Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ThM
Εγώ που ρώτησα για αλλαγή γραναζιών αλυσίδας και πίσω φρένου...σύνολο σχεδόν 300 ευρώ. Αν θυμάμαι καλά τα γρανάζια είχαν 200+, το φρένο 30+ και η εργασία 35. Πώς σας ακούγονται όλα αυτά; Να προχωρήσω;
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Και πόσα χιλιόμετρα έβγαλες με αυτά τα φαγωμένα που έχει τώρα επάνω η μηχανή σου ;
53,55? εργασία
Και σε μένα πολλά φάνηκαν γμτ :bigcry:Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Se xouftose kanonika. 53 euro ergasia!!!
pao apo 50 sinolika den prepi na pai me tpt to service mazi me auta pou alaxes!
Είναι εξουσιοδοτημένος αυτός; Τουλάχιστον ο Γεωργούσης έχει φήμη ότι είναι πολύ καλός και τίμιος... Στο πρώτο (1.000km) μου πήρε 15? μόνο για αλλαγή λαδιών και φίλτρουΑρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Ναι ρε Λεωνιδα, εγω στο Βατιδη στην πατρα 2χ11 ευρω τα δυο λαδια της Ατζιπ (σιτυ οχι τεκ) φιλτρο δεν αλλαξε, αλλα του πα και μου αλλαξε μπουζι κι'εβαλα το ταξιδιαρικο που πηρα απο αλλου (8 ευρω). συνολο 37 οποτε 15 εργατικα (αλλαγη λαδιου τσαμπα στο βατιδη - αν και δε πιστευω οτι ελεγξε τα του εγχειριδιου)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Ναι ρε Λεωνιδα, εγω στο Βατιδη στην πατρα 2χ11 ευρω τα δυο λαδια της Ατζιπ (σιτυ οχι τεκ) φιλτρο δεν αλλαξε, αλλα του πα και μου αλλαξε μπουζι κι'εβαλα το ταξιδιαρικο που πηρα απο αλλου (8 ευρω). συνολο 37 οποτε 15 εργατικα (αλλαγη λαδιου τσαμπα στο βατιδη - αν και δε πιστευω οτι ελεγξε τα του εγχειριδιου)