• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Parkside και εργαλεία απ' τα Lidl

Άρα καταλαβαίνω πως δεν αξίζει.

Δεν το ξερω το συγκεκριμενο προϊον αλλα η "αποδοση" των τεχνικων προδιαγραφων προϊδεάζει καπως..

Επίσης, μπορει ο ανταπτορας (θηλυκος) των 12V να ειναι στα 8 Amperes αλλα ο αρσενικος δεν αντεχει ουτε 2Α..;)

Ουτως πως ειπειν, διαφαινεται παπατζιλικι στη δουλεια..

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν το ξερω το συγκεκριμενο προϊον αλλα η "αποδοση" των τεχνικων προδιαγραφων προϊδεάζει καπως..

Επίσης, μπορει ο ανταπτορας (θηλυκος) των 12V να ειναι στα 8 Amperes αλλα ο αρσενικος δεν αντεχει ουτε 2Α..;)

Ουτως πως ειπειν, διαφαινεται παπατζιλικι στη δουλεια..
Ευχαριστώ, άρα θα πάω με αυτόν από τα σκρουτζομάγαζα που και φτηνότερος είναι και μπόλικες (καλές) κριτικές έχει. Όχι ότι περιμένω τίποτα σπουδαίο δηλαδή, αλλά να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας αν ο μη γένοιτο χρειαστεί

Μόνο αν χρειαζόμουν μεγάλο powerbank θα έπαιρνα κάτι τέτοιο, αλλιώς ένας φορτιστής/συντηρητης σε αυτα τα χρήματα θεωρώ έχει μεγαλύτερη χρησιμότητα αν πρόκειται για χρήση σε όχημα.

Πάντως το 1Α έξοδος στο usb δεν ειναι κάτι εντυπωσιακό.

Μόνο αν χρειαζόμουν μεγάλο powerbank θα έπαιρνα κάτι τέτοιο, αλλιώς ένας φορτιστής/συντηρητης σε αυτα τα χρήματα θεωρώ έχει μεγαλύτερη χρησιμότητα αν πρόκειται για χρήση σε όχημα.

Πάντως το 1Α έξοδος στο usb δεν ειναι κάτι εντυπωσιακό.
Φορτιστή έχω. Ποu είναι όμως είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο :p

Έχω προηγούμενο μοντέλο, συγκεκριμένα αυτό https://www.google.com/search?sca_e...1920&bih=919#vhid=Rj5zdi8BhvidsM&vssid=mosaic
Έχω βάλει πολλές φορές μηχανάκια μπροστά, έχω βάλει μπροστά toyota hilux 1600 βενζίνη χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ μπαταρία πάνω απλά ακουμπώντας τους πόλους. Έχει βάλει μια φορά μπροστά μια φορά mitsubishi κλούβα 2500 κυβικά πετρέλαιο αλλά την δευτερη δεν μπορούσε να την βάλει (βέβαια η εταιρία ισχυρίζεται ότι είναι πετρελαιοκινητήρες μέχρι 2000 κυβικά!). Απο την άλλη έχω εμπειρία σε αυτοκίνητο με πεσμένη μπαταρία που δεν μπορούσε να το βάλει μπροστά αλλά το άδειαζε αυτό. Αν ήταν λίγο πιο καλό στην χρήση θα έπαιρνα και δεύτερο σίγουρα. Τώρα αν χαλάσει μετά την εγγύση απλά θα αγοράσω ένα noco.

Έχει πάρει κανείς τον εκκινητή;

https://www.lidl-hellas.gr/p/ultima...okinitoy-me-powerbank-umap-12000-c4/p10050249

Στα σκρουτζομάγαζα βρίσκω με 15€ λιγότερα.

Είχα πάρει εκείνον που είχαν βγάλει πριν 1-1,5 χρόνο στα 40 ευρώ, ίδιο με αυτόν που παρέθεσε σε λινκ ο συμφορουμίτης strokt up πιο πάνω.
Σαν κατασκευή φαίνεται αρκετά καλός και ο δικός μου. Δεν τον έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα για εκκίνηση οχήματος (δε χρειάστηκε).
Στα 40 ευρώ που τον αγόρασα εγώ εξακολουθώ να θεωρώ ότι ήταν ευκαιρία.
Στα 50 ευρώ που πουλάνε τον ανάλογο σήμερα, δε θα έλεγα ότι είναι κακή αγορά, απλά είναι πιο κοντά σε ανάλογες προτάσεις του ανταγωνισμού, αν και εκτιμώ ότι και πάλι ο συγκεκριμένος πιθανότατα έχει καλύτερης ποιότητας στοιχεία και πιο εγγυημένη απόδοση από τις φθηνές προτάσεις που μπορεί κανείς να βρει στα σκρουτζομάγαζα.

η εταιρία Andowl δεν πείθει γενικώς , την τσέκαρα σε καναδυο πρόσφατα προιόντα άλλου κλάδου κ βλέπω σχόλια πολύ κοντινά. Πολύ καλές τιμές σε μέτρια προς κακή ποιότητα

τσέκαρε καμιά εναλλακτική , έστω λίγο παραπάνω

Την Πέμπτη βάζει καταπληκτικής ποιότητας κατσαβίδι καστανιας με μύτες στα 6-7 ευρώ!:a9:
Τύφλα ναχουνε τα wiha,wera,κλπ:D

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: ptc
η εταιρία Andowl δεν πείθει γενικώς , την τσέκαρα σε καναδυο πρόσφατα προιόντα άλλου κλάδου κ βλέπω σχόλια πολύ κοντινά. Πολύ καλές τιμές σε μέτρια προς κακή ποιότητα

τσέκαρε καμιά εναλλακτική , έστω λίγο παραπάνω
Καλά ναι, δεν περιμένω τίποτα το τρομερό. Αλλά αν είναι ίδια ποιότητα με του Parkside, γιατί να δίνω παραπάνω χρήματα στο Lidl;

Καλά ναι, δεν περιμένω τίποτα το τρομερό. Αλλά αν είναι ίδια ποιότητα με του Parkside, γιατί να δίνω παραπάνω χρήματα στο Lidl;

μήπως η Parkside δίνει λίγο καλύτερη ποιότητα ?

Έχει καλύτερη εγγύηση, καί αν δεν σου κάνει το πας πίσω και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω χωρίς πολλά πολλά

άμα ισχύει και στα εργαλεία αυτό, είναι μια διευκόλυνση

άμα ισχύει και στα εργαλεία αυτό, είναι μια διευκόλυνση

Ισχύει, έχω πάει πίσω τροχουδάκι που δεν βόλευε τελικά για την δουλειά που το ήθελα, μια βδομάδα μετά, το πήραν πίσω χωρίς μα μου και την επόμενη εργάσιμη είχα τα λεφτά στο ακέραιο.

Μην ξεχνάς να αλλάζεις πλευρό....:p

Τελικά δεν άντεξα, θα το χτυπήσω του λιντλ την Πέμπτη πρωί-πρωί.....

Σήμερα που το δούλεψα αρκετά σε διάφορα μερεμέτια και μια μικρή κατασκευή στο σπίτι, ένα έχω να πω: Το εργαλείο φυσάει, λέμε!
Κλάσεις ανώτερο από τα άλλα 2 που έχω, τα οποία πλέον μπροστά του μου φαντάζουν...αφήστε μην πω.
Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει και σε αυτά τα χρήματα, απλά δεν έχει αντίπαλο.

Χάρης (όχι το πτώμα, ο άλλος :p) ακούει; τι πήρες τελικά;

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: JNP
Σήμερα που το δούλεψα αρκετά σε διάφορα μερεμέτια και μια μικρή κατασκευή στο σπίτι, ένα έχω να πω: Το εργαλείο φυσάει, λέμε!
Κλάσεις ανώτερο από τα άλλα 2 που έχω, τα οποία πλέον μπροστά του μου φαντάζουν...αφήστε μην πω.
Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει και σε αυτά τα χρήματα, απλά δεν έχει αντίπαλο.

Χάρης (όχι το πτώμα, ο άλλος :p) ακούει; τι πήρες τελικά;
Μηχανάκι :tooth:

Πίσω
Μπλουζα