• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Έπρεπε να τον ενημερώσει κάποιος για την σημαδούρα γιατί αν τον τσιμπήσουν το πρόστιμο είναι αν δεν κάνω λάθος 400 ευρώ.

Για στολή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί μπορεί να αντέχει και να μην κρυώνει.

300€ είναι για την σημαδούρα
Για όλων των ειδών τα ψαρέματα αν θες να ψαρέψεις σωστά θες στολή
Δεν μιλάμε για μισή ωρίτσα...

Δηλαδή κάτι σαν αυτούς με τριβάλιτσα, αυτοκόλλητα απ' όλο τον κόσμο, σορτσάκι, σαγιονάρα, που
πάνε για καφέ μέχρι πλατεία.................

Τουλάχιστον αυτοί δε τυφλωνουν κανένα!
Μαγκιά τους!

Σε είδα ξα(δερφε) σε ομαδική συνομιλία, να ανεβάζεις φωτό το ΚΤΜ με βαλίτσες.
Σου λέω έχω άδεια, πάμε βόλτα;
Μέσα σε μισή ώρα είχαν γίνει όλα. Ακύρωσες την Αίγινα, ακύρωσα την Τήνο.
Σε μια βδομάδα φύγαμε 5 μερούλες δρόμο!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Σε είδα ξα(δερφε) σε ομαδική συνομιλία, να ανεβάζεις φωτό το ΚΤΜ με βαλίτσες.
Σου λέω έχω άδεια, πάμε βόλτα;
Μέσα σε μισή ώρα είχαν γίνει όλα. Ακύρωσες την Αίγινα, ακύρωσα την Τήνο.
Σε μια βδομάδα φύγαμε 5 μερούλες δρόμο!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Να φανταστώ Παιδιά και γυναίκα δεν υπάρχουν ε???

Σε είδα μεσημεριάτικα στη θάλασσα σε μεγάλο μπιτσόμπαρο της Καλαμάτας.

Βγάζεις αρχικά από το σάκκο το ψαροντούφεκο! Βέργα τύπου ταϊτιέν,όχι τρίαινα δηλ. αλλά μονή μπροστά,για μεγάλα θηράματα μιλάμε (το μεγαλύτερο ψάρι σ αυτά τα νερά είναι η γόπα,να ξηγιόμαστε).
Σειρά είχαν ύστερα τα βατραχοπέδιλα (με καλτσάκι neopren παρακαλώ) και η μάσκα.Όλα αυτά με ευλαβική βραδύτητα και προσήλωση,μερικοί δίπλα τον κοιτάγανε σα χαζοί,ενώ τα παιδάκια παρακάτω παίζανε αμέριμνα.
Στο καπάκι δένει στη μέση του και μια ψαροσακκούλα για να χωρέσει το φορτίο των θηραμάτων συν μια ζώνη με 3 βαρίδια!Με το σορτσάκι χωρίς στολή!

Και εκεί που έλεγα ότι το reality τελείωσε και επιτέλους θα αλιεύσουμε όλο το Μεσσηνιακό κόλπο κάνει ένα τελευταίο μπραφ στο σάκκο και βγάζει και δένει στη γάμπα του ένα μαχαίρι να! Μου 'φυγε η πιτυρίς!Μετά λέω μέσα μου 'μην είσαι μ@λάκας,μπορεί να του επιτεθεί καμμιά τεράστια σαρδέλα ή καμμιά ανακόντα ρε αδερφέ και να χει ντράβαλα το παλλουκάρι.

Του ευχήθηκα μέσα μου καλό βόλι και γύρισα στον καφέ μου,5 χρόνια νεώτερος από το γέλιο.

Χαχαχαχα το εχω δει και εγω αυτο σε άλλο τοπο και χρονο , τελικά παντου υπαρχει ενας τετοιος τι μου θύμησες

Σε είδα χθες με την αμφίεση εργασίας. Να τελειώνετε το φαγητό σας και με την κοπελίτσα που σε συνόδευε να φεύγετε ακρανωτοι και οι δύο με το παπί.. Αμφίεση εργασίας του ΕΚΑΒ..

Τίποτα? καμία, αίσθηση ούτε μετά από ότι βλέπεις στην δουλεια κάθε μέρα?

Σε είδα στη Ramblas στο ύψος του Liceu κακό παρκαρισμένο αλλά μάλλον με άδεια απ το ξενοδοχείο. Καλή διαμονή στη Βαρκελώνη και καλά χλμ. Αν το διαβάσεις και θες πρόταση για καμία διαδρομή p.m.

D144E9F2-9D1F-47FD-A4D7-4C338F73FB63.jpg

Σε είδα σύντροχε και εσένα με το vstorm που ενώ είχαν δακρύσει τα μάτια μας από το καυσαέριο μέσα στο καράβι περιμένοντας να βγούμε μου είπες στην αρχή μην μαρσαρω και σου έδειξα το χέρι μου στον αέρα γιατί δούλευε ρελαντί..και μετα από αυτό να μου λες ότι σε ενοχλεί η εξάτμιση μου..έβαλα τα γέλια και την έσβησα δεν γαμιεται με τρελούς δεν τα βγάζεις πέρα..

Σε είδα σύντροχε και εσένα με το vstorm που ενώ είχαν δακρύσει τα μάτια μας από το καυσαέριο μέσα στο καράβι περιμένοντας να βγούμε μου είπες στην αρχή μην μαρσαρω και σου έδειξα το χέρι μου στον αέρα γιατί δούλευε ρελαντί..και μετα από αυτό να μου λες ότι σε ενοχλεί η εξάτμιση μου..έβαλα τα γέλια και την έσβησα δεν γαμιεται με τρελούς δεν τα βγάζεις πέρα..

Δε ξερω πως ησασταν ακριβως αλλα πχ Στο φερυμπωτ σε τρελαινουν κατι ξεταπωτα XT και λοιπα καμικαζικα που εχουν τις εξατμισεις να στοχευουν τα αεροπλανα :hunter: . Δεν μπορεις να κουνηθεις γιατι εισαι πισω τους και εχεις αλλους δεξια αριστερα και στα σκαει η εξατμιση μεσα στα ματια μεχρι να δεσει η παντοφλα... δεν ειναι οτι καλυτερο.

Δηλαδή κάτι σαν αυτούς με τριβάλιτσα, αυτοκόλλητα απ' όλο τον κόσμο, σορτσάκι, σαγιονάρα, που
πάνε για καφέ μέχρι πλατεία.................

Σταμάτα ποια....:lol: Σταμάτα....:bawl::bawl::bawl:

Μιας και πιάσατε τα φερρυμποτ,
λόγω κοβιντ τα καθίσματα πάνε ένα πάρα ένα, σωστά?
Σωστά, να λέτε.
Ιδού η εφαρμογή του μέτρου:
20210807_220155.jpg

και για να το εμπεδώσουμε, ακόμα μια από άλλο καραβι,
Όπου αντί να κρατήσουν τις 2 ακριανές, τηρήσανε το γράμμα του νόμου- κάθε δεύτερη θεση-, μικραινοντας την απόσταση μεταξύ των 2 ελευθερων θέσεων.
IMG-166ee2d9791e7cd2f90c477ec7365c9f-V.jpg

Σας είδα No. 2 του κίτρινου και No. 8 του άσπρου group να επιστρέφετε από το Riding School.

:beer:

Σας ειδα στην Θεσσαλονικη
2καβαλο με το πανεμορφο 1290 super adventure
μου ειπατε ειστε απο Ηρακλειο Κρητης;
Μηπως ειστε κ εδω μεσα??

Σας είδα και σας άκουσα καμιά 40αριά μηχανές χτες το βράδυ στον περιφερειακό κατά τις 10 προς τα ανατολικά.
Παίχτηκε κάτι ή μόνο για να ζηλεύουμε εμείς που δεν προλαβαίνουμε να καβαλήσουμε ?

Σας ειδα και σας ευχαριστω πολυ, ζευγαρακι, εσυ με GS και η κοπελια σου με Fazer, παλια εθνικη Κορινθου-Αθηνων, κι ενω σας προσπερασα σαν καγκουρας μεσα στην Κινετα, για να προλαβω τη φωτεινοτητα του ουρανου λιγο πιο εξω για φωτογραφιες, σταματησατε αμεσως μολις ειδατε τα αλαρμ, να δειτε αν ειμαι καλα. :pink: :pink: :pink:

Συνημμένα

• Screenshot_20210830-023225_Gallery.jpg
    Screenshot_20210830-023225_Gallery.jpg
    18,4 KB · Προβολές: 545
Σε είδα τύπε με το διαστημόπλοιο BMWGS,ντυμένο με ρούχα BMW να με κάνεις να νιώσω μ@λ@κ@ς.
Όταν ήρθες από μέσα μου σε κορόιδεψα (σκάσανε και οι φραγκάτοι,νατος ο adventure ο σωστός ,κτλ).
Σε είδα μετά όμως όταν φεύγαμε να βοηθάς τον φίλο μου και να τραβάς την μηχανή του από πίσω για να ξεπαρκάρει και να κάνει μανούβρα από μόνος σου
όταν τον είδες να ψιλοτυρανιέται.(είχε χαλίκια,κλίση και γλιστρούσε).
Ήταν άλλο ένα μάθημα για εμένα , Νίκο μην γίνεσαι μ@λ@κ@ς και κακός χωρίς λόγο,να είσαι καλά φίλε :)

Σε ειδα να σφαζεις το κοκκινο στη γρ.λαμπρακη και να κανεις ελιγμους για να περασεις αναμεσα από οσους ερχοταν καθετα,

ακριβως στο σημειο που χαθηκε ένα κοριτσακι προσφατα (οι ανθοδεσμες και τα καντηλάκια δεν σου λένε τιποτα?) , με το γαμωπατίνι σου,

και μολις σε πέρασα εμεινα μαλακας γιατι ειδα ότι ειχες μπροστα σου ορθιο ένα κοριτσακι 3-4 ετων που ισορροπούσε στις μυτες επειδη ισα ισα εφτανε το τιμονι.

Χαμογελουσες κιολας γαμω το χχχχχ που σε πέταγε………………………..

Χθες, δυο φαναρια μετά , σε ειδα κι εσενα με το scooter , να κανεις επιτοπου αναστροφή και να ανεβαινεις αντίθετα τη Λαμπράκη , για να μαζεψεις το vans καπέλο που φορουσες για κρανος επειδη σου το πηρε ο αέρας. Χαμογελούσες κι εσυ και πήγαινες σφαιράτος να το προλάβεις.

Ελπίδα καμμία

Τί γίνεται ρε γμτ με το κινητό πάνω στο μηχανάκι; Πώς είναι δυνατόν να βλέπω παντού τους παπάρες να οδηγούν με ένα χέρι και να κοιτάν και να στέλνουν με το κινητό; Ρε συ τρόμπα που στον απογευματινό πανικό στη Βασ. Σοφίας άλλαζες λωρίδα κοιτώντας το κινητό και κρυφοκοιτώντας τον καθρέφτη ενώ γύρω γύρω γινόταν πόλεμος από μηχανάκια, αυτοκίνητα, λεωφορεία, διαστημόπλοια, τί σκατά έχεις μέσα στο κεφάλι σου;

Πίσω
Μπλουζα