• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Ολυμπία 6 μήνες μετά

Είναι τραγικό να βλέπεις τα τοπία αυτά πως ήταν πριν την φωτιά και πως έγιναν τώρα!!!

Αν πάλι αναλογιστείς και τους νεκρούς που είχαμε στις φωτιές θα έπρεπε να πάμε στην Βουλή να τους πιάσουμε απτο γιακά και να τους πετάξουμε έξω!!:( :( :( :( :a7:

Γιατί τέτοια πνευματική σαπίλα σαυτόν τον τόπο???

μήν στεναχωριέστε μάθανε οι αθάνατοι (τρομάρα τους) ότι έχει ο Μάκης (ένας ειναι ο Μάκης) ράμματα για την γούνα τους και δέν θα έρθουν για την αφή της ολυμπιακής φλόγας.

Μόνοι μας θα το κάνουμε το πανηγύρι και στις εικόνες που θα μεταδοθούν στο εξωτερικό θα έχει πέσει η ανάλογη επεξεργασία.

Απο Ολυμπία είμαι και 'γώ και ομολογώ δεν έχω κάν σκεφτεί να κατέβω κάτω... ευτυχώς (?) δεν έζησα ούτε τον χαμό εκείνων των ημερών μια και ήμουν εκτός Ελλάδας.

Οι φωτογραφίες όμως είναι σοκαριστικές... είχα ακούσει για το πώς έγινε το μνημείο και το Κρόνιο... αλλά δε το είχα δεί. :(

Δεν ξεχνώ τις αντιδράσεις μου, αργότερα, όταν επέστρεψα και έπαιξαν στην τηλεόραση τις δηλώσεις του πανηλίθιου υπουργού πολιτισμού και την απορία του 1ός εκ ευρώ. "Τι είναι το Κρόνιο?"
Κρίμα που δε ξαναέπαιξαν τη μούτζα που του έσκασε στα μούτρα σαν απάντηση, μπροστά στις κάμερες γνωστός απο τα Ολύμπια.
Κερασάκι ο χοντρομαλάκας αποτυχημένος αυτόχειρας με δηλώσεις εκτός πραγματικότητας. "Μερικά δεντράκια κάηκαν, πως κάνετε έτσι..."

Η διαπίστωση είναι λυπηρή αλλά... Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν :(

...''ορισμένα δέντρα τσουρουφλίστηκαν στις άκρες''...

...με τα μάτια του τρελού τέως υπουργού Δημοσίας Αταξίας...

...το άλλο το παχύδερμο ασχολείτο με πίπες τότε...τα δέντρα θα τον ένοιαζαν?Κρίμα...ανίκανος ακόμα και να πεθάνει:sad: :yuck:

Ποιός τους ψηφίζει ρε παιδιά;
Ποιός τους ανέχεται ρε παιδιά;
Ποιός θα τολμήσει να τους μαυρίσει και να τους φτύσει κάποτε ρε παιδιά;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ποιός τους ψηφίζει ρε παιδιά;το 85% του εκλογικού σώματος:sad:

Ποιός τους ανέχεται ρε παιδιά;;το 100% του εκλογικού σώματος:sad:

Ποιός θα τολμήσει να τους μαυρίσει και να τους φτύσει κάποτε ρε παιδιά;;πολύ φοβάμαι πως κανείς από το υπάρχον 85% :sad:

συγκλονιστικες οι φωτος που εβαλες και απεικονιζουν το "πριν" και το "μετα" :uplate:
δυστυχως ομως δεν προκειται να αφυπνησουν κανεναν απο τους "υπευθυνους" :yuck:

Αχ ρε Αποστόλη πάει το χωριό μας.

Οι 2 τελευταίες φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές . Πολύ δύσκολα κάποιος θα πιστέψει ότι είναι το ίδιο μέρος.

Δυστυχώς αυτό μας αξίζει σαν λαός και τίποτα παραπάνω .

Η Ολυμπία δεν ανήκει σε κανέναν νεοέλληνα. Το ολυμπιακό πνεύμα δεν έχει σύνορα.
Δεν μπορούμε εμείς οι πουθενάδες να κάνουμε τέτοιο κακό στην ανθρωπότητα (θέλουμε και τα μάρμαρα του Παρθενώνα τρομάρα μας).

Ντροπή μας.

Υγ Και μην βγεί και πεί κανας πονηρός για το «κράτος» και τα συναφή . Ξυπνάτε, εμείς είμαστε το κράτος . Εγώ εσύ και ο διπλανός σου. Ένας απλώς καθρέπτης μας είναι .Αν δεν αλλάξουμε εμείς δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει το «κράτος»

:sad: :sad: :sad:

Απο την άλλη....

Εάν είχαμε ως λαός/κράτος μια αξιοπρέπεια και δεν είμαστε του "φαινεσθαι" (και του "ειναισθαι όπως μου είχε πει καποιος :uplate: :lol: ), για μένα θα έπρεπε να μη γίνει ΤΙΠΟΤΑ τώρα...

Αυτά τα μπαλώματα της συμφοράς με καχεκτικά δενρυλια δε μου λένε κάτι...

"Ναι κύριοι, κάηκε.... Έχει ξανακαεί. Η φλογα όμως θ' ανάψει, όπως κι η φύση θα ξαναβρεί το δρόμο της"

Όχι να κάνουμε εργα-βιτρίνα για να "μη δειξουμε το κακό"

:sad: :mad: :sad:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απο την άλλη....

Εάν είχαμε ως λαός/κράτος μια αξιοπρέπεια και δεν είμαστε του "φαινεσθαι" (και του "ειναισθαι όπως μου είχε πει καποιος :uplate: :lol: ), για μένα θα έπρεπε να μη γίνει ΤΙΠΟΤΑ τώρα...

Αυτά τα μπαλώματα της συμφοράς με καχεκτικά δενρυλια δε μου λένε κάτι...

"Ναι κύριοι, κάηκε.... Έχει ξανακαεί. Η φλογα όμως θ' ανάψει, όπως κι η φύση θα ξαναβρεί το δρόμο της"

Όχι να κάνουμε εργα-βιτρίνα για να "μη δειξουμε το κακό"

:sad: :mad: :sad:

:a022: :a022: :a022:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Το τραγικό της ιστορίας Ηλία είναι ότι μετά από καταστροφή ενός χώρου σύμβολο για την ανθρωπότητα δεν είχαμε καμία παραίτηση .
Για το κώλοDVD πέφτουν από τα μπαλκόνια.
Είμαι περίεργος να ήξερα τι χημικές ενώσεις γίνονται στον εγκέφαλο αυτών των ατόμων

:mad:

gamiseta...........

τελικα ενα mpourdelo ειμαστε...

:sad:

Οι πολιτικοί που έχουμε ρε παιδιά μας αξίζουν απόλυτα. Μας πέταξαν τρία χιλιάρικα για να τους δώσουμε συγχωροχάρτι και εμείς πέσαμε πάνω τους σαν τα σκυλιά.
:mad:

Σκεφτείτε τι εικόνα έχουν όλοι αυτοί για εμάς.

Ημουν εκει στις φωτιες και δεν εχω ξαναπαει απο τοτε. Το πασχα θα την ακουσω για τα καλα...

H 10η φωτο απο που ειναι....

Ειρωνικό...
ότι γλύτωσε από τις ορδές του Αλάριγχου και τη μανία των βυζαντινών, βαλθήκαμε να το αποτεφρώσουμε εμείς οι ίδιοι που και καλά είμαστε πλέον πολιτισμένοι από τους 2 που προανέφερα.
Όπως είπε και το κοπέλι πιο πάνω....θλίψη μα και οργή συννάμα!

Πίσω
Μπλουζα