Αρχικά δημιουργήθηκε από Spiros73
Παιδιά καταρχήν ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις γνώμες! Τελικά το πήρα! 500€ η τιμή,με καινούργια μπαταρία,μίζα,πολλαπλασιάστη αλλά με φαγωμένα λάστιχα. Είναι μόνο με μίζα και πίσω δισκόφρενο και από όσο είδα,κανένα πρόβλημα! Ξέρω ότι δεν εχω πάρει κανένα 1000άρι αλλά επειδή καταλάθος βρέθηκα με αυτοκίνητο και χωρίς μηχανή τα τελευταία χρόνια,έτσι νιώθω. Νιώθω έτσι γιατί από τότε με θυμάμαι,μόνο με μηχανάκια ήμουν και έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετά,πάντα στην κατηγορία supersport και ειδικά στα 600,που για μένα,εξακολουθεί να είναι η καλύτερη κατηγορία. Επειδή όμως είμαι της άποψης ότι το κάθε δίτροχο έχει πολλά να δώσει στον εκάστοτε αναβατη του-αρκεί να ξέρει κάποιος το τι παίρνει και για πιο λόγο το παίρνει- νιώθω πολύ ζόρικα! Και για να μην βλέπω ειρωνικά χαμογελάκια,δοκιμάστε να μείνετε 6-7 χρόνια χωρίς μηχανή η έστω μηχανάκι και θα με καταλάβετε απόλυτα! Όπως και να'χει,εχω το μηχανάκι "ετοιμοπόλεμο" και κοντεύουμε να πνιγούμε όλοι από το νερό!!! Γ... την τύχη μου.... Αλήθεια,επειδή είμαι πολύ καινούργιος εδώ,κανονίζετε από εδώ καμία κοντινή εκδρομουλα η οτιδήποτε άλλο; που τα βρίσκω αυτα;