- Εντάχθηκαν
- 23 Ιουλίου 2018
- Πόντοι αντιδράσεων
- 206
- Πόντοι
- 0
Μετά τα 40000 κμ μου έχει ανάψει πάνω από 5 φορές. Το μήνυμα είναι χαζό (δείχνει σαν σφάλμα το maximum της τάσης της αναλογικής εισόδου του αισθητήρα λ) Ενημερωτικά συνήθως αν μια αναπογικη είσοδος σου στέλνει το Μαξ (στα Yamaha κάποιες είναι 0-5volt και του Λ sensor ειναι 1.25volt) αυτό σημαίνει κομμένο καλώδιο ή από συνδεδεμένη φισα.
Δεν έχει κάποιο τέτοιο προβλημα το μηχανάκι μου και το σφάλμα όσες φορές έχει συμβεί είναι στο γύρισμα του διακόπτη μετά το χρόνο check και χωρίς καν να έχει πάρει μπροστά το μοτερ.
Μετά όλα δουλεύουν κανονικά,. Το σβήνω και είναι όλα εντάξει.
Την τελευταία φορά άναψε μετά από πλύσιμο της μηχανής. Ίσως υγρασία να επηρεάζει την φισα που είναι ακριβως δίπλα από το καπάκι του συμπλέκτη.
Παρόλα αυτά, περισσότερο τείνω να πιστεύω ότι είναι κάποιο χαζό bug του denso της Yamaha.
Δεν έχει κάποιο τέτοιο προβλημα το μηχανάκι μου και το σφάλμα όσες φορές έχει συμβεί είναι στο γύρισμα του διακόπτη μετά το χρόνο check και χωρίς καν να έχει πάρει μπροστά το μοτερ.
Μετά όλα δουλεύουν κανονικά,. Το σβήνω και είναι όλα εντάξει.
Την τελευταία φορά άναψε μετά από πλύσιμο της μηχανής. Ίσως υγρασία να επηρεάζει την φισα που είναι ακριβως δίπλα από το καπάκι του συμπλέκτη.
Παρόλα αυτά, περισσότερο τείνω να πιστεύω ότι είναι κάποιο χαζό bug του denso της Yamaha.