• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ - ΑΓΟΡΑ MT 07

αλήθεια λέει.
εκείνο το ντιαρζε που το πήρε εντελώς άδικα στα χέρια, βέλαζε με τον αχρείο.

πι.ες: να πούμε®

ρε, ας λιώσει επιτέλους η καραμέλα για τα γυμνά και το ξύλο στα...130χαω
Με ένα χέρι στο τιμόνι πας αν έχεις 130 στο κοντέρ

για εσενα που εισαι σαν τριφυλλη ντουλάπα

για τον νεο με πρωτο μηχανακι αν θελει εθνικη να παρει με fairing το tracer γιατι μετα θα τον ενοχλει ο αερας στο Mt07 θα παει θα βαλει το ζελατινακι, παλι θα τρωει αερα και θα χαλασει ολη την ομορφια του γυμνου.

πανε και χαλανε τα γυμνα αφου θες ζελατινες παρε με ετοιμες. :p

Ε αυτή βρήκα πρόχειρη τώρα. :D

Προβολή συνημμένου 409690

Μέχρι τα 170 km/h, ούτε καν έσκυβα. Και τα 500 χλμ αυθημερόν, για καφέ, με στάση για βενζίνη μόνο, ήταν συχνό φαινόμενο. Δεν είναι το μηχανάκι, είναι ο οδηγός. Εξάλλου ο άνθρωπος μιλάει για "ταξίδια" 100-200 χλμ. Ούτε να ζεσταθεί δεν προλαβαίνει.

Αυτήν βρήκες ρε άχρηστε; :moutza:
Βάλε ρε εκείνη με τον Χίο και τον Μπάιρον πάνω στο τουόνο......:cry:

:bawl:

Κι εγώ το tracer Θα πρότεινα εφόσον θέλει εθνικές το παλικάρι.....

Από φορουμς κλπ βλέπω θετικά σχόλια σχετικά με τη λειτουργικότητα αλλά θα ήθελα να μάθω μερικά εξτρα πράγματα κυρίως από τους κατόχους του μοντέλου του 19' καθώς ένα παρόμοιο thread δεν με κάλυψε. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη! :)

Εγώ δεν κατάλαβα την ερώτηση!
Το ΜΤ-07 αξίζει τα λεφτά του.
Το αν σου κάνει είναι άλλο θέμα. Με το ύψος δεν θα έχεις θέμα.

Ότι σου είπαν οι υπόλοιποι.
Προσωπικά δε το βρίσκω άνετο αλλά δε με προβληματίζει καθόλου.
Είχα κάνει και 1000χλμ σε λιγότερο απο 24 ώρες πριν μερικά χρόνια με το παπάκι οπότε καταλαβαίνεις ότι οι αντοχές είναι τελείως υποκειμενικές.
Άλλος δεν αντέχει ούτε μία ώρα στο παπάκι.

Αυτό που έκανα και το προτείνω σε όλους.
Νοίκιασε μία ίδια ή παρόμοια και μία μέρα κάνε τις δοκιμές σου.

Εναλλακτικά χτυπάς ένα μεταχειρισμένο (είναι σκυλί οπότε δύσκολα θα κάνεις κακή επιλογή) και μαθαίνεις στην πορεία.
Ένα πεσιματάκι θα έρθει αργά η γρήγορα οπότε το μεταχειρισμένο συμφέρει πολύ περισσότερο σαν πρώτη μηχανή.

Αν κάνεις 250 χιλιόμετρα με γυμνό με 130 km/h το κεφάλι σου θα κουδουνίζει στο τέλος. Αντισταθμίζεις την αντίσταση του αέρα με μεγαλύτερη κλίση του σώματος προς τα μπροστά, αλλά οι στροβιλισμοί του αέρα κάνουν πολύ θόρυβο. Μπειν δαιρ νταν δατ.

Γίνεται, έχω κάνει και 500 χιλιόμετρα σε μία ημέρα σε αυτοκινητόδρομο, αλλά το θέμα είναι πόσο το ευχαριστιέσαι στο τέλος και πώς νιώθεις μετά. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις μεγάλες αποστάσεις εθνικές οδούς, καλύτερα να επιλέξεις κάτι με ανεμοκάλυψη.

Ημαρτον πια με αυτη την υπόθεση....
Εγώ αν παω με 130 κινδυνεύω γιατί θα με παρει ο ύπνος ρε φίλε!

Ναι αλλά 500 χλμ ρε φίλε σε αυτοκινητόδρομο δεν έχεις κάνει. Σε μια μέρα.

Πάω να το πετάξω σε χαράδρα.

O Johnny31 είναι νέος οδηγός.
Το ίδιο και ο νεοσσός.

Τί συγκρίνεις?
Άλλο το ότι γίνεται, άλλο το ότι μπορείς και το γουστάρεις ΕΣΥ και άλλο εγώ, ο νεοσσός κλποι

Ναι αλλά 500 χλμ ρε φίλε σε αυτοκινητόδρομο δεν έχεις κάνει. Σε μια μέρα.

Πάω να το πετάξω σε χαράδρα.

500 σε μια μέρα με 120-130 τα έκανα συχνά Αθήνα-Θεσσαλονίκη όταν είχα CB250 πριν 30+ χρόνια γιατί μέχρι τόσο πήγαινε. :D

500 σε μια μέρα με 120-130 τα έκανα συχνά Αθήνα-Θεσσαλονίκη όταν είχα CB250 πριν 30+ χρόνια γιατί μέχρι τόσο πήγαινε. :D

Δεν μετράει, τότε δεν υπήρχαν αυτοκινητόδρομοι. :tooth:

Καλησπέρα παιδιά! Ως νέος στο φόρουμ, ήταν μεγάλη η συγκίνηση όταν είδα τόσες απαντήσεις! :P

Πήρα αρκετά χρήσιμες πληροφορίες.
-Γενικά δεν έπαιρνα την απόφαση επειδή πολλοί έλεγαν οτι αν έχεις γυμνό δεν μπορείς να κάνεις μεγάλα ταξίδια και γενικά σε κουράζει στην οδήγηση αλλά όπως είχα σκεφτεί και όπως είδα το προτείνατε, λύνεται με ζελατίνα και καλο εξοπλισμό.
-Επίσης όπως είχα αναφέρει με προβλημάτιζε το μικρό μέγεθος αλλά με καθησυχάσατε (θα καβαλήσω κιόλας για να το σιγουρέψω).
-Σχετικά με τον/την συνεπιβάτη δεν με καίει τόσο που θα κουράζεται :D (σκέφτομαι τίποτα διακοπές με γυναίκα, αλλά εκεί θα την αντέξω την γκρίνια).
-Άλλη μια σκέψη είναι τα πολλά κυβικά που έχει για πρώτη μοτο.Γενικά σκέφτομαι οτι θα την κρατήσω αρκετό καιρό, γι αυτό πάω κατευθείαν στα πολλά ώστε να μην χρειαστεί να αγοράσω πρώτα μια με λιγότερα (κυριώς για οικονομικούς λόγους). Πολλοί λένε οτι ειναι και μια καλή επιλογή για πρώτη αλλα σκέφτομαι ότι όλος αυτός ο ντόρος ίσως γίνεται για διαφημιστικούς λόγους.
-Με συμπλέκτη και γκάζι τι παίζει;

Πίσω
Μπλουζα