Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
ρε, ας λιώσει επιτέλους η καραμέλα για τα γυμνά και το ξύλο στα...130χαω
Με ένα χέρι στο τιμόνι πας αν έχεις 130 στο κοντέρ
Ε αυτή βρήκα πρόχειρη τώρα.
Προβολή συνημμένου 409690
Μέχρι τα 170 km/h, ούτε καν έσκυβα. Και τα 500 χλμ αυθημερόν, για καφέ, με στάση για βενζίνη μόνο, ήταν συχνό φαινόμενο. Δεν είναι το μηχανάκι, είναι ο οδηγός. Εξάλλου ο άνθρωπος μιλάει για "ταξίδια" 100-200 χλμ. Ούτε να ζεσταθεί δεν προλαβαίνει.
Από φορουμς κλπ βλέπω θετικά σχόλια σχετικά με τη λειτουργικότητα αλλά θα ήθελα να μάθω μερικά εξτρα πράγματα κυρίως από τους κατόχους του μοντέλου του 19' καθώς ένα παρόμοιο thread δεν με κάλυψε. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη!![]()
Αν κάνεις 250 χιλιόμετρα με γυμνό με 130 km/h το κεφάλι σου θα κουδουνίζει στο τέλος. Αντισταθμίζεις την αντίσταση του αέρα με μεγαλύτερη κλίση του σώματος προς τα μπροστά, αλλά οι στροβιλισμοί του αέρα κάνουν πολύ θόρυβο. Μπειν δαιρ νταν δατ.
Γίνεται, έχω κάνει και 500 χιλιόμετρα σε μία ημέρα σε αυτοκινητόδρομο, αλλά το θέμα είναι πόσο το ευχαριστιέσαι στο τέλος και πώς νιώθεις μετά. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις μεγάλες αποστάσεις εθνικές οδούς, καλύτερα να επιλέξεις κάτι με ανεμοκάλυψη.
Ημαρτον πια με αυτη την υπόθεση....
Εγώ αν παω με 130 κινδυνεύω γιατί θα με παρει ο ύπνος ρε φίλε!
Ημαρτον πια με αυτη την υπόθεση....
Εγώ αν παω με 130 κινδυνεύω γιατί θα με παρει ο ύπνος ρε φίλε!
Ναι αλλά 500 χλμ ρε φίλε σε αυτοκινητόδρομο δεν έχεις κάνει. Σε μια μέρα.
Πάω να το πετάξω σε χαράδρα.
500 σε μια μέρα με 120-130 τα έκανα συχνά Αθήνα-Θεσσαλονίκη όταν είχα CB250 πριν 30+ χρόνια γιατί μέχρι τόσο πήγαινε.![]()
Δεν μετράει, τότε δεν υπήρχαν αυτοκινητόδρομοι. :tooth: