• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Σέρρες..

• Συντάκτης Συντάκτης sniper
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
να κανει η μανα

:rolleyes:

Απαντηστε ρε στον ανθρωπο αφου ξερετε!

και γιατί να χρειάζεται;
το θεμα ηταν να μπορουσες να απαντησεις χωρις ερωτηση
αφου βγηκες και ειπες ''μεγαλοπρεπεστατα'' οτι δεν χρειαζεται θα επρεπε να το υποστηριξεις και οχι να απαντας με ερωτηση ...

το θεμα ηταν να μπορουσες να απαντησεις χωρις ερωτηση
αφου βγηκες και ειπες ''μεγαλοπρεπεστατα'' οτι δεν χρειαζεται θα επρεπε να το υποστηριξεις και οχι να απαντας με ερωτηση ...

Tα κερμπ είναι τσιμεντένια και γλυστράνε έτσι κι αλλιώς..

οκ
προσωπικα δεν με ενδιαφερει να περναω απο πανω (οποτε ας γλιστρανε οσο θελουν) αλλα με ενδιαφερει να μπορω να ακουμπω το γονατο μου χωρις να φοβαμαι μην σκαλωσει ... πραγμα που εγινε τουλαχιστον τρεις φορες που θυμαμαι και δεν ηταν οτι καλυτερο

δεν καταλαβα την ερωτηση σου ...
το νουμερο θα δωσει διαφορετικη βαρυτητα σ αυτα που λεω ?
αν εχει σημασια για σενα τοτε να σου πω οτι μπαινω απο το 2000 τρεις με τεσσερις φορες τον χρονο, χωρις να εχω απουσια μεχρι τωρα

οκ
προσωπικα δεν με ενδιαφερει να περναω απο πανω (οποτε ας γλιστρανε οσο θελουν) αλλα με ενδιαφερει να μπορω να ακουμπω το γονατο μου χωρις να φοβαμαι μην σκαλωσει ... πραγμα που εγινε τουλαχιστον τρεις φορες που θυμαμαι και δεν ηταν οτι καλυτερο

Δεν φταίει το υλικό του κερμπ γι αυτό.

ειπες δεν χρειαζεται να τα αλλαξουν

τι λες τωρα ? ??????????????????????
αυτο εχεις να πεις ?

ξερεις εκτος απο το γονατο ακουμπα κι ο αγκωνας μου και φοβαμαι μην γυρισει κανα τιμονη και εχω καμμια κακια,
αρκει αυτο για να αλλαξουν τα κερμπ ???
θες να την γ@μισουμε κι αλλο την συζητηση ?

ξερεις εκτος απο το γονατο ακουμπα κι ο αγκωνας μου και φοβαμαι μην γυρισει κανα τιμονη και εχω καμμια κακια,
αρκει αυτο για να αλλαξουν τα κερμπ ???
θες να την γ@μισουμε κι αλλο την συζητηση ?

ε στείλε ένα email στον δήμαρχο να σου πει αν θ' αλλάξουν.. και πες και σε μας να ξέρουμε όταν φτάσουμε να ξύνουμε γόνατο..

εκτος απο το γονατο μου λεω να ξυσω και τα δυο μου τωρα και να ληξει η φαση απο μενα

δικαιωθηκα!!!:a08::smokin:

Πίσω
Μπλουζα