Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
και επανέρχομαι λοιπόν στα πρώτα!!!!
Γιατί είναι μέρες που με τρελαίνει η αδιαφορία τους! Το ότι νομίζουν ότι είναι οι μοναδικοί στον πλανήτη!!!! το ότι κάνουν πως δεν τους νοιάζει η γνώμη των άλλων όταν μοναδικό σκοπό μέχρι τώρα είναι να γίνονται το επίκεντρο!!!! Είναι μέρες που τα χάνω κάθε φορά που βλέπω την ζωή μου να περνάει μπροστά από τα μάτια μου 5 φορές μέσα σε μισή ώρα!!!! Είναι στιγμές που σαλτάρω όταν με κατηγορούν για παράνομη οδήγηση την ώρα που βρίσκομαι απόλυτα νόμημα στην λωρίδα μου!!!!
Και είναι μέρες που προσπαθώ να τους καταλάβω, πνιγμένους στα προβλήμτα τους και την κίνηση, κατευθυνόμενοι σε ένα γραφείο ή ένα σπίτι που τους φέρνει ανία!!! και είμαι ήρεμη, χαίρομαι που ακόμα κρατάω το τιμόνι, και προπσθώ και πάλι να τους δώσω να καταλάβουν ότι υπάρχουν κι άλλοι γύρω τους!!!! Μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο???? Η ο εγωισμός σου και το
είναι σου λέει "να πάνε να χεστούνε!" Ή μήπως θεωρείς ότι όταν κάνεις τα δικά σου παιδιά, και καβαλήσουν κι αυτά μηχανή δεν θα είναι τρεις χειρότερα τα πράγματα αν δεν κάνουμε κάτι τώρα???? Ή μήπως θα τους απαγορέψεις να ανέβουν σε μηχανή???? Ή μήπως δεν θα κάνεις παιδιά?????
Θα έρθουν άλλοι μετά από μας!!! και αν οι δικοί μας δεν νοιάστικαν και άφησαν τον κόσμο να γίνει όπως είναι, γιατί να γίνουμε σαν κι αυτούς?????
:wave2:
Διαφωνω σε αρκετα
πχ.
Εγω δεν φρικαρω οταν με βριζουν,ακομα κι αν εχουν αδικο.Ξερω οτι δε γινεται να λογομαχησω με ολους ουτε και θα καταφερω τιποτα αν ειναι εκτος εαυτου.Ο τροπος προσεγγισης τους ,κατ'εμε, πρεπει να ειναι πλαγιος ,διηδειτικος αλλα και με τον μεγιστο σεβασμο ,ισως και χιουμορ,αν γινεται.
Αμα εχεις αποφασισει οτι θα βλεπεις εχθρους γυρω σου τοτε θα τους βλεπεις συνεχεια.Μη θεωρεις οτι οι κουτακιδες ειναι διαφορετικοι απο εμας,δεν ειναι.Απλα το μεσο τους ειναι δυσκινητο με τυφλες γωνιες και δεν θα απαιτουσε τοση αφυπνηση στην οδηγηση του ,στην πολη,αν δεν υπηρχαμε εμεις.
Αν εχεις κινδυνεψει 500 φορες στα 20τοσα σου χρονια,εχω κινδυνεψει 5000 και καποιος ακομα μεγαλητερος 10000, δε φρικαρουμε πια,δεν το θεωρουμε αδικο,το θεωρουμε αναμενωμενο
...
Τα τροχαια ειναι η πρωτη αιτια θανατου_Οκ
Αιτια δυστηχιας_Οκ
Αιτια οικονομικης αφαιμαξης της κοινωνιας_Οκ
Ειναι ενα πεδιο στο οποιο μπορει να αγωνιστει καποιος που θελει να καλητερεψει την κοινωνια.αν μαλιστα αγωνιστει με σθενος θα του αποροφησει και τεραστια ποσοτητα ενεργειας_κανενα προβλημα.
Το να θεωρεις απαραιτητο οτι και οι αλλοι_αν καταλαβα καλα_οφειλουν να αγωνιστουν για τον ιδιο σκοπο ,ειναι εκτος πραγματικοτητας.
Αφ'ενος υπαρχουν κι αλλα πεδια δρασης εξ'ισου σημαντικα για αλλους,μονο και μονο επειδη διαθετουν ιδιο ογκο και ποιοτητα επιχειρηματων με σενα.Απλα εχουν και διαφορετικες αξιες αρα η συμφωνια θα ηταν ανεφικτη
πχ.Διατροφη-υγεια-οικολογια-ασθενειες και παρελκομενα
Ταξικη αντιληψη της κοινωνιας-παγκοσμιοποιηση,γενικοτερα πολιτικης φυσεως αγωνες
Τροπου ζωης-αγχος-ψυχολογικα-καταθλιψεις.
Αφ'εταιρου ο αγωνας και η μοναξια πανε χερι χερι και ειναι κατι το οποιο θα αντιληφθεις αργα ή γρηγορα ενσωματωμενη σε οποιαδηποτε ομαδα με κοινους στοχου ,αν εχεις χαρακτηρα,και μαλλον εχεις.
Ο αγωνας ειναι προσωπικος κι ο δικος σου και ο δικος μου,αλλα και διαφορετικος και πιστεψε με δεν εισαι σε θεση να μου πεις,με ολη την καλη θεληση σου ,το συμφερον μου
Κατα τα αλλα κανε οτι σε ικανοποιει
:wave2: