• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Προς Βόρειους-Συνάντηση

εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος :a13: :a2:

dsc00568.jpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
:DΑπό αριστερά προς δεξιά τζωνης ιχνηλάτης σιτυ (είχε δίωρη άδεια από την γυναίκα),ο χάροντας αντζελ. βεζουβιος ,και το ένα μάτι του dukeandcity :lol:

Ενα ματι αλλα ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ !!!!!:D :D :D :D

Καταρχην Καλοταξειδο το εργαλειο του sallako.

Δευτερον ειναι αληθεια οτι ο dodok ειναι μέγας απατεωνας.

Καλη μαζωξη και καλη παρέα. Την επομενη φορά με ΜΑΣΑ......

Γειά σου ρε DODOK!!!!!:beer: :beer: :beer:
Ξεκινάω απεργία πείνας μέχρι την μέρα που θα μαζευτούμε για μάσα!!!!(Τζώνης)

άκουγα τα παιδιά να λένε οτι ο Dodok ειναι και γ@μω τα άτομα,κορυφή και κτλ.Οταν τον είδα απο κοντά ξέρετε τι κατάλαβα;;
οτι τα παιδιά..... και λίγα έλεγαν

:beer:

Τελικα ρε παιδια ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ οτι εισαστε ολοι καλα παιδια,βεβαια εχετε ενα μειονεκτημα μερικοι ποιοι ειναι αυτο???
Αυτοι που ειναι αρειανοι (που πηγαμε και τους βρηκαμε??
Χαθηκαν παιδια που να ειναι παναχαικη η κρυα βρυση η καΠΟΙΑ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΜΑΔΑ οπως ειναι Ο ΑΕΤΟΣ σκυδρας,,,Α ρε κουφαλες που θα παιξετε και στους ομιλους του χρονου.....ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Εμεις παλι οι παοκτσηδες παλι ουφακι κλαψ....
Απο την στεναχωρια μου θα πιω στην υγεια σας μια πορτοκαλαδιτσα χωρις πανθρακικο γιατι παχαινει..

2 συμπερασμα,,,,
Ρε σεις πως ειστε ετσι????
Τελικα ειμαι ο πιο ωραιος της παρεας,Ασε που ειμαι και ο πιο γρηγορος,,,,Δεν χωραει αμφιβολια..ΤΟ VSTROM SKIZEI...
Αφου ανακοινωθηκε (ραδιο αρβυλα)αλλα το εχω διΑσταυρωσει οτι ο ROSSI ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Την νεα χρονια με SUZUKI DL-650,,,,
Απιστευτο??????????
:rotflmao:
Δεν θελω γελια....

ΡΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙς ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ.....
ΑΣΕ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ .ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙς ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ GP ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΜΑ......

Αντε τελικα καλα περασαμε και χαρηκα που γνωριστηκαμε παιδια αντε θα σας κανω παρεα παροτι την ασχημια που θα με περιβαλει σε καθε συναντηση :lol: :lol:

p.s 70HP eee πλακα κανω.......
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ VSTROMATA

Ευχαριστω για τις ευχες σας.Και καταλαβα οτι πραγματικα τις ειπατε μεσα απο την καρδια σας και αυτο με ικανοποιησε πιο πολυ απο ολα.Γιατι οταν ο αλλος δεν το εννοει για διαφορους λογους, γινετε αντιληπτο..Πραγματικα χαιρομαι που γνωρισα και οσους δεν ειχα συναντησει την αλλη φορα. Και επιτελους να παμε να φαμε και τιποτα καποια στιγμη.ΑΑΑ και θα συστηθω μονος μου την επομενη.
Αυριο φευγω για Πελλοπονησο οποτε εντυπωσεις απο ολα και φωτο την αλλη εβδομαδα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Γειά σου ρε DODOK!!!!!:beer: :beer: :beer:
Ξεκινάω απεργία πείνας μέχρι την μέρα που θα μαζευτούμε για μάσα!!!!(Τζώνης)

για την οργανωση της κρασοπαιδακισουβλακοντοσουβλοκοκορετσο συναντησης θα απευθυνθείς στον αρμόδιο ,εναν και μοναδικό,zan mprizol.
:lol:
φυσικα εγω ειμαι μέσα.μαλ@@κας ειμαι να την χάσω!:a13: :a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
άκουγα τα παιδιά να λένε οτι ο Dodok ειναι και γ@μω τα άτομα,κορυφή και κτλ.Οταν τον είδα απο κοντά ξέρετε τι κατάλαβα;;
οτι τα παιδιά..... και λίγα έλεγαν

:beer:

ποιος το λεει αυτο να του φαω το λαρυγγι:D
ετσι ειπανε και την γυναικα μου και εδω και 12 χρονια με τρωει στην μάπα.
thanks βρε μπαγασα.Αντε κερδισες.θα το κανω βολτα το κ5...
καλα καλα αφου επιμένεις θα το κρατήσω δυο εβδομάδες:eyepop: :lol: :lol: :lol: :wave2:

bowdown.gif

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios

Αντε τελικα καλα περασαμε και χαρηκα που γνωριστηκαμε παιδια αντε θα σας κανω παρεα παροτι την ασχημια που θα με περιβαλει σε καθε συναντηση :lol: :lol:

p.s 70HP eee πλακα κανω.......
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ VSTROMATA

σε πεντε γραμμές εγραψες πενηντα δυο ψέματα!!:lol: :rotflmao: :wave2:
Δυστυχώς η μόνη αλήθεια είναι ότι είσαι παοκτσης :( :lol: :wave2:

telikos1.jpg

ποιος το λεει αυτο να του φαω το λαρυγγι:D
ετσι ειπανε και την γυναικα μου και εδω και 12 χρονια με τρωει στην μάπα.
thanks βρε μπαγασα.Αντε κερδισες.θα το κανω βολτα το κ5...
καλα καλα αφου επιμένεις θα το κρατήσω δυο εβδομάδες:eyepop: :lol: :lol: :lol: :wave2:

Θοδωρή άσε ρε τα σάπια! Από το λίγο που σε είδα κατάλαβα πολλά.
Άσε που και λόγω της δουλειάς μου τόσα χρόνια έχω φτάσει σε σημείο να είμαι ''φυσιογνωμιστής'' :lol:

Τελικά ούτε εγώ κατάφερα να πάω στην βόλτα στη Σιθωνία.
Ελπίζω να οργανωθεί για την ερχόμενη Κυριακή, να είσαι κι εσύ παρών και να τα πούμε καλύτερα....
σου χρωστάω κι εκείνο το σεμινάριο φωτογραφίας.. ;)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
Θοδωρή άσε ρε τα σάπια! Από το λίγο που σε είδα κατάλαβα πολλά.
Άσε που και λόγω της δουλειάς μου τόσα χρόνια έχω φτάσει σε σημείο να είμαι ''φυσιογνωμιστής'' :lol:

Τελικά ούτε εγώ κατάφερα να πάω στην βόλτα στη Σιθωνία.
Ελπίζω να οργανωθεί για την ερχόμενη Κυριακή, να είσαι κι εσύ παρών και να τα πούμε καλύτερα....
σου χρωστάω κι εκείνο το σεμινάριο φωτογραφίας.. ;)

καλημερα ιχνηλάτη!:wave2:
την επομενη Κυριακη θα εχω κανη το cagiva και θα πάμε ολοι μαζι.
οχι μακρια ,γιατι ιταλιδα μου δεν μπορει τα πολλα χιλιομετρα:lol: :wave2: ειναι κρυωμένη

καλημερα ιχνηλάτη!:wave2:
την επομενη Κυριακη θα εχω κανη το cagiva και θα πάμε ολοι μαζι.
οχι μακρια ,γιατι ιταλιδα μου δεν μπορει τα πολλα χιλιομετρα:lol: :wave2: ειναι κρυωμένη

Ο σκουληκας και η σκουληκαντερα του !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θοδωρή σε ευχαριστούμε που έκανες τόσο δρόμο για να μας δεις ρε φίλε,και αν και δεν προλάβαμε να σε χαρούμε όλοι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χαθούμε!

Ευχαριστούμε sallaco για τις μπύρες που μας κέρασες όλους! Στην υγειά σου την ήπιαμε! :beer: :beer: :beer:
Καλοτάξιδη για άλλη μια φορά!

Επαγγελματικές υποχρεώσεις θα με κρατήσουν μακρυά από συναντήσεις μέσα στο Νοέμβρη άρα καλή αντάμωση από Δεκέμβρη ξανά!
(Άντε αφήστε και εσείς τις βόλτες!Ξεκουραστείτε και κανένα μήνα!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από city
Θοδωρή σε ευχαριστούμε που έκανες τόσο δρόμο για να μας δεις ρε φίλε,και αν και δεν προλάβαμε να σε χαρούμε όλοι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χαθούμε!

(Άντε αφήστε και εσείς τις βόλτες!Ξεκουραστείτε και κανένα μήνα!)

ναι ρε γαμώτο.ηρθες και χωρις την γυναικα.Ητανν ευκαιρια να σου κανω σεμιναριο για τον γάμο.μακρυαααααααα!!!!:nono: γιατι πολυ ετοιμο σε ειδα:lol: :lol: :wave2:

ναι ρε γαμώτο.ηρθες και χωρις την γυναικα.Ητανν ευκαιρια να σου κανω σεμιναριο για τον γάμο.μακρυαααααααα!!!!:nono: γιατι πολυ ετοιμο σε ειδα:lol: :lol: :wave2:

Πες τα πες του τα ρε Θοδωρή γιατί ούτε εμένα ακούει.
Του έκανα πλύση εγκεφάλου το προηγούμενο Σαββατόβραδο...αλλά δεν τον είδα να τον πιάνει... :D

Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
Πες τα πες του τα ρε Θοδωρή γιατί ούτε εμένα ακούει.
Του έκανα πλύση εγκεφάλου το προηγούμενο Σαββατόβραδο...αλλά δεν τον είδα να τον πιάνει... :D

:a013: αλλος ενας παθών:a13:να κανουμε ενα site katakaimeni.gr:lol: :rotflmao:

Με ματιάξατε,μόνο αυτό θα πω... :(

No more comments όσο καθόμαστε πάνω από 1 τετραγωνικό μέτρο μακρυά από Μαλαματίνα... :sad:

Πίσω
Μπλουζα