• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Νέο XSR900 στην παρέα

Απο εκεί πήρα τον κοκοβιο και έβαλα τον κουμπάρο μου να μου το φέρει που μας επισκέφτηκε απο Αγγλία μέσα στην καμπίνα για να μην πληρώσουμε τελωνείο και μεταφορικά, μάσκα μου έκανε η yamaha δώρο την ολόκληρη που πιάνει όλο το φανάρι αλλα έχει αργήσει λογο να έρθει!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια κύριοι!
Προσπαθώ να βρω και λίγο χρονο για να έρθω και σε μια βόλτα να γνωριστούμε από κοντά!

Καταρχήν καλοτάξιδο και καλά γούστα, πολύ ωραίο !
Του έβαλες και αυτό το μασκάκι; Ομορφαίνει επικίνδυνα !!!!!!

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Nomand
Πολύ όμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά και καλά χιλιόμετρα να κάνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει
Καταρχήν καλοτάξιδο και καλά γούστα, πολύ ωραίο !
Του έβαλες και αυτό το μασκάκι; Ομορφαίνει επικίνδυνα !!!!!!

Ευχαριστώ φίλε μου περιμένω να έρθει από Ολλανδία , η αλήθεια είναι ότι είναι ωραίο αλλά όχι και 725 ευρώ που το χρεώνει η Yamaha αν δεν.μου το έκαναν δώρο δεν νομίζω να τα έδινα το θεωρώ κοροϊδία, και το μονοσελο το χρεώνουν 530 ευρώ!!
Απο χρυσό είναι??

"Beauty is a Cruel Mistress."
Ατάκα από την ταινία RocknRolla του Guy Ritchie :beer:

Πολύ όμορφο και ιδιαίτερο.
Καλοβολτο και καλά χιλιόμετρα

• Μου αρέσει
Καλοτάξιδο και από δω, αρρώστια ρε φίλος το μηχανάκι που πήρες, καψώσαμε βραδιάτικο!

• Μου αρέσει
Αυτό το τεπόζιτο η αλήθεια είναι ξυπνά μνήμες FZR exup

Ποιο από τα δυο μπιστάει καλύτερα;

Ποιο από τα δυο μπιστάει καλύτερα;

Καλό το γυμνό αλλα με το kymco έχω γράψει ήδη 15 Χιλ χλμ σε λιγότερο από χρόνο ξεκούραστα και ανεβαίνει και η γυναίκα χωρίς μουρμούρα!!!

Ένα σύντομο update
Στην πρώτη βόλτα που κατάφερα να πάω μέχρι τον ναό στο Σούνιο διαπίστωσα πόσο καλύτερο οδηγό μπορούν να σε κάνουν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα στις σύγχρονες μηχανές
Σε σχέση με το hornet αλλά και το F4 που είχα πριν ο τρόπος με τον οποίο στρίβει η μηχανη ειναι πολυ πιο εύκολο, καθώς επίσης με εντυπωσίασε και ο τροπος με τον οποίο ανοίγει το γκάζι
Κατά τα άλλα στα αρνητικά του το πολύ σκληρό σασμάν ειδικά στα κατεβάσματα όπου η yamaha σε ερώτηση μου μου ανέφεραν πως οι αλλαγές θα πρπει να γίνονται στις 4 Χιλ στροφές για να είναι ομαλες (πρώτη φορά το ακούω αυτό) ενώ και το τιμόνι δεν κόβει καθόλου σε επιτοπιες μανούβρες
Οι καθρέπτες είναι όμορφοι και με καλή ορατότητα αλλά στην κίνηση δεν βοηθούν να περνάς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα καθώς εξεχουν πολύ. Σήμερα παρέλαβα και την μάσκα αλλά θέλει δίπλωμα μηχανικού για να την τοποθετήσω οπότε μάλλον θα την πάω σε συνεργείο για να την τοποθετήσουν.

Ακριβώς τα ίδια θετικά και αρνητικά βρήκα και εγώ!!!

Η σέλα πως σου φαίνεται;
Η θέση οδήγησης;

Ένα σύντομο update
Στην πρώτη βόλτα που κατάφερα να πάω μέχρι τον ναό στο Σούνιο διαπίστωσα πόσο καλύτερο οδηγό μπορούν να σε κάνουν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα στις σύγχρονες μηχανές
Σε σχέση με το hornet αλλά και το F4 που είχα πριν ο τρόπος με τον οποίο στρίβει η μηχανη ειναι πολυ πιο εύκολο, καθώς επίσης με εντυπωσίασε και ο τροπος με τον οποίο ανοίγει το γκάζι
Κατά τα άλλα στα αρνητικά του το πολύ σκληρό σασμάν ειδικά στα κατεβάσματα όπου η yamaha σε ερώτηση μου μου ανέφεραν πως οι αλλαγές θα πρπει να γίνονται στις 4 Χιλ στροφές για να είναι ομαλες (πρώτη φορά το ακούω αυτό) ενώ και το τιμόνι δεν κόβει καθόλου σε επιτοπιες μανούβρες
Οι καθρέπτες είναι όμορφοι και με καλή ορατότητα αλλά στην κίνηση δεν βοηθούν να περνάς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα καθώς εξεχουν πολύ. Σήμερα παρέλαβα και την μάσκα αλλά θέλει δίπλωμα μηχανικού για να την τοποθετήσω οπότε μάλλον θα την πάω σε συνεργείο για να την τοποθετήσουν.
Δημήτρη ,έτσι όπως τα λες είναι με τα ηλεκτρονικά , αν και να σου πω την αλήθεια εγώ καμιά φορά τα βγάζω στο Triumph.
Τώρα ,μιας και έχουν περάσει αρκετά Yamaha από τα χέρια μου θα σου πω ότι ποτέ αυτός ο κατασκευαστής μοτοσυκλετών δεν έμαθε να φτιάχνει κιβώτια, το μόνο μαλακό που θυμάμαι ήταν το TDR250.
Μιας και φίλος είχε το MT09 και του άλλαζα εγώ λάδια του είχα βάλει AMSOIL 10W40 100% SYNTHETIC METRIC MOTORCYCLE και το Fuchs Silkolene Pro 4 XP Συνθετικό και με τα δυο δούλευε το κιβώτιο πολύ καλύτερα από τα υπόλοιπα λάδια.
Πιθανά , το έχω κάνει στο παρελθών να δίνεις κάτι στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο και να του πηγαίνεις εσύ τα λάδια που θες.

Πίσω
Μπλουζα