer 7, πιο καλό αρχικό δάγκωμα. Παρεμπιπτόντως τα καλύτερα φρένα απ' ότι έχω οδηγήσει είναι του XJ6 μου, ίσως και λόγω που έχει Brembo τακάκια από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Το Suzuki τα πλησιάζει σε μεγάλο βαθμό. Το μόνο που με προβλημάτισε κάπως είναι η θέση οδήγησης. Χωρίς να είναι επιθετική/χαμηλή (το αντίθετο θα έλεγα γι' αυτού του τύπου μηχανή) κάπως με έπιασε η πλάτη μου. Δεν ξέρω αν φταίει και το γεγονός ότι κοιμήθηκα αργά χθες και σηκώθηκα λίγο κάπως το πρωί (όχι κάτι τρελό δηλαδή, αλλά πλησιάζοντας τα πρώτα -ήντα όλα μας φταίνε :p). Περιμένω να φέρουν σε ~2 βδομάδες και το 8ΤΤ για να το δοκιμάσω κι αυτό.

Το είδα το 8ττ στην Καλλιρόης σαν ποδηλατακι είναι κουτσικο

Πίσω
Μπλουζα