• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Πρόβλημα στον Αισθητήρα Ταχύτητας

SORRY αλλα εχθες επεστρεψα

Στειλε μου σε pm τα στοιχεια σου να στο στειλω , μετρα οτι θες και τον πετας μετα , χωρις χρεωση θα στον στειλω

Ευχαριστώ πολύ Dankannn, έχεις μήνυμα

Αν τελικά είναι ίδιος θα ενημερώσω την εδώ συζήτηση ουτώς ώστε να γνωρίζουν οι μεν (hornet) και δε (cbr) ότι πρόκειται για το ίδιο εξάρτημα

Kαλησπέρα σε όλους,
Σήμερα συγχρόνισα τα καρμπυρατέρ και επί τη ευκαιρία μέτρησα και τους δύο σένσορες ταχύτητας.
Λοιπόν, πρόκειται για ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο εξάρτημα (πιθανότατα η διαφορά στον κωδικό να οφείλεται στο διαφορετικό μήκους καλώδιο που έχουν).
Περισσότερες πληροφορίες όσον αναφορά τις διαστάσεις τους μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φώτο:
eee1.jpg
eeee.jpg
Θέλω να Ευχαριστήσω τον Dankannn που μου έστειλε τον σένσορα από το CBR του και έτσι μπόρεσα να καταλήξω στο παραπάνω συμπέρασμα.
Καλά χλμ σε όλους!
Μάνος

Λογικο να είναι το ίδιο, O κωδικός θα έχει σχέση με το καλώδιο όπως έγραψες.
Ωραίος, μου αρέσει όταν κάποιος γράφει έστω και μετά από καιρό ότι βρέθηκε λύση στο προβλημα του

Λογικο να είναι το ίδιο, O κωδικός θα έχει σχέση με το καλώδιο όπως έγραψες.
Ωραίος, μου αρέσει όταν κάποιος γράφει έστω και μετά από καιρό ότι βρέθηκε λύση στο προβλημα του

Kαλημέρα Dankannn, ναι... πέρασε καιρός γιατί δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα να βγάλω το φιλτροκούτι (στο Hornet πρέπει να βγει για να αποκτήσεις πρόσβαση στον αισθητήρα) αλλά το είχα κατά νου μόλις δοθεί η ευκαιρία να τσεκάρω τους δύο αισθητήρες (για την ακρίβεια το είχα βγάλει μια φορά για να καθαρίσω τα καρμπυρατέρ αλλά ξέχασα τελείως τότε τον αισθητήρα). Χάρη στην βοήθειά σου τώρα γνωρίζουμε με σιγουριά ότι πρόκειται για τον ίδιο αισθητήρα....ήδη βρήκα έναν μεταχειρισμένο από cbr (μου τον δίνουν 30€)....μένει μόνο να δουλεύει και τέλος η υπόθεση.

Τελευταία επεξεργασία:
Kαλημέρα Dankannn, ναι... πέρασε καιρός γιατί δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα να βγάλω το φιλτροκούτι (στο Hornet πρέπει να βγει για να αποκτήσεις πρόσβαση στον αισθητήρα) αλλά το είχα κατά νου μόλις δοθεί η ευκαιρία να τσεκάρω τους δύο αισθητήρες. Χάρη στην βοήθειά σου τώρα γνωρίζουμε με σιγουριά ότι πρόκειται για τον ίδιο αισθητήρα....ήδη βρήκα έναν μεταχειρισμένο από cbr (μου τον δίνουν 30€)....μένει μόνο να δουλεύει και τέλος η υπόθεση.

Ειδα παλι την τιμη 150 € +φπα , τι μαλακια κοστολογηση ειναι αυτη
Και εγω απο αμερικη τον ειχα φερει το 2015 , τι να πεις με την honda και τις τιμες της :(

Καλημέρα Viper,
δεν μοιάζει καθόλου με τον αισθητήρα μου αλλά θα τους στείλω σε περίπτωση που δεν δουλεύει ο μεταχειρισμένος μπας και.
Ευχαριστώ για τον σύνδεσμο!

Ειδα παλι την τιμη 150 € +φπα , τι μαλακια κοστολογηση ειναι αυτη
Και εγω απο αμερικη τον ειχα φερει το 2015 , τι να πεις με την honda και τις τιμες της :(

Πραγματικά τι να πει κανείς....εγώ είμαι πεπεισμένος ότι κάτι δεν πάει καλά με την αντιπροσωπεία της Honda στην χώρα μας (και με την χώρα μας). Δεν δικαιολογούνται τέτοιες χαοτικές διαφορές στις τιμές για το γνήσιο ανταλλακτικό.
Μεταφορικά να πεις;...και πάλι...
στο ebay o γνήσιος καινούργιος με 109€ (https://www.ebay.com/itm/2552145865...rentrq:22b979d017d0a44d1ce6386efffa81a8|iid:1)
και με περισσότερο ψάξιμο είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί και φθηνότερα.
Τελευταία φορά που είχα ρωτήσει στην αντιπροσωπεία της Ηonda στην Αθήνα μου είχαν πει....216€ !

Πίσω
Μπλουζα