• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Service CBF-250

• Συντάκτης Συντάκτης oulas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

oulas

SUZUKI GSR 600
Εντάχθηκαν
20 Απριλίου 2005
Πόντοι αντιδράσεων
1
Πόντοι
0
Service Cbf 250

Παιδια τα ψεματα τελειωσαν! Την Δευτερα παραγγελνω το CBF 250, και την Τριτη θα το εχω. Εχετε λοιπον, να προτεινετε καποιο εξουσιοδοτημενο συνεργειο για service; Μενω Αθηνα - Μπραχαμι, αλλα δεν με νοιαζει, το συνεργειο να ειναι σιπλα μου, αλλα να γινονται τουλαχιστον τα τυπικα. Μην το πηγαινω για service, και το περνω χειροτερο!

Thanx

απο εξουσιοδοτημένο λένε καλά λόγια για τον Μπαξεβάνη στο κέντρο (Καλλιρόης?)

αλλά αν έχεις υπομονή να έρχεσαι μέχρι Κορυδαλό, να έρχεσαι στο δικό μου μάστορα που τον ξέρω προσωπικά.

Είναι πάνω στη Γρ. Λαμπράκη

Δουλευω Πειραιως και Π. Ραλλη, οποτε απο την δουλεια, δεν ειναι και πολυ μακρια ο δικος σου. Ειναι εξουσιοδοτημενος ομως; Το λεω με την εννοια, για να μην υπαξει προβλημα με την εγγυηση αν ποτε τυχει κατι! Αν μπορεις στειλε και ενα πμ, με ακριβη διευθυνση του, και το τηλ του οποτε μπορεσεις.

Σε ευχαριστω, και ελπιζω να μην εχεις κανα σοβαρο προβλημα με το δικο σου. Διαβασα το Ποστ σου.

Δεν πρέπει να είναι σοβαρό αφού το κάνει από την αρχή.

Ο δικός μου δεν είναι εξουσιοδοτημένος. Αυτό είναι ένα μείον. Αλλά τον ξέρω από πριν πάρω μηχανή. Μπορούσε να μου φάει λεφτά με το ΑΧ (λόγω απειρίας) αλλά δεν το έκανε...

Σε περιπτωση που τα serviceτα κανεις σε μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο, δεν χανεις την εγγυηση;

Τυπικά ναι, αλλά έτσι κι αλλιώς η εγγύηση του Σαρακάκη ΔΕΝ είναι και πολύ σοβαρή εγγύηση. Πουθενά δεν αναφέρονται στο βιβλίο ΡΗΤΑ ποια μέρη έχουν εγγύηση. Καλό είναι να μη σου πάθει τίποτα....( και άλλωστε δεν προβλέπεται. ) γιατί θα τρέχεις να παρακαλάς τους μ@λάκες....

Εμένα μου γ@μίσανε 10 μέρες από το καλοκαίρι για ελλατωματική μπαταρία, ενώ την είχα ΜΟΛΙΣ μία (1) μέρα..... ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕ....

ΕΙΝΑΙ Μ@ΛΑΚΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!

ρε συ τζονυ τι διαολο την πιο χαλασμενη cbf βρηκες και συ να περεις? Εισαι γκαντεμης! :lol: :lol:

Παντως εχεις σκεφτει μηπως το ζζζντκ εχει σχεση με την μπαταρια? :confused:

Αν ειναι ετσι με το Service, τοτε θα παω το Σαββατο στον Μπαξεβανη να ρωτησω, και αν ειναι την παιρνω απο εκει αν με συμφερει!

Thanx

Όταν πέρνουμε κάτι που έχει εγγύηση και μάλιστα αυτό το κάτι το καβαλάμε και δίνουμε μία περιουσία, και αφού ο κατασκευαστής σου δίνει εγγύηση με την προϋπόθεση ότι θα κάνεις τα προγραμματισμένα service σε εξουσιοδοτημένο, τότε καλά θα ήταν να τα κάνουμε εκεί.....

Το πόσο καλός είναι ο εξουσιοδοτημένος είναι μια άλλη ιστορία..... Ψάχνοντας και μιλώντας με άλλους βρίσκεις τον καλό....

Επειδη μεχρι την επομενη εβδομαδα παω για αγορα CBF 250, γνωριζεις καλο εξουσιοδοτημενο για HONDA; Σκεφτομαι απο εκει που θα την παρω, να ειναι και εξουσιοδοτημενο μαζι, για να εχουν ολη την ευθηνη. Εχω παει σε διαφορους εμπορους και εχω ρωτηση τιμες, δωρα κ.α , αλλα αυτο που βασικα με νοιαζει, ειναι να την παρω απο ενα μαγαζι, το οποιο μετα θα μου προσφερει μετα και σωστη υποστηριξη. Εχει κανεις καποια προταση για καποιο τετοιο μαγαζι με εξουσιοδοτημενο και αξιοπιστο service; Εως τωρα εχω ακουσει για τον Μπαξεβανη, οσο αναφορα τα Honda, απο 2 μελη του forum. Καποια προταση παιδια;

Ο Γκουντούφας που πηγαίνω εγώ πιστεύω ότι έχει καλό service, στην Μιχαλακοπούλου...όμως για αγορά/ανταλλαγή μηχανής άστα χέστα καλύτερα. Ο Μπαξεβάνης έχει καλό όνομα πάντως.

Αν ειναι εξουσιοδοτημενος στειλε μου μια διευθυνση

Το service των 5000χλμ πόσο σας κόστισε;

Έχω κανονίσει για την Πέμπτη και δεν θέλω να μου πιάσουν τον κώλο όπως σε αυτό των 1000...

Εγω εκανα πριν 15 μερες service για τα 1000 και εδωσα 28 euro.
Τωρα ειμαι στα 2600, οποτε εχω λιγο καιρο ακομα.

Ποσο εδωσες στα 1000;

Κάπου εκεί γύρω κι εγώ στα 1000...

Κανένας που έχει κάνει των 5000 ρε παιδιά;

εγώ το έχω κάνει. Μου άλλαξαν και φίλτρο αέρα. Βαλβίδες δε χρειάστηκαν ρύθμιση. Καρμπυρατέρ ρυθμίσαμε.

Θα μας πεις και πόσα έδωσες;

δεν έχει νόημα γιατί 1. Δεν θυμάμαι όλα όσα κάναμε και 2. δεν το έκανα σε εξιουσιοδοτ.

Πάντως έδωσα 80

Αυτά που θυμάμαι είναι αλλαγή μπουζί, αλλαγή φιλτρο αέρα, ρύθμιση καρμπυρατέρ, λάδια και νομίζω και φίλτρο λαδιού

Service sta 5200km. Kostos 63? με ρύθμιση βαλβίδων σε εξουσιοδοτημένο. Δεν ήμουν παρών για να ξέρω τι ακριβώς άλλαξαν. Θέλω να ελπίζω ό,τι λέει το βιβλιαράκι. Πάντως πηγαίνει πολύ καλύτερα από πριν. Τα 63? είναι λιγότερα από Johnpan αλλά εμένα πολλά μου φαίνονται. Το service των 45000Km se Nissan Primera 1600cc ston antiproswpo kostizei 90Euro. Για να μην αναφέρω ότι η αλλαγή λαδιών κάθε 7500κμ κοστίζει 18? με ημισυνθετικό λαδι της Νισσάν.

εγώ πάντως για το service των 6000 με τις ρυθμίσεις που έκαναν και με την αλλαγή λαδιών πλήρωσα 67 ευρώπουλα.26 ευρώ τα λάδια και 41 ευρώ οι άλλες εργασίες.

Πίσω
Μπλουζα