• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Σερρες 10-11 Οκτωβριου 2020 Ζαφειροπουλος TD

print screen photos απο video πίσω απο τον Νίκο.
Αυτα τα GSXR τα Κ5 είναι γρήγορα τα άτιμα! Ειδικά στην ευθεία. :D

Συνημμένα

• nikos1.jpg
    nikos1.jpg
    68,4 KB · Προβολές: 247
  • nikos2.jpg
    nikos2.jpg
    60 KB · Προβολές: 246
  • nikos3.jpg
    nikos3.jpg
    58,5 KB · Προβολές: 243
Eγώ φεύγω με το Ducati V4 και το R6 παρακολουθεί...

Ελπίζω να μη μου το κρατάει!!!

Συνημμένα

• r6_v4.jpg
    r6_v4.jpg
    72,8 KB · Προβολές: 238
Ανεβηκε το 1ο video.
Είναι Σάββατο πρωι, ενα καλό κατα τα άλλα session που διακόπηκε νωρίς λόγω κοκκινης σημαίας καθώς είχαν πέσει 2 αναβατες στην έξοδο της Κ5.
Στην αρχή με περνάνε καμπόσοι καθώς δεν έχω κουβέρτες και ζεσταίνω λάστιχα τον 1ο γυρο.

Μου φαίνεται ότι δεν εκμεταλλεύεσαι ολο το φαρδος τις πίστας ή όχι;

Μου φαίνεται ότι δεν εκμεταλλεύεσαι ολο το φαρδος τις πίστας ή όχι;

Σε καποιους γυρους το κανω στην 1 αυτό επίτηδες.
Το χρησιμοποιώ σαν προπονηση για προσπέραση στα φρένα.
Μπορεί να το κανω κι αλλού, αλλά δεν ειναι επιτηδες!

Βασικά ,κι απ'ότι έχω δεί σε βίντεο (χρόνων≈ .22 , .21) δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί όλο το φάρδος της πίστας, παντού.

Γενικά,και σε συνάρτηση με το τι προηγείται και τι ακολουθεί, σε αργές στροφές κοιτάς να κερδίζεις μέτρα (5,10 στην είσοδο) και σε γρήγορες χλμ/Ω (9,16)

Σε καποιους γυρους το κανω στην 1 αυτό επίτηδες.
Το χρησιμοποιώ σαν προπονηση για προσπέραση στα φρένα.
Μπορεί να το κανω κι αλλού, αλλά δεν ειναι επιτηδες!

Ποσό σας ζηλευω να ήξερες με την καλή έννοια που δεν προλαβαίνω να το κάνω και εγώ!!!

Περάσαμε πολύ ωραία το σ/κ στην πίστα!
Χάρηκα για τη γνωριμία Sapila!

Λοιπόν, μετά απο 1 χρόνο αποχής περιπου κουράστηκα πάρα πολύ, αν και ελαφρύτερος κατα 12 (δώδεκα) κιλά από το τελευταίο TD.
Έριξα το PB, μετά έπεσα και τέλος έριξα άλλο 1 δλ το χρόνο μου.
Τελικά 1:34.5 με αρκετά θεματάκια στο σετάπ του μοτέρ αλλά και της ανάρτησης.

Το σημαντικό ειναι ότι όλη η παρέα βελτιωθηκαμε, κουραστήκαμε, και περάσαμε απίστευτα.
Βίντεο εγώ δεν εχω, οταν ανεβάσουν οι άλλοι θα βάλω λινκ.

IMG-3291.jpg IMG-3293.jpg

Συνημμένα

• IMG-3293.jpg
    IMG-3293.jpg
    14,5 KB · Προβολές: 145
  • IMG-3291.jpg
    IMG-3291.jpg
    13,2 KB · Προβολές: 146
Τελευταία επεξεργασία:
.
Βίντεο εγώ δεν εχω, οταν ανεβάσουν οι άλλοι θα βάλω λινκ.

Το βίντεο είναι πολύ καλό εργαλείο εντοπισμού λαθών και βελτίωσης. Πολλές φορές,in the heat of the moment άλλα πράγματα νομίζουμε ότι κάνουμε,κι άλλα όντως κάνουμε.

Αρκεί να βάζεις την κάμερα να γράφει και μετά να ξεχνάς ότι υπάρχει μέχρι να κατέβεις.
:beer:

Αυτό ισχύει.
Η αλήθεια ειναι ότι δεν έχω αξιωθεί ακόμα να πάρω εξοπλισμό. Οι υπόλοιποι εχουν μαζεψει αρκετό υλικό από το διήμερο, και θα πέσει μελέτη.

Ενα video ακόμα απο το TD με περισσότερο action!
Στην αρχή ζεσταίνω λάστιχα πίσω απο τον φίλο μου τον Νίκο με το GSXR1000 k5, κάνουμε αλλον ενα γυρο παρέα, και μετά ανεβάζω καλό ρυθμό.
Κάπου συναντάω ενα R1 που εξαφανιζόταν στο άνοιγμα του γκαζιού στην ευθεία και αναβοσβηνε και το πίσω στοπ σε ασχετα σημεία.
Εκει φαίνεται και η δυσκολία να περάσεις εναν πιο αργό οδηγό με 1000ρι ενω καβαλας 600.
Βέβαια το R6 του sapila racing team δεν είναι και το πιο γρήγορο στην ευθεία αλλά ούτε και αργό είναι για 600ρι 15ετίας.
Υπαρχει το θέμα οτι έχει εξάτμιση και φίλτρο αλλά δεν έχει πρόγραμμα και δεν πάει όσο θα μπορούσε. Είναι στα υπόψιν εδω και καιρό....
Του έχω και βουλωμένο το μισό ram air γιατί έκοβε πολύ στην ευθεία απο φτωχό μίγμα. Το ram air που έχει βέβαια με το racing fairing ειναι και 4πλασιο απο το μαμα.

:beer:

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα