• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Να το πάρω; Θα το πάρω

Καλορίζικα τα νέα πατούμενα θα τα ευχαριστηθείς.
Βάση φωτό πρέπει να έχουν διάφορες οι διαστάσεις σε σχέση με τα μαμά

Καλορίζικα τα νέα πατούμενα θα τα ευχαριστηθείς.
Βάση φωτό πρέπει να έχουν διάφορες οι διαστάσεις σε σχέση με τα μαμά
Σε ευχαριστώ πολύ!
Μπορεί να ξεγελάει η φωτογραφία ή οτι άλλαξε ο τύπος του ελαστικού αλλά ειναι ιδιες διαστασεις (130/70-17 πισω και 110/70-17 μπροστά)
IMG_20260220_004240.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Το μαμά μπροστινό μου φαίνεται πιο φαρδύ από το νέο
Όπως και το πίσω μαμά μου φαίνεται πιο ψηλοπροφιλο σε σχέση με το νέο

Καλοπάτητα φίλε, μήπως χθες το μεσημέρι το είχες παρκάρει κάπου στη Λέοντος Σοφού;

καλές βόλτες! Και μην ανησυχείς γιο τίποτα, το σημαντικό είναι να το κοιτάς και να σου βγάζει χαμόγελο

Picsart_26-02-26_10-47-48-554.jpg

Καλημέρα σε όλους! Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, χαίρομαι να το οδηγάω και να το κοιτάω! Περιμένω να φτάσω τα 200 χιλιόμετρα να βάλω βενζίνη να δω τι παίζει με την κατανάλωση αν είναι όντως έτσι χαμηλή (ντράπηκα να πάω στα 100). Αυτό που χαίρομαι επίσης είναι ότι πατάω καλά τα πόδια μου και μπορώ να πάω σε μέρη που με το vstrom το φοβόμουν (κάτι καλντερίμια στην άνω Πόλη κλπ).

Τελευταία επεξεργασία:
Σήμερα έβαλε βενζίνη κατανάλωση 6,2 λίτρα τα 200 χιλιόμετρα όλα μέσα στην πόλη

Μου λείπει ένα προστατευτικό μανιτάρι (επάνω φωτό αυτό που έχει από την μια πλευρά και κάτω η πλευρά που λείπει) . Να παραγγείλω ένα ίδιο ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε σε ζευγάρι να τα αλλάξω και τα δύο

IMG_20260303_210447.jpg

Screenshot_2026-03-03-21-09-59-302_com.android.chrome.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και λίγο βόλτα Θεσσαλονίκη χωρίς λόγια, λίγο Βασ. Όλγας...

Τελευταία επεξεργασία:
Λίγο Μεγάλου Αλεξάνδρου....

Τελευταία επεξεργασία:
  • Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Tsber
Μου λείπει ένα προστατευτικό μανιτάρι (επάνω φωτό αυτό που έχει από την μια πλευρά και κάτω η πλευρά που λείπει) . Να παραγγείλω ένα ίδιο ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε σε ζευγάρι να τα αλλάξω και τα δύο

Προβολή συνημμένου 468468

Προβολή συνημμένου 468469

εγώ θα έπαιρνα ένα ίδιο

Και λίγο Εγνατία...

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα