- Εντάχθηκαν
- 29 Αυγούστου 2007
- Πόντοι αντιδράσεων
- 1.285
- Πόντοι
- 113
Να το χαρείς με υγεία!
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Καλοτάξιδη !! :beer:
Δες και αυτο το μασκακι
https://motostarz.com/products/pyramid-fly-screen-2024-yamaha-xsr-900-legend-red
ακομα ομορφοτερο !!! , μονο η σελα με χαλαει προσωπικα αλλα με τον κοκοβιο ολα ΟΚΠροβολή συνημμένου 458768
Με την μάσκα θα είναι κάπως έτσι,
Καταρχήν καλοτάξιδο και καλά γούστα, πολύ ωραίο !
Του έβαλες και αυτό το μασκάκι; Ομορφαίνει επικίνδυνα !!!!!!
Ποιο από τα δυο μπιστάει καλύτερα;
Δημήτρη ,έτσι όπως τα λες είναι με τα ηλεκτρονικά , αν και να σου πω την αλήθεια εγώ καμιά φορά τα βγάζω στο Triumph.Ένα σύντομο update
Στην πρώτη βόλτα που κατάφερα να πάω μέχρι τον ναό στο Σούνιο διαπίστωσα πόσο καλύτερο οδηγό μπορούν να σε κάνουν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα στις σύγχρονες μηχανές
Σε σχέση με το hornet αλλά και το F4 που είχα πριν ο τρόπος με τον οποίο στρίβει η μηχανη ειναι πολυ πιο εύκολο, καθώς επίσης με εντυπωσίασε και ο τροπος με τον οποίο ανοίγει το γκάζι
Κατά τα άλλα στα αρνητικά του το πολύ σκληρό σασμάν ειδικά στα κατεβάσματα όπου η yamaha σε ερώτηση μου μου ανέφεραν πως οι αλλαγές θα πρπει να γίνονται στις 4 Χιλ στροφές για να είναι ομαλες (πρώτη φορά το ακούω αυτό) ενώ και το τιμόνι δεν κόβει καθόλου σε επιτοπιες μανούβρες
Οι καθρέπτες είναι όμορφοι και με καλή ορατότητα αλλά στην κίνηση δεν βοηθούν να περνάς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα καθώς εξεχουν πολύ. Σήμερα παρέλαβα και την μάσκα αλλά θέλει δίπλωμα μηχανικού για να την τοποθετήσω οπότε μάλλον θα την πάω σε συνεργείο για να την τοποθετήσουν.