• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Περί αλιείας και συναφών ασχολιών...

Καλημέρα! Σωστός. Και εγώ casting από παιδί (με καρούλι βέβαια... )... Τρέλα λέμε! Με δυνατές εξορμήσεις! Πέρυσι για πρώτη φορά πήρα καλαμάκι spining 5-30 για όταν δεν τσιμπάει στο casting, η στα χασομερια, αλλά δεν θα το έλεγα ότι το έχω, δεν έχω ασχοληθεί και πολύ..

Καλημέρα! Σωστός. Και εγώ casting από παιδί (με καρούλι βέβαια... )... Τρέλα λέμε! Με δυνατές εξορμήσεις! Πέρυσι για πρώτη φορά πήρα καλαμάκι spining 5-30 για όταν δεν τσιμπάει στο casting, η στα χασομερια, αλλά δεν θα το έλεγα ότι το έχω, δεν έχω ασχοληθεί και πολύ..

Το πεταχτάρι είναι ότι βολικότερο για τη μοτοσυκλέτα , δυστυχώς όμως σε περιορίζει αρκετά σε αρκετούς τομείς ...
Προσωπικά αν δεν πάω για ψάρεμα τουλάχιστον μία φορά στις 2 βδομάδες αρρωσταίνω... :lol: δεν παλεύεται η Αθήνα χωρίς απόδραση ...

Τα ίδια κι εγώ! Όταν ανεβαίνει το μαιμουδακι στο πρώτο δαχτυλίδι χτυπάνε καμπάνες και ξυπνάς :D
Αν τραβάει και φρένα εκεί είναι που κατουριεσαι:a016::a016:

Τα ίδια κι εγώ! Όταν ανεβαίνει το μαιμουδακι στο πρώτο δαχτυλίδι χτυπάνε καμπάνες και ξυπνάς :D
Αν τραβάει και φρένα εκεί είναι που κατουριεσαι:a016::a016:

Έτσι είναι ! Τα έχω καταργήσει τα μαμουδάκια εδώ και χρόνια ... μπλιμπλίκια πλέον :lol:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Aν σε θέλει, φτάνει και μιά πετονιά.......

HPIM0104.jpg

HPIM0105.jpg

Φυσικά ! Το μέρος και τα γνωρίσματα του είναι το Α και το Ω στο ψάρεμα . Ο εξοπλισμός σε βοηθάει να αξιοποιήσεις σωστά τα εκάστοτε "γνωρίσματα" του μέρους .

Το πεταχτάρι είναι ότι βολικότερο για τη μοτοσυκλέτα , δυστυχώς όμως σε περιορίζει αρκετά σε αρκετούς τομείς ...
Προσωπικά αν δεν πάω για ψάρεμα τουλάχιστον μία φορά στις 2 βδομάδες αρρωσταίνω... :lol: δεν παλεύεται η Αθήνα χωρίς απόδραση ...
Αν γράψουν κι άλλοι τέτοια, βλέπω το forum να πουλάει σύσσωμο τις μοτοσυκλέτες και να αγοράζει καλάμια ψαρέματος. :p

Αν γράψουν κι άλλοι τέτοια, βλέπω το forum να πουλάει σύσσωμο τις μοτοσυκλέτες και να αγοράζει καλάμια ψαρέματος. :p

Όποιος ψαρεύει ξέρει... Αδειάζει το μυαλό , κοιτάζεις μακρυνό ορίζοντα , περιμένεις και υπολογίζεις το απρόβλεπτο και γενικότερα ξεφεύγεις από τη βαβούρα της πόλης , βάλε μέσα σε αυτό την μυρωδιά της θάλασσας , το άκουσμα του νερού και έχεις ένα ψυχικό reset για της δυσκολίες της επόμενης εβδομάδας.
https://youtu.be/xFXWQfEx-Jw:lol:

Τα εξηγεί ωραία ο φίλος στο παρακάτω βιντεάκι
https://youtu.be/X3BGGHFu2m4

Τελευταία επεξεργασία:
το παρών θρεντ, είναι ενδεικτικότατο για το που είναι και προς τα που οδεύει το φόρουμ.

Εγω εχω δει πως με τα ψαρια πρεπει να αλλαζεις τεχνικες στους ιδιους τοπους .
Θα παρεις μια , μετα δυο και τελος.
Αν ξαναπας ,πρεπει ή να βαλεις άλλα εργαλεια ή αλλο δολωμα ή τελος παντων κατι διαφορετικο.
Μπορει αλλου να μην παιζει αυτο ,αλλα στα δικα μας νερα τα ψαρια ετσι ειναι

Πίσω
Μπλουζα