• Σας προσκαλούμε όλους στην 3η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 16/05/2026.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...

Να το πάρω; Θα το πάρω

Aφου σου αρέσει πάρτο δεν μαμιεται μια ζωή την έχουμε

αυτό λέω στα 45 μου πλέον και αν δεν μου αρέσει ... ντύνομαι και φεύγω, ε.... εννοώ το πουλάω πόσο να χάσω από τα 1700 που θα μου βγει (αγορά 1300 συν λάστιχα 250 συν σέρβις στο μπροστινό 150), γύρω στα 2000-2500 έχει μέσο όρο στο car.gr. Εχω παψει πλεον να θεωρω οτι , οτι διαλεξω πρεπει να το παντρευτω, τιποτα δεν ειναι για πάντα.

https://www.car.gr/classifieds/bikes/?category=15002&make=12530&make=37303&model=35130&model=35214&model=37353&pg=1

Μια χαρά φαίνεται και σε καταλαβαίνω, μου έχει μπει και μένα στο μυαλό για δεύτερο ένα qj cov 125 , άι ντοντ κερ αν είναι 125

Ουτε με σφαιρες μην το παρεις .
Ζοntes μονο απο 2024 και μετα.
Σου μιλαω εκ πειρας ( οχι ευτυχως δικης μου )

Στην στραβη που θα κατσει ( γιατι θα κατσει) θα περιμενεις χωρις μηχανακι χωρις να ξερεις ποτε θα σου ερθει το ανταλλακτικο και αν ερθει ...να ευχεσαι να ειναι αυτο και οχι κατι αλλο ,γιατι ξαναμανα ....
Μύλος !
Μακρυα !

Πηγαινε παρε ενα σκουτερακι να κανεις τη δουλεια σου γιατι απο οτι καταλαβαινω παιζει να εχει και παραπανω αλογα απο τουτο που θες .
Μακαρι να ανεβει τo μπατζετ σου και να πας σε κατι πιο μηχανη >400cc

καλορίζικο και καλή επανοδο στον χώρο !
με το πέρας του χρόνου να μας γράψεις κανα ριβιου

Ευχαριστώ πολύ! Το βράδυ θα πω πρώτες εντυπώσεις να ενεργοποιηθεί και η ασφάλεια μου.
Βάζω μια το φυλλάδιο του για το αρχείο
IMG_20260216_165710.jpg

Καλορίζικος!!!
Εγω θα το λέω KTM μοιάζει και με του BOSS:bawl:

Καλορίζικο, πάντα όρθιοι!!

IMG_20260217_202810.jpg

Άλλαξε χρώμα, νομίζω ότι για κάποια σαν αυτή γράφτηκε ο στίχος "ήρθε και κατακάθησε πάνω μου σαν σεντόνι όλης της γης η σκόνη "
Πολύ ωραίες οι πρώτες εντυπώσεις με ιδιαίτερη για τον συμπλέκτη του που είναι πολύ... Ελαφρύς; ομαλός; δεν ξέρω τι λέξη να χρησιμοποιήσω, σαν παιχνίδι

Καλοτάξιδο και να σου προσφέρει όλες τις ανέσεις που επιθυμείς!!!

Να το χαρείς και να έχετε μόνο ευχάριστα χιλιόμετρα! :beer::beer:

Προβολή συνημμένου 468306

Άλλαξε χρώμα, νομίζω ότι για κάποια σαν αυτή γράφτηκε ο στίχος "ήρθε και κατακάθησε πάνω μου σαν σεντόνι όλης της γης η σκόνη "
Πολύ ωραίες οι πρώτες εντυπώσεις με ιδιαίτερη για τον συμπλέκτη του που είναι πολύ... Ελαφρύς; ομαλός; δεν ξέρω τι λέξη να χρησιμοποιήσω, σαν παιχνίδι

Και με μπαγκαζιέρα, εύγε, νέε μου, είσαι στον σωστό δρόμο.....:D

Πίσω
Μπλουζα