• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Πλαινα καγκελα

mumra

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
Εντάχθηκαν
26 Απριλίου 2006
Πόντοι αντιδράσεων
0
Πόντοι
0
Καλημερα.Να ρωτησω κατι που μπορει να ειναι και βλακεια. Θελω σε ενα xt660 που του έχω βαλεις πλαινα καγκελα της Hepco n becker, αν υπάρχει κάποιο τυπου extension , ώστε σε περιπτωση πτώσης να μου προστατευει τα πόδια περισσοτερο γιατι τα συγκεκριμένα είναι αρκετα μαζεμένα.
Αν γνωριζει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω

Δεν έχει λογική αυτό που λες.
Αν πέσεις το πιο πιθανό είναι να χτυπήσεις.
Επένδυσε σε καλό παντελόνι με προστασίες.

Δεν έχει λογική αυτό που λες.
Αν πέσεις το πιο πιθανό είναι να χτυπήσεις.
Επένδυσε σε καλό παντελόνι με προστασίες.

Ναι το ξερω, απλα το λέω σαν εξτρα προστασια , πρακτικά για να μην πέσει όλη η μηχανη στο πόδι.

To XTX όταν πέφτει ακουμπάει στην εξάτμιση και στη χούφτα (είχα πέσει χμμ.. κάμποσες φορές όταν το 'χα).Ό,τι είναι μεταξύ αυτών ρεζερβουάρ-σέλα κλπ δεν παθαίνει κάτι.
Εφόσον έχεις και κάγκελα θεωρώ ότι το πόδι σου προστατεύεται εν μέρει αρκεί να μην φύγει από τον πατητήρα,γιατί αλλοιώς θα τραυματιστεί,αν συρθεί πχ.Για πιο σιγουριά βάλε και μανιτάρια στο ψαλίδι πίσω ή στον άξονα του πίσω τροχού
Η ψηλή μπότα με τις προστασίες στον αστράγαλο κάνει πολύ καλή δουλειά.

To XTX όταν πέφτει ακουμπάει στην εξάτμιση και στη χούφτα (είχα πέσει χμμ.. κάμποσες φορές όταν το 'χα).Ό,τι είναι μεταξύ αυτών ρεζερβουάρ-σέλα κλπ δεν παθαίνει κάτι.
Εφόσον έχεις και κάγκελα θεωρώ ότι το πόδι σου προστατεύεται εν μέρει αρκεί να μην φύγει από τον πατητήρα,γιατί αλλοιώς θα τραυματιστεί,αν συρθεί πχ.Για πιο σιγουριά βάλε και μανιτάρια στο ψαλίδι πίσω ή στον άξονα του πίσω τροχού
Η ψηλή μπότα με τις προστασίες στον αστράγαλο κάνει πολύ καλή δουλειά.

Σε ευχαριστω πολυ.

Πίσω
Μπλουζα