- Εντάχθηκαν
- 28 Μαΐου 2006
- Πόντοι αντιδράσεων
- 1
- Πόντοι
- 0
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Καλημέρα παιδιά,
Έχω αυτό το σκίσιμο στην σέλα και επειδή έρχονται βροχές , έχετε καμία ιδέα με τι θα μπορούσα να το κλείσω και να κρατήσει? γιατί ότι εχω δοκιμάσει μετά από κάποια φάση φεύγει.
Ευχαριστώ.
ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. τι θα μου κοστίσει ο ταπετσέρης ξέρετε περίπου? και που μπορεί να βρώ τέτοιον? είναι ένα μηχανακι μοντέλο 95. και δεν ήθελα να μπω σε κανένα έξοδο αν γίνεται. υπάρχει καμία ισχυρή κολλητική ταινία?
ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. τι θα μου κοστίσει ο ταπετσέρης ξέρετε περίπου? και που μπορεί να βρώ τέτοιον? είναι ένα μηχανακι μοντέλο 95. και δεν ήθελα να μπω σε κανένα έξοδο αν γίνεται. υπάρχει καμία ισχυρή κολλητική ταινία?
Δεν ενδιαφέρει τον ταπετσέρη η χρονολογία της μοτό.
Εμείς ξέρουμε, εσύ που ζεις;
Υπάρχει η Duct tape αλλά δεν νομίζω ότι κάνει για την περίπτωσή σου.
Φίλος έφτιαξε με 35 ευρω σε monster,με 2 διαφορετικα δέρματα σε οδηγό και συνεπιβάτη και μου φάνηκε άψογο.
Ντακουλας ή κάπως έτσι λέγεται
Για το παπι για ολοκληρο καινουριο καλυμα αντιολισθητικο παρακαλω εδωσα 13 ευρω..ελα να το αλλαξεις να πιουμε κ καμμια ρακι..
ξέρεις που είναι ή κάποιο τηλ? ευχαριστώ.

ΜοτΟ.Κ , στην Καλλιρόης. Ταχύτητα, ευγένεια, αποτελεσματικότητα, λογικές τιμές. (google is your friend)
Ο μπάρμπας στην γωνία Πανόρμου και Λαρίσης, λίγα μέτρα από την στάση του ομώνυμου σταθμού Μετρό. Προσοχή, κλείνει αυστηρά στις 14:00. Αυτός κάνει ΚΑΙ λογότυπο πάνω στο υλικό αν θέλουμε.
Θα βρεις κι άλλους, αυτούς τους δύο ξέρω εγώ.