• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

R1 & Ταξίδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από aman17-2
....
δηλαδή αν είναι να αρχίσουμε να γράφουμε τα On-off μην τα πάτε στις στροφές...μόνο ευθεία...
αλλιώς αλλάξτε τα....
....

Συγκεκριμένο Varadero σε στροφιλίκι θα σου ρίξει τέτοιο τσάι που θα νοιώσεις σαν Κινέζος αυτοκράτορας.... Αυτό πάλι δεν σημαίνει ότι τα On-off φτιάχτηκαν για στροφιλίκι σφιχτό ή ανοιχτό...

Όπως είπε κι ο Tpap και με glx πας ταξίδι.... αλλά....

Κι εγώ SS έχω και μ' αυτό τα κάνω όλα.... αλλά εσύ πας και παίρνεις R1 και ρωτάς ΕΜΑΣ τι μπορεί να κάνει;

Εκεί είναι η δική μου ένσταση/απορία.....

Εγω παντος ειδα συμβουλες να ζηταει ο ανθρωπος, αλλα εσυ κλασσικα τον επιασες απο τα μουτρα....

δεν πας πισω στο Honda Threat σου λεω εγω τωρα :wave2:

Φίλε το R1 είναι σκέτη απόλαυση όταν του δίνεις χιλιόμετρα. Με μία προϋπόθεση: να είσαι μόνος σου! Και για εσένα αλλά κυρίως για τον κακόμοιρο τον συνεπιβάτη. :hypnotize

Βενζίνη θέλει αρκετή σε σχέση με άλλες μηχανές (supersport είναι, τι περιμένεις;). Κατα τα άλλα είναι μαγεία!

Όσο για κάτι που γράφτηκε για στροφές, σαφώς και θα στρίψει καλύτερα από άλλες μηχανές στην άσφαλτο (πχ Varadero... έλεος!) και αυτό διότι είναι φτιαγμένο και στημένο για τον σκοπό αυτόν! Τώρα αν είναι κουλός ο οδηγός και τον περάσει καμία μαούνα σε στροφή δεν φταίει το R1. Ιδιαίτερα το 07, έχει και εύκαμπτο πλαίσιο που βοηθά πολύ στο στρίψιμο!

Πούστη κλέφτη, που να φύγεις ευθεία σε φουρκέτα και να ανακαλύψεις τι τελική πιάνει στον γκρεμό!!!! :mad: :mad: :mad:

Sorry, όσο σκέφτομαι τι στερούμαι, πληγώνομαι....

Καλά ταξίδια, φίλε! :wave2:

Ωραιααααα, τα SS δεν κανουν για ''ταξιδια'', τα ταξιαδιαρικα δεν ειναι να στριψεις, τα ον-οφ δεν μπορουν μεσα στην πολη και τα παπια ειναι παντελως αχρηστα!!!!

:a24:
ας γυρισουμε 40 χροναι πισω που καποιος θα ειχε μονο ΜΙΑ (1) μηχανη για τα παντα, απο αστικες μετακινησεις και αγωνες scramble εως ταξιδια στην αλλα ακρη της ευρωπης!

μας δωσανε επιλογες και αμεσως να βαλουμε ταμπελες και ορια!!!!!

μηχανακια ειναι ολα (τριμπουρδελα τα περισσοτερα) και κανουν τα παντα! ΕΜΕΙΣ ειμαστε το μονο που τα περιοριζει!

και τελος απαντωντας στον φιλο paloukiLook: καβαλα το οσο αντεχεις ΕΣΥ! αν ειναι σε καλη κατασταση δεν θα εχεις κανενα προβλημα (σε μηχανολογικο επιπεδο...)....

υγ: τωρα βεβαια εγω SV εχω οποτε η γνωμη μου δεν ειναι και πολυ σοβαρη...
αφου ολο και καποιος θα πεταχτει και θα το πεταξει αυτο ως επιχειρημα...το λεω εγω πρωτος ωστε να του στερησω τα ''πυρομαχικα'' :D :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
....το λεω εγω πρωτος ωστε να του στερησω τα ''πυρομαχικα'' :D :lol:

Kαι το λες και εσυ που άλλαξες λάδια σε ιταλικό μηχανάκι... :lol:

Ρε σεις, με cb-1 έκανα ένα σκασμό ταξιδια... :D :D χωρις να περιαυτολογώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Kαι το λες και εσυ που άλλαξες λάδια σε ιταλικό μηχανάκι... :lol: ...

που εχει αυστριακο κινητηρα και του βαλαμε αμερικανκα λαδια.....:hypnotize :confused:

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
που εχει αυστριακο κινητηρα και του βαλαμε αμερικανκα λαδια.....:hypnotize :confused:

...και τζαπανέζικα ηλεκτρικα.... :confused:

Ρε το παιδί το πήρε γιατί γουσταρε τώρα αν μπορεί να κάνει εντούρο και με το ρ1 μαγκιά του...

τί πρόβλημα υπάρχει με κάποιον που εκφράζει κάποια απορία γιατί πρέπει να βγαίνουν κάποια άτομα και να απαντάνε ερριστικά και με ειρωνία?

Εγώ απ'όσο ξέρω δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις μόνο χαζές απαντήσεις!

τί πρόβλημα υπάρχει με κάποιον που εκφράζει κάποια απορία γιατί πρέπει να βγαίνουν κάποια άτομα και να απαντάνε ερριστικά και με ειρωνία?

Σωστός!
Στο κάτω κάτω της γραφής αν θεωρούμε βλακεία την ερώτηση δεν απαντάμε. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες γνώσεις ούτε και την ίδια αντίληψη, αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να τους μειώνουμε. :nono:

Πάντως enduro μην κάνετε με το R1...:uplate: Είναι κρίμα και άδικο! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

na po ki ego ti gnomi mou :P

παιδια το μιχανακι ειναι οπως το δεις!!!
εγω περσι το καλοκαιρι εκανα κατι που για μερικους θα ακουστει τρελλα αλλα εγω το γουσταρα πολυ.
ξεκινισα απο διδυμοτειχο μεχρι κοζανη απο εκει κατεβικα λαρησα μεχρι αρκιτσα πειρα το καραβακι για αιδιψω. κατεβικα μεχρι χαλκιδα περασα αττικη οδο εφτασα πατρα περασα απεναντι ιταλια εκανα 6500 χιλιομετρα στιν ιταλια και γυρισα απο ιγουμενιτσα διδυμοτειχο μονοκοπανια με ρ1 06
οτι και να σας λεω εγω και οτι και να μου λετε εσεις το κιριοτερο πιστεθω ειναι 1.
και αυτο ειναι να εχεις την καρδια.
πολλοι εχουν varadero και τα βγαζουν μονο για καφε.
αποφαση θελει και μερικα λεφτα.
ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.
καλησπερα σας

myr1_napoli.jpg

μπορει ο κολος μου να μουδιασε αλλα πιστευω οτι και varadero να ειχα παλι θα μουδιαζε.
συγνωμη αν σας ζαλησα αλλα θελω να δειξω οτι το καθε μηχανακι μπορει να κανει ταξιδια αρκει ο αναβατης του να το λεει η καρδια του.
το ταξιδι αυτο θα το ξαναεκανα ευχαριστως με την πρωτη ευκαιρια.
καλη σας μερα και καλο πασχα να εχουμε.
παντα ορθιοι παιδια.
ps. signomi gia tixon orthografika lathi alla exo sinithisei na grafo mono me greeklish.
ps2 na exete efxarista kai orthia xiliometra

kai epeidi eida oti o filos mou o aman17 egrapse kai aftos :P to bandit stin photo diko tou itan :D :D
se sinithismeni gira ego ekaiga ligo ligotero apo to bandit tou san katanalosi
ola einai mia idea paidia
aman17 kaloriziko to gixxer sou :D :D

Ωραίες οι φωτό σου φίλε, και σου εύχομαι να έχεις πάντα καλά και ασφαλή ταξίδια.

Έχω ξαναγράψει οτι ο καθένας χρησιμοποιεί το ''εργαλείο'' του, όπως εκείνος γουστΕρνει.

SS σε καφέ δίπλα στο σπίτι σου, SS φορτωμένο τίγκα κ υπερατλαντικά ταξίδια, κοκ...

Από την άλλη όμως η αίσθηση που αποκομίζω όταν βλέπω τέτοιες εικόνες είναι ίδια με το αν έβλεπα ένα 1000αρι στρώμ, τριβάλιτσο με συνεπιβάτη στην πίστα των Σερρών να κυνηγάει χρόνους........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Από την άλλη όμως η αίσθηση που αποκομίζω όταν βλέπω τέτοιες εικόνες είναι ίδια με το αν έβλεπα ένα 1000αρι στρώμ, τριβάλιτσο με συνεπιβάτη στην πίστα των Σερρών να κυνηγάει χρόνους........

Κομπλεξικε :a22: :wave2: :lol:

Respect !

Εγω ψαχνω τρελους για να παμε βολτα Costa - Costa απο Barcelona μεχρι Costa del sol, Malaga Spain.....

Πίσω
Μπλουζα