• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Παράξενη μυρωδιά στα ρουχα μου

Βάζεις τίποτα άλλο στην βενζίνη, πρόσθετα, ενισχυτικά, βελτιωτικά;
Η κατανάλωση σου είναι αντίστοιχη με άλλα τέτοια μοντέλα, στις στροφές που το δουλεύεις; (Δλδ: π.χ. 7lt/100km. Σε διαδρομή με 6000-7000 στροφές και 8,5lt/100km. Σε διαδρομή με 9000-10000 στροφές)
Το παραφλου είναι σταθερό και καθαρό;
Βάζεις πρόσθετα στα λάδια;
Τι χρώμα έχουν τα μπουζί σου μετά από βόλτα χαλαρή και τι χρώμα μετά από τελικές και βρώμα στο μπουφάν;

Η κατανάλωση ειναι καλα εδώ στην Αθήνα μέσα βγάζω 170-180 κ ταξίδι 220-230 τα μπουζί δεν τα έχω κοιτάξει , δεν έχω βάλει τίποτα σε λαδια κ βενζινά . Αλλά θα του βάλω την μαμά εξατμηση που έχει καταλύτη κ θα δω

Η κατανάλωση ειναι καλα εδώ στην Αθήνα μέσα βγάζω 170-180 κ ταξίδι 220-230 τα μπουζί δεν τα έχω κοιτάξει , δεν έχω βάλει τίποτα σε λαδια κ βενζινά . Αλλά θα του βάλω την μαμά εξατμηση που έχει καταλύτη κ θα δω

Αρα απαντησες μονος, φυσικά και ειναι θεμα της εξατμησεις.
Αν βαλεις την μαμα δεν θα εχεις προβλημα.
Εβγαλες την μαμα που εχει στην μεση τον καταλυτη και βρομας + αναπνέεις εσυ και ολοι οι αλλοι τα καυσαερια που βγαινουν απο εκει

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι "ξενοπερπατάς" και ψάχνεις να το ρίξεις στο άμοιρο το μΕχανάκι; :lol:

(το έχω κάνει):D

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι "ξενοπερπατάς" και ψάχνεις να το ρίξεις στο άμοιρο το μΕχανάκι; :lol:

Κοιτά να σου πω την αλήθεια τώρα τελευτεα κοιτάω το cbf1000αλλα εντάξει

Μάλλον καίει λάδια.

:p

Οχι μωρο μου αληθεια η μηχανη βγαζει αυτο το αρωμα οταν την 'σκιζω'. Να δες το εκανα κ θεμα στο φορουμ.

μπας και τρως πολλά φασόλια?

Μήπως, όταν πας με 10000 στροφές το φοβάσαι λίγο περισσότερο απ όσο πρέπει? :p :D

Γεια χαρά παιδιά έχω ενα Honda CBR 600f4i sport όταν το ανοιγο μετά από βόλτα όταν πάω σπίτι μυρίζουν τα ρούχα μου .ξερετε που μπορει να οφείλεται ;; Ευχάριστο

Αμα ειναι ευχάριστο παμε στους Προβληματισμούς...D

Πρέπει να προηγηθεί η άνω-κάτω τελεία του D για να εμφανιστεί το εικονίδιο του γέλωτα.

Τοιουτη διαστιξις θα εμφανιζε το εικονιδιου της διαφημισης του Περιοδοντολογου, φιλτατε..

grinning το λέγανε παλιά στα χωριά και είναι το φαρδύ χαμόγελο - μια φορά που έχει δίκιο ο σνάϊπερ :D

Τελευταία επεξεργασία:
Τοιουτη διαστιξις θα εμφανιζε το εικονιδιου της διαφημισης του Περιοδοντολογου, φιλτατε..

τοιαύτη αγαπητέ Ο τοιούτος ( Ντιγκιντάνγκας) ,η τοιαύτη ( η αποτέτοια ). :tooth:

Πίσω
Μπλουζα