• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

SERVICE CBF 600 S 25,000km

Αρχικά δημιουργήθηκε από possidi
Λοιπον το κανα το σερβις....ακουσατε - ακουσατε ποσο μου στοιχισε....

Αλλαγη λαδιων, καθαρισμα φιλτρου αερα [οχι αλλαγη] και κανινουργια μπουζι ολα αυτα [μαζι με εργατικα]....ποσο?

ΜΟΝΟ 225 Ευρω...ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!!

Μου τον πιασαν?

:eek: :a53: :a47: :a018: :a018: :a66: :a31: :a31: :a31:

κι εσύ τα έδωσες? :confused:

μήπως είναι πιασμένος ο κwλος σου σήμερα?

:mad:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
βαλε τη φωτο κανονικα ρε!!!!!!

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΗ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ >>>ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!!

η σε ΠΜ!!!
EΛΑ ΝΤΕ !!!! Λες και μας μαρανε μισο στηθος !!!

Αναμενω κι εγω την οριτζιναλ!

Ποσσιδι κι εμενα μου φαινεται οτι στον χοντρο-επιασαν ... Ρε φιλε μηπως σου εκανε και ελεγχο/ρυθμιση βαλβιδες και ξεχασες να το αναφερεις; γιατι μονο ετσι θα δικαιολογουνταν τα χρηματα...

Ναι οντως... εγινε ελεγχος στις βαλβιδες αλλα ΟΧΙ ρυθμιση...και παλι ομως πολλα τα λεφτα...

Τουλαχιστον τα παιδια ηταν ορεξατα και το συνεργειο θυμιζε χειρουργειο...παλι καλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
εργασία 120

λάδια-΄φιλτρο λαδιού 60

τακάκια (αν χρειάζεται...) 33 ευρώ το ζευγάρι Χ 3 σετ

μπουζί 4 χ ~5,50

φίλτρο αέρα (χρειάζεται αλλαγή ή καθάρισμα (KN) ) ?

τι άλλο? ξεχνάω τίποτα?

:wave2:

:eyepop: Και μετα μου λετε οτι τα Ιταλικα εχουν ακριβα σερβις! :rolleyes: Εμενα στα 20 χιλ χλμ μΕ ειπανε γυρω στα 350 ευρω. ;) (Μια χαρα αν σκεφτεις οτι μιλαμε για χιλιαρι superbike και δη Ιταλικο)! :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
:eyepop: Και μετα μου λετε οτι τα Ιταλικα εχουν ακριβα σερβις! :rolleyes: Εμενα στα 20 χιλ χλμ μΕ ειπανε γυρω στα 350 ευρω. ;) (Μια χαρα αν σκεφτεις οτι μιλαμε για χιλιαρι superbike και δη Ιταλικο)! :beer:

Νικόλα όταν με το καλό φτάσεις στα 20.000χλμ. και το πας για service...

ξαναέλα να το πεις αυτό...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να πω και εγω τη λαλακια μου....???

Καθε 4.000-5.000 λαδια(αν κυκλοφορει πολη επιβαλεται 4.000)και αυτο αν τα λαδια ειναι ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ!!!
Φιλτρο λαδιου σε καθε servise αλλα αν θελετε αλαζεται συνεχεια,μικρο το κοστος...
Εγω εχω κανει 20.000 χλμ και τα τακακια ειναι ακομα καινουρια τα πισω...το μπροστα εχει καμια πενταρα ακομα...

Αν θελουμε να κρατησουμε τη μηχανη πολλα χρονια για καλο δικο μας(και το λεω γιατι δεν ειναι ολα Honda)αλλα και για μικρη παντα διαφορα στις επιδοσεις καθε 12.000-15.000 servise βαλβιδες και καθαρισμα(λυσιμο και καθαρισμα,οχι ΡΥΘΜΙΣΜΑ!!!)στα καρμπυρατερ...και εξαερωση στα φρενα...ακου εκει πρεπει να μην εχεις καλη αποκριση...εξαερωση για να εχεις την απολυτη αποκριση και αισθηση ΠΑΝΤΑ,φρενα ειναι ρε,φρενα και λαστιχα θες για να εισαι ορθιος και λιγο αναρτυσεις...

Και μια φορα το χρονο ολα τα υγρα καλο ειναι να αλαζουν,μηδενικο κοστος εχει...

Και τελος,οχι μπουζι των 5 ευρω....αυτα που κανουν 25 οποιος μπορει βαζει(η 15 δεν θυμαμαι)...μετα ξεχνας να τα ξανααλαξεις και καμια σχεση στις επιδοσεις....δε θυμαμαι μονο πως τα λενε...
Anyway,κατι ξεχασα τωρα αλλα...ειναι αργα!!!Ελπιζω να μη με λετε ολοι καραγκιοζη!!:p :p :p

Eγώ το πήγα πριν μια βδομάδα για το πρώτο του service(1000km) και μου κάνανε αλλαγή λαδιών-φίλτρου, τεντωμα-λάδωμα αλυσίδας, συμπλήρωμα υγρών, ψέκασμα στις μανέτες, τσεκάρισμα-συμπλήρωμα αέρα στα λάστιχα και για κερασάκι μου έβαλαν και πλαίσιο στην πινακίδα (για να έχουν κ τη διαφήμιση βέβαια :) )...τιμή...58 ευρώ!!!

Από τα παραπάνω post που διάβασα νιώθω αρκετά ευχαριστημένος...βέβαια, ήμουν παρών στο service και πιθανόν να θέλαν να με πιάσουν πελάτη οπότε να κάναν και το κάτι παραπάνω...;)

Ο τύπος πάντως μου φάνηκε γαμώ τα παιδιά και μπορώ να πω με κέρδισε...α, μου είπε αλλαγή λαδιών να κάνω κάθε 3-3,5 χιλ.χλμ για εντός πόλης κυκλοφορία...πως το βλέπετε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbfakias
α, μου είπε αλλαγή λαδιών να κάνω κάθε 3-3,5 χιλ.χλμ για εντός πόλης κυκλοφορία...πως το βλέπετε?

υπερβολή.... :sick:

μεγάλη υπερβολή...

άποψή μου φυσικά!

Αν το λαδι ειναι ημισυνθετικο ειναι απολυτα λογικο αυτο φιλε Nostra,οχι υπερβολη....
6000 αντεχει το πολυ σε ιδανικες συμθηκες...οχι πολη δηλαδη που ολη την ωρα βεντιλατερ...κτλ...
Σκεψου το σασμαν,που δουλευει ολη την ωρα και λυπενεται απο το ιδιο λαδι που εχει καει μεσα στους κυλινδρους...

Αυτα που λεμε τωρα βεβαια υσχιουν παλυ για Γερμανια πχ που τις μηχανες τις κρατανε και κανουμ χλμ....(500.000 με 1.000.000 χλμ λενε οτι αντεχουν!!!)οχι στην Ελλαδα που λεμε 32.000χλμ,πολλα ειναι!!!

Στην Ελλαδα που μολις παει 30.000χλμ την δηνουμε(τοτε ουσιαστικα που αρχιζει να στρωνει το μοτερ,τοσο μαλακες ειμαστε!!!Βαζω και εμενα μεσα...)ισως να εχεις δικιο οτι ειναι υπερβολη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbfakias
...ψέκασμα στις μανέτες...

α, μου είπε αλλαγή λαδιών να κάνω κάθε 3-3,5 χιλ.χλμ για εντός πόλης κυκλοφορία...πως το βλέπετε?
Ti einai το ψεκασμα στις μανετες;

Για τα λάδια, καθε τοσο μου λεει και ο δικος μου. Μεχρι τωρα τα αλλαζω καθε 3500-4500 χλμ πανω κατω, χωρις να εχω προσεξει καμια διαφορα στην αποδοση ουτε κατα το τελος της χιλιομετρικης περιοδου, ουτε κατα την αλλαγη.
Αυτα που βαζω πρεπει να ειναι ημισυνθετικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Ti einai το ψεκασμα στις μανετες;

Λαδάκι στις ντίζες και λίγο στον πείρο που στηρίζει τη μανέτα Νικόλα :winka:

Εγώ πάντως θα το πηγαίνω σύμφωνα με το manual εκτός απ'την αλλαγή λαδιών που την κάνω κάθε 6000 ενώ το manual αναφέρει τα 12000. Δεν το φοβάμαι κιόλας αφού το 90% των χιλιομέτρων του γίνονται στην εθνική οδό.

Από βδομάδα μπαίνω για το σέρβις των 12000 και λέω ν'αλλάξω και τα μπουζί, το manual λέει για τα 24000, τι λέτε γι'αυτό ρε παίδες ;

Αφού ούτως ή άλλως θα τα βγάλει να τα ελέγξει, καλύτερα δεν θά'ταν να τ'αλλάξει κιόλας ;

Τα 30-40 ευρά που χρειάζονται δεν μου περισσεύουν αυτές τις μέρες πάντως αλλά ευκαιρία είναι να ξεγνοιάσω για άλλα 12000 χιλιόμετρα. Μήπως όμως δεν χρειάζεται πραγματικά η αντικατάστασή τους και θα πετάξω άδικα την 30άρα ;

Εσείς τ'αλλάξατε στα 12000;

:beer:

Μακη εγω πρωτη φορα αλλαξα μπουζι στα 18.000 χλμ.Μαλιστα
βγηκαν πεντακαθαρα αλλα ειπα στον μηχανικο να τα αλλαξει.
Λαδια αλλαζω καθε 6.000 χλμ και ειναι συνθετικα (οχι full-συνθετικα).

Αρχικά δημιουργήθηκε από geopitt
Μακη εγω πρωτη φορα αλλαξα μπουζι στα 18.000 χλμ.Μαλιστα
βγηκαν πεντακαθαρα αλλα ειπα στον μηχανικο να τα αλλαξει.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά λέω, αφού θα τα βγάλει που θα τα βγάλει να τα τσεκάρει (έτσι μου είπε στο κλείσιμο του ραντεβού) καλύτερα δεν θά'τανε να τ'αλλάξει κατευθείαν ;

Δε γμται, αφού τα έχω βάλει στο πρόγραμμα θα του πω να τ'αλλάξει, μια CBFα την έχουμε :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ πάντως θα το πηγαίνω σύμφωνα με το manual εκτός απ'την αλλαγή λαδιών που την κάνω κάθε 6000 ενώ το manual αναφέρει τα 12000. Δεν το φοβάμαι κιόλας αφού το 90% των χιλιομέτρων του γίνονται στην εθνική οδό.

ρε συ θα μας τρελλανεις?

που λεει αλλαγη λαδιων καθε 12?

καθε 6 λέει... :mad:

μάκη αμα δεν εχεις φραγκα

φτασε μέχρι τις 14.000 και άλλαξε μονο λαδια, φιλτρο λαδιου και καθαρισμα του ΚΝ...

(τα μπουζί έχουν 5,50 ευρω το ενα και αλλαζονται ευκολα αλλά άστα ... τιποτα δεν θα εχουν)

τίποτα άλλο....

κάνε ενα καλο στις 24.000 (με ενδιάμεσα μονο αλλαγη λαδιων)... μη μασας δε προκειται να παθει τιποτα η μηχανη...

ακου με

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ρε συ θα μας τρελλανεις?
που λεει αλλαγη λαδιων καθε 12?
καθε 6 λέει... :mad:

Ωχ ναι, χαζομάρα..

Κάθε 12 λέει για το φίλτρο..:D

Τάσο όλα θα του τ'αλλάξω ρε, το ξέρω ότι δεν παθαίνει τίποτα αλλά το πήρα απόφαση κι ας βγω στη βίζιτα για να τη βγάλω τον Ιούνη.:lol:

Θενξ πάντως

Τάσοοοοοοοοο !! Επιτέλους ευχάριστα μαντάτα ρεεεεεεεεεεεεεεε !!!:sun: :sun:

Κατ'αρχήν βρήκα συνεργείο εντιμότατο, το δουλεύουν δυο παλικάρια που είναι αδέρφια και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ με κεφαλαία γράμματα, εξυπηρετικότατοι, με άψογες τιμές και με διάθεση ν'αφήσουν τον πελάτη τους ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ !!

Σέρβις 12000 χιλιομέτρων λοιπόν, αυτά που ζήτησα.

Αλλαγή:

-Λάδια
-Φίλτρο λαδιού ("μαμά")
-Μπουζί (παρόλο που το manual αναφέρει αντικατάσταση στα 24000)

Έλεγχος ή ρύθμιση/καθάρισμα/λίπανση/αντικατάσταση

-Φίλτρο αέρα
-Τακάκια
-Ρύθμιση καρμπυρατέρ (λόγω τοποθέτησης φίλτρου Κ&Ν και τελικού εξάτμισης):winka:
-Ντίζες γκαζιού, συμπλέκτη
-Κι ότι άλλο έκριναν απαραίτητο

Τα παλικάρια αντικατέστησαν λάδια και φίλτρο λαδιού και με τον πιο έντιμο τρόπο μου είπαν το εξής:

"Σου κάναμε ότι ζήτησες αλλά τα μπουζί τα βγάλαμε και ήταν ολοκαίνουργια, και νά'σουν εδώ να απαιτούσες αντικατάσταση εγώ δεν θα στα άλλαζα ! Κι επειδή τα μπουζί είναι ιριδίου όταν θα τα ξαναελέγξουμε στα 24000χλμ φρόντισε να βρίσκεσαι εδώ να δεις και με τα ίδια σου τα μάτια ότι θα είναι ακόμα σαν καινούργια !"

Όπως ακριβώς μου τό'πες φίλε, στην αντιπροσωπεία απλώς θα μου τα άλλαζαν αφού το είχα ζητήσει στην αρχή..

-Άλλαξαν λοιπόν λάδια και φίλτρο.
-Τέντωσαν και γράσσαραν αλυσίδα.
-Έλεγξαν τακάκια (έχουν άλλο τόσο ψωμί ακόμα)
-Έλεγξαν φίλτρο αέρα(λαμπίκο!)
-Λάδωσαν ότι ντίζα βρήκαν μπροστά τους
-Λάδωσαν τα ελατήρια των δυο σταντς !
-Έλεγξαν μπουζί
-'Ελεγξαν φώτα (εντάξει χεστήκαμε):lol:
-Έπλυναν τη CBFα μου ! Και μη φανταστείτε κανα μπουρτζουλοπλύσιμο, μιλάμε για επαγγελματική δουλειά !
-Τέλος, έκαναν τις απαραίτητες ρυθμίσεις στις πεταλούδες των καρμπυρατέρ που όπως είπαν χρειάζονταν στο μηχανάκι για να δουλέψει σωστά μετά την τοποθέτηση του φίλτρου και του τελικού παρόλο που δεν υπήρξαν ποτέ και πουθενά αρρυθμίες.

Αποτέλεσμα ;

Τάσο και παίδες γενικότερα, το μηχανάκι δεν το αισθάνθηκα ποτέ έτσι !!

Μέχρι 90 το πήγα γιατί είναι φρεσκολαδωμένη η αλυσίδα και του φέρθηκα σεμνά σήμερα αλλά σε όλες μα σε όλες τις ταχύτητες με το που φτάνανε στις 3500 με 4000 στροφές, είχαν την τάση να ωθήσουν το μοτέρ ν'ανέβει ψηλότερα !

Δεν το αισθάνθηκα ποτέ ξανά αυτό το πράγμα, μια ζωηράδα ; Ότι και να πω θα είναι λίγο για τον ενθουσιασμό μου ! Ίσως να είναι αυτό που είχε αναφέρει ο javaneze όταν είχε ρυθμίσει και τα δικά του τα καρμπυρατέρ, ότι και νά'ναι περιμένω πως και πως το ΣΚ που θα πάμε άτα !

Κι όλα αυτά με 130 ευρώ, είχα στο πορτοφόλι πολλά περισσότερα για παν ενδεχόμενο αλλά βρήκα εύκαιρα δυο 20ευρα και του τά'δωσα μαζί με το κατοστάρικο απαιτώντας να κρατήσει το 10ευρω που ετοίμαζε για ρέστα.

Αν γυρίσω 7-8 μήνες πίσω και θυμηθώ τα 120κάτι που έδωσα στην αντιπροσωπεία για δυο-τρεις εργασίες και με μόνη αντικατάσταση στα λάδια για το σέρβις των 6000χλμ με πιάνει πανικός όταν σκέφτομαι τι θα τους έδινα αν σήμερα το πήγαινα εκεί και μου κάνανε τα ίδια πράγματα ! :uplate:

Το λέω και το δηλώνω με υπογραφές και τα τοιάυτα.

Αυτές τις μέρες θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος κάτοχος CBF-600 που υπάρχει πάνω στον πλανήτη, μη δοκιμάσετε να κάνετε τίποτα, εγώ ακόμα ο πιο ευτυχισμένος θα είμαι !

Από βδομάδα ότι θέλετε :lol:

Σώθηκα Τασούλη, έφυγε ένα τεράστιο βάρος τώρα που βρήκα ένα συνεργείο άξιο σαν το δικό σου φίλε.

Τα χρηματα για τις εργασιες που λες και τα ανταλακτικα ειναι παρα πολυ καλα...δε μας λες που ειναι τα παιδια να πηγαινουμε και εμεις...

Με βαλβιδες δεν ασχοληθηξαν καθολου φανταζομαι!!!

Μπραβο κουκλε,παντα τετοια!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Drake21
Τα χρηματα για τις εργασιες που λες και τα ανταλακτικα ειναι παρα πολυ καλα...δε μας λες που ειναι τα παιδια να πηγαινουμε και εμεις...
Με βαλβιδες δεν ασχοληθηξαν καθολου φανταζομαι!!!

Το συνεργείο δεν έγραψα ποιο είναι γιατί... βρίσκεται στα Χανιά ! :lol:

Όποιος το χρειαστεί πάντως μπορώ να του το δώσω με πμ.:winka:

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ασχοληθούν με βαλβίδες, θα τσεκάρουν στα 24000χλμ αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα χρειαστούν την παραμικρή παρέμβαση αν κρίνω απ'τα λεγόμενα CBFάδων που πέρασαν απ'αυτό το στάδιο.

Νά'σαι καλά φίλε :beer: :beer:

Πώπωπωπωπω μιλάμε στον παράδεισο έκανε σέρβις η μαυρούκα !:eyepop:

Μέχρι και στους διακόπτες του τιμονιού μου βάλανε λαδάκι συντήρησης και τ'ανακάλυψα σήμερα που άρχισε να ψιλοστάζει από κάτω !:rotflmao:

Πλάκα πλάκα έχω μείνει μλκας με τη δουλειά που κάνανε τα παλικάρια, λες και δεν άφησαν τίποτα που να μην το κοίταξαν πάνω στη μηχανή μου.

:a30: :a30: :a30:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πώπωπωπωπω μιλάμε στον παράδεισο έκανε σέρβις η μαυρούκα !:eyepop:

Μέχρι και στους διακόπτες του τιμονιού μου βάλανε λαδάκι συντήρησης και τ'ανακάλυψα σήμερα που άρχισε να ψιλοστάζει από κάτω !:rotflmao:

Πλάκα πλάκα έχω μείνει μλκας με τη δουλειά που κάνανε τα παλικάρια, λες και δεν άφησαν τίποτα που να μην το κοίταξαν πάνω στη μηχανή μου.

:a30: :a30: :a30:

ο μονοφθαλμος στους τυφλους βασιλεύει....

ελπίζω να παραμείνει έτσι η σχέση σου με αυτό το συνεργειο

:wave2: :wave2:

Πίσω
Μπλουζα