motomaniac
πολυμηχανο μελος
- Εντάχθηκαν
- 14 Μαρτίου 2006
- Πόντοι αντιδράσεων
- 234
- Πόντοι
- 0
Μπράβο ρε Μοτομάνιακ! Θαυμάζω το μεράκι και την υπομονή σου, κουκλάκι το 'κανες το ΣΡΧ! :a013:
αυχαριστω!! αλλα δεν ειναι πλεον δικο μου...
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Μπράβο ρε Μοτομάνιακ! Θαυμάζω το μεράκι και την υπομονή σου, κουκλάκι το 'κανες το ΣΡΧ! :a013:
αυχαριστω!! αλλα δεν ειναι πλεον δικο μου...![]()
Να το θυμάσαι αυτός κάποια στιγμή SRX θα ξαναπάρειΔεν πειράζει, η δουλειά που του έριξες όμως θα είναι πάντα δική σου και αφού κυκλοφορεί στον τόπο σου, θα 'χεις να το λες και το καμαρώνεις κιόλΑ!![]()
Να το θυμάσαι αυτός κάποια στιγμή SRX θα ξαναπάρει:a013::wave2:
Εάν είναι να το κάνει όπως το προηγούμενο, να πάρει άλλα δέκα!!!:a30:
χαχαχχαχα αγωνες ενιαιου θα φτιαξουμε? αν επαιρνα αλλο θα εκανα ακριβως τα ιδια με αλλο ψαλιδι και αλλον κοκοβιο. κατα τ'αλλα ΟΛΟΙΔΙΟ... ο κυριοτερος λογος που το πουλησα ειναι οτι προερχομουν απο 4κυλινδρο 600 και μου φαινοταν παρα πολυ λιγη η δυναμη. τροπους ηξερα πολλους αλλα κυριολεκτικα και ρεαλιστικα δεν αξιζε να το σκαλιξω για να παρω αλογα. αν καποια στιγμη εχω παραπανισια λεφτα θα το ξαναπαρω. θα το κανω 700κ.εκ. ενα fcr εκκεντροφορια ροικη και βουρ στα στροφιλικια..
Και υπερκυβισμένο Και υπερκαρμπυρατερισμένο (αφού σΕ αρέσουν οι μεγάλες λέξεις!) Και γυαλίσματα-ξυρίσματα Και όλ' αυτά στο σκελετό του SRX;!! Μάλλον για ευθείες σε Γλέπω! :a016:
δωστο οπως ειναι
καλοκαιρι ειναι πρεπει να κανουμε καβατζα για τον χειμωνα...![]()
ευχαριστω! για την ωρα ειναι απλα μια ιδεα που στριφογυρναει απο την ωρα που πουλησα το αλλο.Τα μεγάλα και λαμπρά συγχαρητήριά μου για τη νέα σου δουλειά!!! Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα και σιδεροκέφαλος! Όσο για τα τρομερά μαστορέματά σου, όπως έχω ξαναπεί, δε σε φοβάμαι, ό,τι και να ξεκινήσεις δεν πτοήσαι με τίποτα! Βουρ στον πατσά όποτε σου 'ρθει!![]()
![]()
![]()
![]()
Δημήτρη, για να μαζευτεί το χρέπι της αγγελίας, δεν φτάνει ένας χειμώνας αλλά η εποχή των παγετώνων.
Τι εννοείς μοτέρ srx500? Από ΧΤ500 μιζάτο είναι το μοτέρ?
Να το πάρεις το κορίτσι... κάποιος άλλος το έχει εκθέσει αλλά να το αποκαταστήσεις εσύ Μήτσο!