• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΣΚΙΣΜΕΝΗ ΣΕΛΑ

Εντάχθηκαν
28 Μαΐου 2006
Πόντοι αντιδράσεων
1
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά,

Έχω αυτό το σκίσιμο στην σέλα και επειδή έρχονται βροχές , έχετε καμία ιδέα με τι θα μπορούσα να το κλείσω και να κρατήσει? γιατί ότι εχω δοκιμάσει μετά από κάποια φάση φεύγει.

Ευχαριστώ.

Συνημμένα

• IMG_0715.jpg
    IMG_0715.jpg
    103,5 KB · Προβολές: 685
Άλλαξε κάλυμμα σέλας.

Δε ρωτάς πόσο θα σου στοιχίσει η αλλαγή καλύμματος;

Δε νομίζω να είναι ακριβά.

Καλημέρα παιδιά,

Έχω αυτό το σκίσιμο στην σέλα και επειδή έρχονται βροχές , έχετε καμία ιδέα με τι θα μπορούσα να το κλείσω και να κρατήσει? γιατί ότι εχω δοκιμάσει μετά από κάποια φάση φεύγει.

Ευχαριστώ.

Βασικά πρέπει να πας σε ταπετσέρη να σου φτιάξει νέο κάλυμμα, η σέλλα σου εχει αρχίσει κι ανοίγει και σε αλλη μεριά.
Αν αργήσεις να την πας, τότε θα θέλει και νέο αφρώδες αφού θα έχει σαπίσει.

ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. τι θα μου κοστίσει ο ταπετσέρης ξέρετε περίπου? και που μπορεί να βρώ τέτοιον? είναι ένα μηχανακι μοντέλο 95. και δεν ήθελα να μπω σε κανένα έξοδο αν γίνεται. υπάρχει καμία ισχυρή κολλητική ταινία?

ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. τι θα μου κοστίσει ο ταπετσέρης ξέρετε περίπου? και που μπορεί να βρώ τέτοιον? είναι ένα μηχανακι μοντέλο 95. και δεν ήθελα να μπω σε κανένα έξοδο αν γίνεται. υπάρχει καμία ισχυρή κολλητική ταινία?

Από 50 ως 70 Ευρω. Δεν γίνεται να μην την φτιάξεις.

Δεν ενδιαφέρει τον ταπετσέρη η χρονολογία της μοτό.

Εμείς ξέρουμε, εσύ που ζεις;

Υπάρχει η Duct tape αλλά δεν νομίζω ότι κάνει για την περίπτωσή σου.

Δεν ενδιαφέρει τον ταπετσέρη η χρονολογία της μοτό.

Εμείς ξέρουμε, εσύ που ζεις;

Υπάρχει η Duct tape αλλά δεν νομίζω ότι κάνει για την περίπτωσή σου.

Μένω Αθήνα. Αγία Παρασκευή. ξέρουμε κάτι εδώ γύρω?

Σε ευχαριστώ.

Υπάρχει ένας στην Υμητού, στο Παγκράτι... 100μ πριν την μάντρα του 1ου νεκροταφείου.. Πρώην κάτοχος μοτο και μ΄εμφανή τα σημάδια.. Χρησιμοποιήθηκε από κάτοικο της Αγ. Παρασκευής με ΠΟΛΛΟΥΣ μοτοφίλους, ιθαγενείς και μη. Μάλλον δεν εχει κάτι ανάλογο στη γειτονιά σου.

Φίλος έφτιαξε με 35 ευρω σε monster,με 2 διαφορετικα δέρματα σε οδηγό και συνεπιβάτη και μου φάνηκε άψογο.
Ντακουλας ή κάπως έτσι λέγεται

Φίλος έφτιαξε με 35 ευρω σε monster,με 2 διαφορετικα δέρματα σε οδηγό και συνεπιβάτη και μου φάνηκε άψογο.
Ντακουλας ή κάπως έτσι λέγεται

ξέρεις που είναι ή κάποιο τηλ? ευχαριστώ.

30-40 ευρω.
αυτη ειναι λογικη τιμη.Και εγω τοσα ειχα δωσει. Κατι 90αρια μου φαινονται εξωφρενικα.
Εξαρυαται βεβαια και απο τη δουλεια και το υλικο.Εσυ ομως θες. κατι απλο.

Για το παπι για ολοκληρο καινουριο καλυμα αντιολισθητικο παρακαλω εδωσα 13 ευρω..ελα να το αλλαξεις να πιουμε κ καμμια ρακι..

Για το παπι για ολοκληρο καινουριο καλυμα αντιολισθητικο παρακαλω εδωσα 13 ευρω..ελα να το αλλαξεις να πιουμε κ καμμια ρακι..

αμα παίζει και ρακί έρχομαι τρέχοντας. που? :)

starsel sakis (http://starsel.weebly.com) εκει πηγα το d-tracker μου που ηταν 10 φορες χειροτερο και μου εφτιαξε καινουργια με 40 ευρω

Στο LIDL πουλανε σακουλες σκουπιδιών μαυρες μεγάλες, 1,5€ τα 10 τεμάχια.
Πάρε με 3 ευρώπουλα 2 πακετάκια, και κάθε μήνα βγάζε τη σέλα και πέρνα τη μεσα σε μια σακουλα και στη συνεχεια κουμπωσε τη, με τη σουρα που θα κανει στο κάτω μερος.
Ποιο φθηνά Δεεεεεεν γίνεται!!!
:p

Ξερω οτι ειναι παλιο το ποστ αλλα είναι του δε ποϊντ!!!

Αν μπορειτε να δώσετε τη συμβουλή σας για το αν φτιάχνεται το παρακάτω "σκασιμο" η αν θέλει αλλαγή ολόκληρο το κάλυμμα.
Επίσης θα με βοηθούσε αν έχετε να συστησετε ( Αθηνα) καποιον μάστορα που έχετε πάει και μείνατε ευχαριστημένοι ή ακόμα Καλύτερα αν υπαρχει καποιος απο εδω! Ευχαριστω!!!!!

20190220_160657.jpg

20190220_160650.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
ΜοτΟ.Κ , στην Καλλιρόης. Ταχύτητα, ευγένεια, αποτελεσματικότητα, λογικές τιμές. (google is your friend)

Ο μπάρμπας στην γωνία Πανόρμου και Λαρίσης, λίγα μέτρα από την στάση του ομώνυμου σταθμού Μετρό. Προσοχή, κλείνει αυστηρά στις 14:00. Αυτός κάνει ΚΑΙ λογότυπο πάνω στο υλικό αν θέλουμε.

Θα βρεις κι άλλους, αυτούς τους δύο ξέρω εγώ.

ΜοτΟ.Κ , στην Καλλιρόης. Ταχύτητα, ευγένεια, αποτελεσματικότητα, λογικές τιμές. (google is your friend)

Ο μπάρμπας στην γωνία Πανόρμου και Λαρίσης, λίγα μέτρα από την στάση του ομώνυμου σταθμού Μετρό. Προσοχή, κλείνει αυστηρά στις 14:00. Αυτός κάνει ΚΑΙ λογότυπο πάνω στο υλικό αν θέλουμε.

Θα βρεις κι άλλους, αυτούς τους δύο ξέρω εγώ.

MotOK Πολύ καλή δουλειά αλλά ...απο τιμές...90 Eυρώ σέλα ανατομική για Kaze-r/CryptonX/Wave 110, 130 για SYM Magic 125. Αλλά απο δουλειά εξαιρετικός.Αν πας εκεί googlαρε το πρώτα και κλείσε ραντεβού γιατί χωρίς ραντεβού...δεν...ειναι ευκολο.
Και αυτός κάνει λογότυπα απάνω και μάλιστα σου φτιάχνει λέει ανάλογα με τον σωματότυπο σου; whatever η επιλογή δική σου.

Πίσω
Μπλουζα