• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Προστασία αριστερού παπουτσιού

Έχω δει πολλά, αλλά ρωτάω αν υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση γιατί διαβάζω διάφορα, ότι άλλα επίσης ξεβάφουν, βγαίνουν κλπ...

Ειχα ενα αλλά το εχασα στο δρομο. Γενικά θα το βαρεθεις πολυ γρηγορα. Δεν ειναι πρακτικό. Κυρίως πολυ βρωμιά. Στο δικο μου μηχανάκι το προβλημα δεν ειναι οτι ξεβαφει (για την ακρίβεια δεν ξεβάφει καθόλου) αλλα το τσάκισμα στα δερμάτινα παπούτσια που δεν σωζεται με το προστατευτικό.

αγοράζεις μπότες μηχανής.
κυκλοφορείς σχεδόν πάντα με αυτές
πρόβλημα τέλος + ασφάλεια.

υ.γ. για να βοηθήσω. κοιτάς μοντέλα από sidi που ψηλά στο καλάμι είναι λεπτές, δεν κάνουν το φούσκωμα . αυτές τις φοράς και μέσα από τζιν χωρίς πρόβλημα.

αγοράζεις μπότες μηχανής.
κυκλοφορείς σχεδόν πάντα με αυτές
πρόβλημα τέλος + ασφάλεια.

υ.γ. για να βοηθήσω. κοιτάς μοντέλα από sidi που ψηλά στο καλάμι είναι λεπτές, δεν κάνουν το φούσκωμα . αυτές τις φοράς και μέσα από τζιν χωρίς πρόβλημα.

Αυτό είναι το καλύτερο, αλλά εγώ δυστυχώς δεν την πάλευα άλλο να αλλάζω στη δουλειά στο μπες - βγες και το παράτησα, μόνο σε ταξίδι τις φοράω.

Ειχα ενα αλλά το εχασα στο δρομο. Γενικά θα το βαρεθεις πολυ γρηγορα. Δεν ειναι πρακτικό. Κυρίως πολυ βρωμιά. Στο δικο μου μηχανάκι το προβλημα δεν ειναι οτι ξεβαφει (για την ακρίβεια δεν ξεβάφει καθόλου) αλλα το τσάκισμα στα δερμάτινα παπούτσια που δεν σωζεται με το προστατευτικό.

Πιγκουίνος!

IMG_20230214_132011.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Ελα ρε παιδιά τι πουλί είναι αυτό.. βάλτε ένα προστατευτικό στο παπούτσι.

Αν κάνεις συχνές στάσεις (ψώνια, αγγαρείες κ.λ.π.) το βγάλε -βάλε δεν είναι και τόσο πρακτικό και αν δεν το βγάζεις, με το περπάτημα θα διαλυθεί το λάστιχο που το κρατάει στο παπούτσι.... Οπότε προτιμώ το πουλί με το μεγαλύτερο ράμφος του κόσμου (αναλογικά με το μέγεθος του):lol:

Με τι όνομα κάνουμε αναζήτηση; Το "πιγκουίνος για μοτό" δεν βοήθησε και τόσο πολύ :lol:

Edit: το βρήκα ΔΕΝ είναι πιγκουίνος, tucano είναι...:lol:

Δεν ήξερα πως το λένε,τώρα το μαθαίνω από σένα.Κληρονομιά από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.:smokin:

Πίσω
Μπλουζα