Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Όοοοταν βρώ δάσκαλο ΚΑΙ μάθω, ενημερώστε για τη μπάντα!:a49::a49: :rockon: :a022: :a013:
Moto.gr band?![]()
Τελικά γίνεται της Ibanez
Ναι, Έρικ Κλάφτον εντ φριεντς!
Τραγούδι Μπομπ Χάρλευ, φωνητικά Φρίντα Μερκιούρη
Εμείς είμαστε για άλλου είδους μπάντες Τζώνυ μου :beer:
Κιθάρα ο Ριχάρδος ο Μαυροπερισσότερος και ο Δημήτρης Σελίδας.
Φωνητικά ο Νίκος Σπηλιάς με τους Κακούς Σπόρους.:a022::a022:
Της Ibanez της αριστερής...![]()

Για ακουστική δεν ξέρω, αλλά για ηλεκτρική είχα δοκιμάσει κάποτε κάτι coated Rotosound. Ότι χειρότερο έχω βάλει σε κιθάρα μου ποτέ! Δεν τις βλέπω καν στο σημερινό κατάλογο της εταιρείας. Μεγάλη επιτυχία!Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς coated χορδές εντεκάρες σε ακουστική;
Αξίζουν τα παραπάνω λεφτά ή τζάμπα θα ξαναφάω τα δάχτυλά μου που μοιάζουν ήδη με του γκόλουμ;
Επίσης, τι πένες χρησιμοποιείτε για strumming;
Εγώ σας προτείνω την 60άρα Flow με την κοντή μύτη που δεν κολλάει ποτέ και την 58άρα Gator για φωτεινότητα χωρίς πολύ φτερούγισμα:
Προβολή συνημμένου 468191
Έχω πάει μέχρι 73άρα, από εκεί και πάνω αρχίζει να γίνεται πολύ ξύλινος ο ήχος!
Για σόλο picking μέχρι 1mm.
Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς coated χορδές εντεκάρες σε ακουστική;
Αξίζουν τα παραπάνω λεφτά ή τζάμπα θα ξαναφάω τα δάχτυλά μου που μοιάζουν ήδη με του γκόλουμ;
Επίσης, τι πένες χρησιμοποιείτε για strumming;
Εγώ σας προτείνω την 60άρα Flow με την κοντή μύτη που δεν κολλάει ποτέ και την 58άρα Gator για φωτεινότητα χωρίς πολύ φτερούγισμα:
Προβολή συνημμένου 468191
Έχω πάει μέχρι 73άρα, από εκεί και πάνω αρχίζει να γίνεται πολύ ξύλινος ο ήχος!
Για σόλο picking μέχρι 1mm.
Και διαφορων σχημάτων να προσθέσω. Αλλά εδώ ο Παντελής είπε για strumming. Συνήθως πιο λεπτές χρησιμοποιούνται για αυτόΠένα είναι ανάλογα και πώς παίζεις, το καλύτερο είναι να πάρεις όλων των παχών και να δεις ποιές είναι οι αγαπημένες σου!
Πάντως παντελή το καλό με τις coated είναι πως κρατάνε περισσότερο αλλά όπως είπε και ο creeper ειναι πιο μουντές, δεν έχουν το ίδιο brightness, είχα δοκιμάσει μια φορά πριν πολλά πολλά χρόνια που έπαιζα συνέχεια οπότε θα έβγαινε οικονομικά καλύτερα, αλλά κατεμέ είναι λίγο ποιο ξενέρωτες, πόσο μάλλον για ακουστική που σε κόβω για ζεσουί μποσού καταστάσεις :a021: