• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

νεα οικονομικα μετρα

ρε σει τι το ψαχνετε; σε καμια 7-8 χρονια, θα βρεθουν παλι λαλακες να πειστουν απο τη ΝΔ η οποια θα επανελθει παλια στην εξουσια...και μετα απο αλλα τοσα χρονια θα βρεθουν αλλοι αφελεις λαλακες να ξαναβγαλουν το ΠΑΣΟΚ κοκ...

ο Γιωργακης ανακοινωσε απο το Καστελλοριζο για να έχει εξοδο διαφυγης προς τη Τουρκια :lol: :lol: :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Άλλα έλεγε όμως πριν τις εκλογές

καλα ρε φιλε

αν ελεγε οτι θα σας μαμησω θα τον ψηφιζαν ολα τα θυματα και τα λαμογια?:bigcry: :rotflmao: :bigcry:

γιατι ετσι χαρακτηριζοντε οι ψηφοφοροι

ως θυματα αυτοι που δεν εχουν αμεσο οφελος απλα θεωρουν οτι θα φτιαξει η χωρα γενικα
και λαμογια οσοι εχουν αμεσο οφελος, προσληψεις, μιζες κλπ κλπ

και στις δυο κατηγοριες μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ποιο βαριες κουβεντες..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καλα ρε φιλε

αν ελεγε οτι θα σας μαμησω θα τον ψηφιζαν ολα τα θυματα και τα λαμογια?:bigcry: :rotflmao: :bigcry:

γιατι ετσι χαρακτηριζοντε οι ψηφοφοροι

ως θυματα αυτοι που δεν εχουν αμεσο οφελος απλα θεωρουν οτι θα φτιαξει η χωρα γενικα
και λαμογια οσοι εχουν αμεσο οφελος, προσληψεις, μιζες κλπ κλπ

και στις δυο κατηγοριες μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ποιο βαριες κουβεντες..

Αυτό σου λέω κι εγώ ρε αδερφέ. Το ότι δεν ευθύνεται αποκλειστικά ή κατά το μεγαλύτερο ποσοστό ο ίδιος (αν και αυτό είναι συζητήσιμο, η πλειοψηφία των κυβερνήσεων Σημίτη , βρίσκεται και σήμερα στην κυβέρνηση παπανδρέου) δεν έχει καμία σημασία.

Σημασία έχει ότι ήθελε την διακυβέρνηση για τους δικούς του λόγους και είπε ένα σωρό μπαρούφες για να την αποκτήσει για μια ακόμη φορά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Σημασία έχει ότι ήθελε την διακυβέρνηση για τους δικούς του λόγους και είπε ένα σωρό μπαρούφες για να την αποκτήσει για μια ακόμη φορά.

σωστο..

αλλα
με αυτα που μου γραφεις ειναι σαν να περιμενες να ακουσεις κατι απο αλλο απο αυτον και απο τους αλλους..

δλδ δεν ειναι δεδομενο οτι λενε ψεμματα ΟΛΟΙ τους?

:beer:

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σίγουρα...Άμα βγει κανένας άλλος ποτέ,χ0χ0,θα δούμε...

καλα ουτε εγω ειμαι πασοκ ή οτιδηποτε απο ολα αυτα

αλλα και ο παπανδρεου δεν εχει να λεει κατι γιαυτον η κατασταση της χωρας..

αυτος πραγματικα ειχε την ατυχια να παρει την χωρα τωρα,που δεν ειχε καν την ευκαιρια να προσπαθησει για κατι

οποιος και να παραλαμβανε την χωρα τοτε δεν ειχε επιλογες,

στο χειλος του γκρεμου ειμασταν..

μαλλον οι δυο προηγουμενες εκλογικες νικες της Ν.Δ. μας αποτελιωσαν..

τωρα και τον Φιντελ Καστρο να ειχες τα ιδια θα κανε..

Ηταν ομως και υπουργος της κυβερνησης 5 χρονια πριν, δεν μπορει να μην ηξερε τι μπουρδελο ηταν και τοτε. Ολοι ιδια φαρα ειναι.

Ο Καραμανλης Junior ειπε θα κανει "επανιδρυση" του κρατους. Σκατα. Που ειναι τωρα ? Βγηκε να πει μια κουβεντα ?

Ο Παπανδρεου Junior ειπε "λεφτα υπαρχουν" . Που ρε ? Στην τσεπη μου ?

Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει σωτηρια. Οσο βλεπεις ανθρωπους να κουνανε τα σημαιακια σε πολιτικες εκδηλωσεις, οσο βλεπεις να πλακωνονται στο ξυλο φοιτητες αντιθετων κομματικων πιστευω, οσο το ονειρο του καθε Ελληνα ειναι να μπει στο δημοσιο , χεσε μεσα.

Πρεπει επιτελους ολοι αυτοι οι "σωτηρες" να μας πουν τι απο τα παρακατω ειναι.
α. Κλεφτες
β. Ασχετοι
γ. Ηλιθιοι

:yuck:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Π.Άμα βγει κανένας άλλος ποτέ,χ0χ0,θα δούμε...
:lol:

εγω φοβαμαι πως μεαυτα πυ θα συμβουν

οι καρατζαφερεοι-ναζοι-αδωνες-φασιστες

θα ανεβουν παρα πολυ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14

α. Κλεφτες
β. Ασχετοι
γ. Ηλιθιοι

δεν ξερω τι ειναι αυτοι

ξερω τι ειμαστε οι ΕΛηνες,

Μαλάκες:wave2:

παραθετω απο το αλλο αντιστοιχo θρεαντ των γενικων που εγραψα:

"τουλαχιστον τα λαμογια που κατεστρεψαν την Ελλαδα
μετα απο 30 χρονια μην τους λεμε εθναρχες
οπως τοσους αλλους.."

Ηταν ομως και υπουργος της κυβερνησης 5 χρονια πριν, δεν μπορει να μην ηξερε τι μπουρδελο ηταν και τοτε. Ολοι ιδια φαρα ειναι.

Ο Καραμανλης Junior ειπε θα κανει "επανιδρυση" του κρατους. Σκατα. Που ειναι τωρα ? Βγηκε να πει μια κουβεντα ?

Ο Παπανδρεου Junior ειπε "λεφτα υπαρχουν" . Που ρε ? Στην τσεπη μου ?

Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει σωτηρια. Οσο βλεπεις ανθρωπους να κουνανε τα σημαιακια σε πολιτικες εκδηλωσεις, οσο βλεπεις να πλακωνονται στο ξυλο φοιτητες αντιθετων κομματικων πιστευω, οσο το ονειρο του καθε Ελληνα ειναι να μπει στο δημοσιο , χεσε μεσα.

α. Κλεφτες
β. Ασχετοι
γ. Ηλιθιοι

htaν υπουργος στη κυβερνηση που εφαγε τα λεφτα του κοσμακη με το χρηματιστηριο....που παρεδιδε τον Οτσαλαν στους Τουρκους κτλ..............Μπορω να σου αναφερω ολοκληρη λιστα.....δεν τρωμε ολοι κουτοχορτο

:lol:

εγω φοβαμαι πως μεαυτα πυ θα συμβουν

οι καρατζαφερεοι-ναζοι-αδωνες-φασιστες

θα ανεβουν παρα πολυ..

ΜΑΚΑΡΙ!!!!

Αγαπητοί συμπολίτες,

Προκειμένου να εξυπηρετηθούμε όλοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρακαλείσθε όπως γιαουρτώνετε η να χλευάζετε λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω .

1. Γιαουρτώνω πάντα τον βουλευτή που ψήφισα ,«Αυτόν ξέρω, Αυτόν εμπιστεύομαι».

2. Γιαουρτώνω πάντα πολιτικούς τις παράταξης μου. Έτσι διασφαλίζω και την ενότητα τις παράταξης μου και τις χώρας μου. Τέλος στο Αισχρό και αναχρονιστικό σύνθημα « Οι από δώ γ****ε τους από κει…» . Τώρα πλέων λέμε « Λαός ενωμένος πολιτικός χεσμένος»

3. Γιαουρτώνω μέχρι το επιτρεπόμενο όριο σταυρών τις περιφέρειας μου. Για Παράδειγμα αν ψηφίζεις στην Β’ Αθήνας μπορείς να γιαουρτώνεις μέχρι και 5 Βουλευτές την ημέρα. Σκέψου οικολογικά. Προστατεύουμε την φύση, Αγαπάμε τα ζώα και τους πολιτικούς.

4. Φρόντισε τα γιαούρτια να είναι Ελληνικά. Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη!!!

5. Μάζεψε τα κεσεδάκια. και τοποθέτησε τα σε κάδο ανακύκλωσης. Σε περίπτωση που έχετε την χαρά να γιαουρτώσετε βουλευτή σε παραλία ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία. Και μην ξεχνάτε…. Όχι σκουπίδια, όχι πολιτικούς σε θάλασσες και ακτές.

Επιτέλους και ένα σοβαρό σχόλιο. Άριστα.

Mακάρι να είχαμε αντιδράσει πολλά χρόνια νωρίτερα. Από τότε που ακούστηκαν φράσεις όπως "Τσοβόλα δώστα όλα" και "είπαμε να πάρει ένα δωράκι ο υπουργός, όχι και 500 εκατομύρια". Ήταν δυνατά τα καμπανάκια και η κοινωνία δεν τα άκουσε. Στηρίξαμε λοιπόν και τα 2 μεγάλα κόμματα για άλλα 20 χρόνια και την ανευθυνότητα των μικρότερων. Αν είχαμε γυρίσει την πλάτη τότε, ίσως να τους αναγκάζαμε να άλλαζαν στάση και να γίνονταν πιο υπεύθυνοι όλοι τους.
Ακόμα και στις τελευταίες εκλογές εμείς τους ψηφίζαμε με ποσοστά γύρω στο 70%.:sad: Πάντως αυτή τη στιγμή η κοινωνία φαίνεται πιο ώριμη απ'όλους τους.

α. Κλεφτες
β. Ασχετοι
γ. Ηλιθιοι

to a.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
Πάντως αυτή τη στιγμή η κοινωνία φαίνεται πιο ώριμη απ'όλους τους.

:nono:
αν αυριο ξεκίναγαν νεες επιχορηγήσεις ,τι θα καναΜΕ???

ΚΛΑΣΣΙΚΑ .............

ΑΡΠΑΧΤΕΣ:(

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε σει τι το ψαχνετε; σε καμια 7-8 χρονια, θα βρεθουν παλι λαλακες να πειστουν απο τη ΝΔ η οποια θα επανελθει παλια στην εξουσια...και μετα απο αλλα τοσα χρονια θα βρεθουν αλλοι αφελεις λαλακες να ξαναβγαλουν το ΠΑΣΟΚ κοκ..

Θες να πεις ότι θα κάτσει 7-8 χρόνια ο γιωργάκης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
Mακάρι να είχαμε αντιδράσει πολλά χρόνια νωρίτερα. Από τότε που ακούστηκαν φράσεις όπως "Τσοβόλα δώστα όλα" και "είπαμε να πάρει ένα δωράκι ο υπουργός, όχι και 500 εκατομύρια". Ήταν δυνατά τα καμπανάκια και η κοινωνία δεν τα άκουσε. Στηρίξαμε λοιπόν και τα 2 μεγάλα κόμματα για άλλα 20 χρόνια και την ανευθυνότητα των μικρότερων. Αν είχαμε γυρίσει την πλάτη τότε, ίσως να τους αναγκάζαμε να άλλαζαν στάση και να γίνονταν πιο υπεύθυνοι όλοι τους.
Ακόμα και στις τελευταίες εκλογές εμείς τους ψηφίζαμε με ποσοστά γύρω στο 70%.:sad: Πάντως αυτή τη στιγμή η κοινωνία φαίνεται πιο ώριμη απ'όλους τους.

Τα κόμματα στηρίχτηκαν με ανταλλάγματα, δημιουργήθηκαν οργανισμοί και εταιρίες στο δημόσιο που δεν είχαν λόγο ύπαρξης, προάχθηκαν άσχετοι σε θέσεις, δημιουργήθηκαν νόμοι που επέβαλαν εκλεκτικούς μηχανισμούς για να προσληφθούν ελεγκτές, ινστιτούτα, ιδρύματα υπηρεσίες αχρείαστες, δόθηκαν επιδοτήσεις βοηθήματα συντάξεις αυξήσεις σε ανθρώπους και εταιρείες που δεν τα δικαιούνταν, περιχαρακώθηκαν επαγγέλματα για να διαφυλαχτεί το εισόδημά τους, δοθήκαν έργα και προμήθειες σε "ημέτερους" μικρούς και μεγάλους.
ΟΧΙ στηρίξαμε, ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΉΚΑΜΕ, βολευτήκαμε και λαδωθήκαμε χωρίς να αναλογιστούμε τις συνέπειες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Νομίζεις έχει σημασία το όνομα?:p

+1050

(εδώ έκατσε 5,5 ο Κωστάκης)

να δούμε ποιον θα υποδεχτούμε στο αεροδρόμιο σε λιγα χρονια σα σωτηρα :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τα κόμματα στηρίχτηκαν με ανταλλάγματα, δημιουργήθηκαν οργανισμοί και εταιρίες στο δημόσιο που δεν είχαν λόγο ύπαρξης, προάχθηκαν άσχετοι σε θέσεις, δημιουργήθηκαν νόμοι που επέβαλαν εκλεκτικούς μηχανισμούς για να προσληφθούν ελεγκτές, ινστιτούτα, ιδρύματα υπηρεσίες αχρείαστες, δόθηκαν επιδοτήσεις βοηθήματα συντάξεις αυξήσεις σε ανθρώπους και εταιρείες που δεν τα δικαιούνταν, περιχαρακώθηκαν επαγγέλματα για να διαφυλαχτεί το εισόδημά τους, δοθήκαν έργα και προμήθειες σε "ημέτερους" μικρούς και μεγάλους.
ΟΧΙ στηρίξαμε, ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΉΚΑΜΕ, βολευτήκαμε και λαδωθήκαμε χωρίς να αναλογιστούμε τις συνέπειες.

30 χρονια τωρα (το μεγάλο κακό ξεκίνησε το '81...)

TON ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Πίσω
Μπλουζα