• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Πλυντήριο αυτοκινήτων - μηχανών στη Θεσσαλονίκη

• Συντάκτης Συντάκτης 2-Chri
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μήπως γνωρίζει κανένας στη Θεσσαλονίκη πλυντήριο self service (που βάζεις τα ευρά και πλένεις με πιεστικό, κλπ); Είχε ένα στο πάρκο Ν. Ελβετίας αλλά έκλεισε...

Gsgs με το που βγεις απο φοινικα στο δρομο για αεροδρομιο (αριστερα στριβει για jumbo) 10 μετρα μετα το φαναρι στριβεις δεξια wash park.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: gsgs
Ok Dennis,
πήγα και μια χαρά.
Σ'ευχαριστώ πολύ!

Παιδια εχω παρει μοτο και θελω ν βγαλω γρασα απο την ζαντα και το μοτερ ..!! Το εχω παει σε 3 πλυντηρια το ενα κ μ ζεστο νερο !! Αυτα που προ αναφερατε θα τ καταφερουν να το ξανα κανουν οπως ηταν

wd40 οδοντοβουρτσα και υπομονη
και δεν εχεις αναγκη κανεναν..........

Μωρομαντηλα , πιο ευκολα το αποτελεσμα που θες απ' οτι οποιοσδηποτε αλλος τροπος.

Παιδια εχω παρει μοτο και θελω ν βγαλω γρασα απο την ζαντα και το μοτερ ..!! Το εχω παει σε 3 πλυντηρια το ενα κ μ ζεστο νερο !! Αυτα που προ αναφερατε θα τ καταφερουν να το ξανα κανουν οπως ηταν

μαλακο σφουγγαρι και τριψιμο με λιγο παραφυνελαιο, θα φυγουν ευκολα, δε χρειαζεται να πας σε πλυντηριο...:cool:

bump !!!

Γνωριζει καποιος self service πλυντηριο auto/moto εκτος απο το wash park ??

Μου πεφτει λιγο μακρια απο Νεαπολη που μενω...

bump !!!

Γνωριζει καποιος self service πλυντηριο auto/moto εκτος απο το wash park ??

Μου πεφτει λιγο μακρια απο Νεαπολη που μενω...
Υπήρχε ένα στο καρφούρ της Ευκαρπίας, δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα.

έχει ένα πάνω απο τον εσω περιφεριακό που ειναι και πρατήριο εκο μαζι.

Για να πας στριβεις απο τα hondos center στον εσω περιφεριακό προς τα πανω και εκει που τελειωνει ο δρομος κανεις αριστερα. Όπως πηγαινεις ειναι στο δεξί σου χέρι. Δεν ειναι η κλασσικη εισοδος πρατηριου εχει φραχτη μπροστα με δεντρα και μπαινεις απο καθετο δρομο. Σημαια ΕΚΟ, νομιζω Ηφαιστου 4 ειναι η οδος.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Pew
Μήπως ανακάλυψε κάποιος κανένα καλό πλυντήριο στη Θεσσαλονίκη για μηχανές που να πλένει και να καθαρίζει όντως και όχι να πετάει τον αφρό και μετά γεια σας;

Μήπως ανακάλυψε κάποιος κανένα καλό πλυντήριο στη Θεσσαλονίκη για μηχανές που να πλένει και να καθαρίζει όντως και όχι να πετάει τον αφρό και μετά γεια σας;

Δοκιμασα το Doctors Wash στις Συκιες.

https://goo.gl/maps/bVsPWeEZJ732

Ειμαι πολυ σχολαστικος στο πλυσιμο χωρις να εχω αρκετο ελευθερο χρονο.
Δεν απογοητευσε για 5€ σε σχεση με αλλους.

Νομίζω πως βρήκα πλυντήριο μοτοσικλετών αντίστοιχο του dirty girl χωρίς βέβαια να έχω και τις σούπερ γνώσεις περιποίησης που ίσως έχετε κάποιοι: Clean my ride, Αλκμήνης 46, Θεσσαλονίκη 54249. Τηλ 2311267377, στα 10€. Συμπεριλαμβάνεται καθάρισμα αλυσίδας και λάδωμα. Αν το δοκιμάσει κανείς ας μας πει την άποψη του.

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Tsber
Δοκιμασμενο. Ο Στελιος κανει καλη δουλεια.
Καλο ειναι και το k2 extreme detailing στις Συκιες.

Κανένα καλό πλυντήριο στην ανατολική Θεσσαλονίκη ξέρουμε;
Νομίζω όσα έχουν αναφερθεί στο θέμα έχουν κλείσει..

Δοκιμασμενο. Ο Στελιος κανει καλη δουλεια.
Καλο ειναι και το k2 extreme detailing στις Συκιες.

Ο Στέλιος έχει κλείσει. Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο πλυντήριο για μηχανάκια;

Πίσω
Μπλουζα