Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Track noob here, αλλα κι εγω νομιζω πως εχεις δικιο. Οδηγαει crossed up, το κρανος του ειναι παντα στην εξωτερικη πλευρα της στροφης.
Προβολή συνημμένου 380085
Η φωτογραφια μαλιστα ειναι ακριβως πριν το γλυστριμα, στο σημειο που οπως λες το καρυδωνει, οπου κανονικα θα γινοταν το pick up.

O καλύτερός μου γύρος σήμερα 14/06/2017
το κοντέρ έχει μεγάλη καθυστέρηση και λεω "ρε τον πστη πως μπήκε με 100χλμ στην 9?!?!". Κάνεις καλούς χρόνους, με σλίκ εισαι η με γόμα?
εχεις quickshifter?Πολύ ζέστη σήμερα, λίωσαμε, 6o track day στα Μέγαρα, 8ο track day στο σύνολο. Ακόμα ψάχνω να βρω τις γραμμές.... παρ' όλα αυτά στο τελευταίο session στον τελευταίο γύρο ακολούθησα ένα παλικάρι πιο γρήγορο από μένα και κατάφερα να γράψω τον καλύτερό μου χρόνο μέχρι στιγμής, 1.05.703
εχεις quickshifter?
Ναι, της Triumph
στην αλλαγη πριν την γραμμη εκ/τερματισμου σε "κουνάει" η απότομη αλλαγη και την κανεις νωριτερα η δεν εχεις θέμα?
Γενικά δεν έχει θέμα, δεν κουνάει πάντα, αλλά επειδή ακόμα δεν έχω σταθερές γραμμές ή γυρολόγιο δεν έχω και στανταρ σημείο που κάνω τις αλλαγές....
σε ρωτάω γιατι ειναι η πρωτη φορα που το έχω και υπο κλιση στο δρομο με κανει να νιωθω αρκετά αβολα η αλλαγη. Σε πιστα λογικα θα ειναι καλυτερα αλλα η εξοδος εκει ειναι αρκετα επικίνδυνη απο μόνη της και το κοπανημα της αλλαγής δεν ξερω πως θα τα βρίσκει με την προσφυση.
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε με φοβησε το ανέβασμα με το shifter υπό κλίση, είναι αρκτετά γρήγορο και η αλλαγή είναι πολύ ομαλή, το κούνημα θα το εκάνε είτε άλλαζα ταχύτητα είτε απλά κρατούσα ανοικτό το γκάζι.
μάλλον πρεπει να ρυθμίσω το αμορτισερ μου τοτε, ίσως ειναι μαλακο. δεν το εχω κανει ακομη.
Νομίζω θα δείς μεγάλη διαφορά, εγώ στο δικό μου είδα τεράστια όταν άλλαξα αναρτήσεις γιατί είμαι 114 κιλά με τον εξοπλισμό και η μαμά ανάρτηση ήταν ακατάλληλη, μετά είχε μεγαλύτερη σταθερότητα και παρόλο που έχω λάθος γραμμές τις περισσότερες φορές καταφέρνει και σώζει την κατάσταση...
ToKToK@ Ωραίος! Να σε ρωτήσω το r1 μηχανικά το έχεις πειράξει ή είναι μαμά;
Η πίστα φοβερή, απλά στις πιθανές εξόδους στις στροφές πολύ μπετό σε κοντινή απόσταση ή είναι η ιδέα μου
Προβολή συνημμένου 383522
Συμφωνα με αυτο που λες ο kevin schwantz θα έπρεπε να πέφτει σε κάθε στροφη.Γενικότερα επειδη το βλέπω συχνά,μη δίνετε περισσοτερη βαρύτητα σε τετοιες λεπτομερειες απο όση πρέπει,ας βελτιώσουμε όλοι μας άλλα πράγματα πρώτα και το στυλ έρχεται τελευταιο των τελευταιων.Στην προκειμένη περιπτωση είναι λάθος το γενναιο άνοιγμα του γκαζιού με κρεμασμένο μοτερ και μοτοσυκλετα υπο κλίση,το οποιο προερχεται απο μικρη φόρα.
ΤoKToK@ Αν έχεις γράψει σε κάποιο νήμα τις αλλαγές που έχεις κάνει στο μηχανάκι μου λες για να μη τα ξαναγράφεις και σε κουράζω.
Το μηχανάκι πάντως είναι τούμπανο!![]()